Kukkia poikkeaville*)

Onhan ne ainakin pirtsakat:) Teki mieli kokeilla Papaya Punchia enkä oikein keksinyt mitään kivaa sen kaveriksi joten tässä lopputulos.

Etusormen kynnessä oli paha repeämä ja lyhensin kaikkia kynsiä reilusti. Päätin kuitenkin yrittää paikkausta teepussilla ja Orlyn Nail Repair -pulverilla mutta siitä tuli kaikkea muuta kuin siisti. Liimaa oli todennäköisesti liikaa ja liian laajalla alueella enkä uskaltanut lopulta viilata kaikkea paikkamatskua poiskaan. Täytyy koettaa liotella kun otan nämä lakkaukset pois. Muistin taas, miksi en viitsi yrittää pelastaa katkeamassa olevia kynsiä; siitä ei vaan tule mitään.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-China Glaze Papaya Punch
-Maybelline Mini Colorama Urban Lemon
-Seche Red
-Seche Vite -pikakuivattaja
-dotting tool
-Orly Nail Repair powder
-kynsiliimaa
Edit. Empiirinen havainto: tajusin vasta kerättyäni lakat takaisin laatikkoon, että laitoin ennen kukkia kerroksen Sally Hansenin Insta-Dri -pikakuivattajaa mutta päällimmäiseksi tuli kuitenkin SV. Mielestäni SV ei kutistanut lakkauksia juurikaan kun se ei tullut suoraan värilakan päälle -tosin, pullo oli ensimmäistä kertaa käytössä joka myös voi vaikuttaa. Kokemukseni mukaan tuo kutistuminen pahenee mitä jankkiintuneemmaksi SV käy.  Mutta juu, tutkimukset tällä rintamalla jatkuvat, nyt saunaan joten adios:)

Edit part 2. Tänään perjantaina tuo paikkaamani kynsi paukahti poikki toisesta reunasta niin, että veri vaan tirskui:(
Olin vielä ajatellut osallistua pariin lakkauskilpailuun mutta jää nyt osallistumatta kun ei ole kynsiä. Oikeaan käteen en saa kuitenkaan niin siistejä, että kannattaisi ryhtyä. Harmittaa ihan vietävästi, sen lisäksi että sattuu:P Voi olla, että jos kynnellä ei olisi ollut paikka-ainetta, se tuskin olisi katkennut niin syvältä että ihoa irtosi mukana. Epäsuosittelen siis tällaisia virityksiä, kannattanee paikkailla vain teepusseilla ja liimalla joka sentään antaa periksi tarvittaessa.

*)Otsikkohan on klassinen kukkakaupan tienvarsimainos, jos joku ei tiennyt:)

12 thoughts on “Kukkia poikkeaville*)

 1. Ihanan kesäiset! Upea tuo Papaya punch :) Nimikin on todella herkulinen <3
  Hassua, mulla kutisti edellinen SV pullo joskus lakkauksia ihan tuoreenakin, tämä pullo ei ole tehnyt sitä kertaakaan vaikka olen jo puolessa välissä… Hmm :D

  Postaus muuten aiheutti minulle järkytyksen: Onko sechellä värilakkojakin! :O

 2. Papaya ounch on yksi mun lempparilakkojani! Ja ekoja Chian Galzen lakkoja, jonka olen uutena hankkinut. :)

  Mulla on Seche alkanut kutistaa lakkauksia vasta nyt kun on yli puolet käytetty ja lakka vähän jähmeämpää. Siksipä monesti yritän olla levittämättä sitä kamalan paljoa kärkeen, niin on jotkut laakt ainakin säästyneet kutistumiselta. Tai sitten korjaan vaan kärjen vielä ohuella kerroksella värilakkaa pikakuivattajan jälkeen. Insta-Dri ei kyllä koskaan kutistanut lakkausta. Se oli hyvä juttu! :)

 3. Jane, ei ole kuin tuo punainen, ainakaan tietääkseni. Mutta se onkin ihan rehellinen punainen-punainen, siis täysin puhdas, klassinen punainen:) Mulla on sitä varpaankynsissä parhaillaan.
  Mä ostin tuon SV:n kun oli Kicksillä tarjouksessa ja ajattelin, että myyn pois jollekin onnekkaalle kun edellinen pullo oli tätä viheliäistä, kutistuvaa sarjaa. Tänään piti saada äkkiä kuivateltua lakat joten päätin, että jääköön omaan käyttöön. Seurailen nyt jatkossa, miten SV-arpajaisissa tällä kertaa käy:D

  Wheatear; meinasin säästääkin Papaya Punchin kesäksi mutta en kuitenkaan malttanut. Kaverille fb:ssa tuli kukista mieleen 70-luvun kaakelitarrat:D

  Niniane, mullakin tää on ekoja CG:n lakkoja:) Insta-Dri on hyvä kuivattaja mutta ei niin tehokas kuin SV. Tosin sen kanssa ei ole ikinä ollut mitään ongelmia, vaikka nyt käytössä oleva puteli on jo alle puolivälissä. Näköjään näiden pikakuivattajien kanssa joutuu tekemään kompromisseja, kaikkea ei voi saada:(

 4. Eksyin tänne, muista nyt ollenkaan minkähän blogin kautta, ja sitten jäänyt seuraileen aktiivisesti. =) Tuota papaya punch lakkaa olen koittanut metsästellä, enkä ole siä saanut tilattua(ainakaan head2toe kautta). Mahtavan värinen ja houkuttanut saada itselle, mutta ei mistään tahdo löytyä. Ja kun tulee asuttua kaikenlisäks korvessa, niin tuo tilaaminen on lähes ainut vaihtoehto.. osaakko tai osaisko joku opastaa että mistä kannattaa lähteä papaya punch:ia bongailemaan? =)

 5. Höh, olin kai sitten puusilmällä katsellut noita lakkoja mimaxissa..tai jos ollenkaan. Eli heti lähti tilaus papaya punch:sta kiitos sinun ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *