Kukkia ja pilkkuja

Cadillacquerin Car Washin uskalsin tilata vasta tavallista pitemmän harkinta-ajan ja kuvien tuijottelun jälkeen. Sininen väri on minulle yhä vähän hankala, vaikka olen mukavuusalueelta poistuttuani löytänyt todella upeita ja hyvin itselleni sopivia sinisiä. Car Washissa on pinkki shimmer, joka madalsi hankintakynnystä ja nyt kun lakka on kynsilläni, niin tykkään kyllä tosi paljon. On ollut kiva harrastuneisuuden edetessä huomata, että kokeilee yhä rohkeammin niitä vieraampiakin värisävyja ja tykästyy niihin. Varmasti kyllästyisin, jos kynsillä olisi aina vain lilaa tai minttua.
Car Wash ei tuottanut pettymystä ja selvisin kahdella helpolla kerroksella. 
Kaveriksi lakkasin nimettömään ja keskisormeen jo aiemmin blogissa nähdyn Yeah Sciencen. Kaksi kerrosta tälläkin kertaa, mutta vähän paksumpia paremman peittävyyden saavuttamiseksi. 

Koristeiksi valitsin kukkadecalit ja yksinään ne näyttivät vähän orvoilta, joten taiteilin kaveriksi valkoisia pilkkuja. Aluksi olin vähän tyytymätön ja kynnet näyttivät mielestäni sekavilta mutta kun silmä tottui, niin kaipa ne on ihan ok:) Värit mätsäsivät toisiinsa todella hyvin.

Seuraava kynsiprojektini liittyy peel off-aluslakkaan ja sen testaamiseen sormien suojauksessa liukuväriä tehdessä, mallia voi kurkata vaikkapa täältä. Onko joku kokeillut ja millaisin tuloksin? Löysin muuten tuon OPInkin peel offin Kicksistä, mikä herätti suurta ihmetystä, sillä sitä ei ollut vielä ebayssa tai rapakon takana sijaitsevissa verkkokaupoissakaan. Kerran näinkin päin:)

12 thoughts on “Kukkia ja pilkkuja

    1. Kokeiltu on ja kyllä toimii! Odottelin jonkun 5-10 minuuttia kunnes lakka oli täysin kuivaa ja sen jälkeen saatoin ihan rauhassa töpötellä niin kauan kuin huvitti eli se ei lähtenyt sienen mukaan tai muutakaan. Lopuksi poistin pinseteillä peel offit sormilta. Aivan oivallista:)

    2. Mä innostuin tästä niin kovin että kokeilin jo tänään leimatessa. Jee – Peel Offin ’se oivallisempi’ käyttötarkoitus on löytynyt! :))

    3. Se tosiaan toimii, mä aion kyllä itekin käyttää jatkossa koska teippien laittaminen on aika vihoviimeistä ja ne saattaa tarttua jonnekin jne…rasittavaa:)

  1. Ihana Yeah Science jälleen! Itse käytän Isadoran Peel offia viikottain sormien päihin kärkikulumia paikkaillessani lyhyissä kynsissäni. Toimii kuin väärä raha tuohon, eikä tarvitse silloin puhdostaa nahkaa asetonilla. :)

  2. Mun flunssan kuihduttamat aivot kuvitteli lähes koko postauksen ajan, että luen Emman blogia. Siksi ihmettelin noita kukkadecaleja ennen kuin tajusin, että joo.. =P Nämä on hienot kynnet! Kaikki sopii niin hienosti yhteen =)

    1. Pikkuhiljaa mäkin alan oppia, mitkä siniset mulle sopii ja mitkä ei. Tällainen ”murrettu” on tosi kiva ja luulen, että tää on helpompi muillekin sinistä vähän vierastaville. Kiitos kommentista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *