Kulutushysteriaa

Nailsuppliesin tilaukseni kolahti tänään postilaatikkoon. Tämähän oli se kuuluisa vuoden viimeinen tilaus, eli tällaisia isoja ei ole enää tulossa. Positiivinen yllätys oli Tantalize Me, minulla ei ole mitään tämän tapaistakaan lakkaa entuudestaan.

Olen onnistunut ottamaan taas todella huonot kuvat. Hankin päivänvalolamput mutta valaisimet, joihin ne sopisivat puuttuvat vielä. Ikeassa olisi edulliset mutta sinne pitää erikseen lähteä.

Tämän setin lisäksi vakidiilaajani kävi taas Gina Tricotissa ja onnistui löytämään kaikki toivelistalla olleet lakat:)

Hieman epäonneakin on ollut matkassa kun kaksi kolmesta Etsystä tilaamastani lakasta oli rikkoutunut matkalla. Myyjä oli kovin ystävällinen ja lupasi laittaa uudet, toivottavasti ne saapuisivat ehjinä perille. Tämän katastrofin varjoon jäi jopa eilinen lähikontaktini työpaikan käytävän kanssa jonka seurauksena jalassa on nyt lasta. Onneksi ei murtumaa mutta muutama päivä tuli pakkohuilia. Huvitti jälkeenpäin, kun tajusin olevani helpottunut siitä, ettei kynsiä katkennut:D

Kiekoilla en nyt näitä esittele, koska kiekot tulevat väistymään mallitikkujen tieltä. Aikamoinen urakka on edessä saada kaikki lakattua:o

Ylärivissä vasemmalta: Cross Iron 360, Re-Fresh Mint, Ruby Pumps, Tantalize Me, Atlantis
Alarivissä vasemmalta: Riveting, Raspberry Rush, Preamp, Secret Peri-Wink-Le (fb-kirppikseltä)

Kuvasta unohtui tilauksessa mukana tullut Seche Restore

Vasemmalta oikealle Pool, Azalea Pink, Candy Floss

22 thoughts on “Kulutushysteriaa

 1. Heh, ihan sama vaikka jalka meniskin poikki, kunhan kynsille ei käy mitenkään. :D

  Mä oon himonnut tota Ruby Pumpsia ja Atlantista… Saa nähdä tuleeko ne tilattua tän vuoden puolella… :)

  1. Nimenomaan! a) näkiks kukaan? ja b) voi ei, ei kai kynsiä katkennu?? xD

   Viime joulun aikaan kaikki taas hypetti Ruby Pumpsia ja mä yritin mennä ostamaan sitä Kicksistä, niitä myytiin vielä silloin siellä mutta SE lokero ammotti tyhjyyttään. No, nyt mulla on se. Pakkolakatasilläjoulunavaikkaeihuvittaisi ;)

  2. Atlantis on ainakin pullossa upea, mutta Emma muistaakseni moitti, että se kuivuu ärsyttävästi karheaksi. En tiedä vielä mutta kerron, kun olen viisaampi:)

 2. Oooh! Näistä sitten ensimmäiseksi kynsille Tantalize Me, jookos kookos? Ois kiva kuulla mitä tykkäät siitä, sillä swatchien perusteella se kelpaisi mullekin, ellei siinä ole jotain kaameita vikoja levittyvyydessä tms. :D

 3. ”Oooh, haluan tuon punaisen lakan” oli ensimmäinen ajatukseni, mutta enpäs haluakaan, kun minulla on se jo :D
  Atlantis on rakkaus, samoin Secret Peri-Wink-Le

 4. Ai vitsi, osa noista on munkin musthave-listalla. Ruby Pumps ja Riveting pitää ainakin saada. Cross Iron 360:n suhteen oon vielä kahden vaiheilla.

 5. Ai hitsi, ihana saalis! Pitää mennä ratsaamaan GinaTricot taas tässä joku päivä. Kiekolle lakatessa huomasin, että GT:n musta creme peittää paljon paremmin kuin ChG:n Liquid Leather ja oon siis entistä vakuuttuneempi rättikaupan lakoista :D

  1. Kiitos vinkistä, pitää tuottaa seuraavan kerran mustaa:) Hitto kun ikinä ei tiedä varmasti, mitä myymälässä on niin on sit vähän arpapeliä, mitä sieltä tulee.

 6. Tantalize Me löytyy myös hyllystä ja tykkään kovasti, samoin Ruby Pumps saapui samalla kuin Immortal mutta on vielä testaamatta. Cros Iron ja Riveting on toikkarilistalla ja Antlantista olen huomannut alkavani vilkuilla sillä silmällä :) Seche Restore on toimiva, Secheä on vaan tullut käytettyä nykyään kovin harvoin kun sain tuon inm Out The Door:n tilattua jo jonninkin aikaa sitten, en ole kyllä huomannut sen jankkiintuvan samalla lailla kun Sechen. Olipa vuodatus, sorry :D

  1. Niin se vaan huomaamatta pitenee tuo testaamattomien lakkojen lista…itse kullakin… *viheltelee*

   Mä otin kans nyt ton Restoren kun mulla on jankkiintunut Seche ja myös Sally Hansenin Insta-Dri, olettaisin, että tuolla saa ohennettua noita kaikkia. Inm ei olekaan paksuuntunut, sen saa käytettyä oikeastaan loppuun saakka. Tai loput lirut kaadan aina seuraavaan pulloon, sinnehän ne sekoittuu.
   Ehdin testaillakin Restorea mutta pullon kehoittama ”muutama tippa” ei vaikuttanut vielä mitään, aika reilusti sitä sai laittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *