Kukkeaa

Hieman kesäisempi väriyhdistelmä tällä kertaa:)

China Glazen Cherry Pie lensi kirppislaatikkoon ennen kuin olin edes lakannut sillä. Havaitsin sen kovin samankaltaiseksi kuin Riveting mutta väri ei ollut oikein rehellinen oranssi eikä oikein punainenkaan ja joku siinä tökki. Ja koska testaamattomien lakkojen osastolla on ollut hitusen ruuhkaa, on ollut pakko ottaa kovat keinot käyttöön. Jos joku lakka ei kohtuuajassa pääse sieltä kynsille, sen ei tarvitse jäädä minulle koska silloin siinä on jotain vikaa. Ongelmaa tietenkin voisi yrittää ennaltaehkäistä ettei tilanne pääsisi näin pahaksi mutta tämän lakan osalta vahinko oli jo tapahtunut.

Näin. Lakka siis oli kirppislaatikossani ja illan hiljaisina tunteina se kuitenkin kummitteli mielessäni. Kirjoittamaton sääntö on, että sitä minkä on kerran laittanut pois ei saisi enää palauttaa mutta päätin tehdä tämän kerran poikkeuksen ja lakata Cherry Piellä.

Havaintoja: hyvälaatuinen, punaoranssi glass fleck. Kolmella kerroksella kärjet jäivät vielä aavistuksen kuultamaan läpi. Ja värihän on ihan nätti, sitä ei käy kiistäminen mutta….kyllä tämä kuitenkin saa lähteä. Kun tavoitteeni on lakkavaraston määrän pitäminen edes jotenkin kohtuullisena, pitää olla tiukkana. Minulla on yhä Riveting ja useampikin punasävyinen glass fleck-lakka.

Cherry Pien päälle laitoin kesäiset kukkadecalit ja kaksi kerrosta Inmin kullanväristä holotopperia, joka ei juuri erotu lakan oman shimmerin vuoksi. Olen kovin ihastunut nyt näihin toppereihin ja näköjään tungen niitä mielelläni vähän joka lakkaukseen:)

Tähän loppuun sitten jokin ärsyttävä kesäbiisi kaikille päähän soimaan….vaikkapa Mamban Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä…. :D *laul*

12 thoughts on “Kukkeaa

  1. Cherry pie on ihana! Itsekin pelkäsin että se olisi liian samanlainen kuin Riveting,mutta onneksi niissä oli edes sen verran eroa että Cherry pien osto oli oikeutettu :D

    1. Kiitti! Kesäinen yhdistelmä kyllä, ostin decalit joskus viime talvena jo ja ehdin nyt onneksi vielä tälle kesälle ottaa käyttöön:D

  2. Olin aikeissa tulla tänne kommentoimaan, että nuo kynnet ovat aivan jumalaisen kauniit ja ihanan mehukkaan kesäiset, mutta sitten OTIT PUHEEKSI TUON MAMBAN HELVETILLISEN RENKUTUKSEN ja unohdin kaikki hyvät aikomukseni – ja nyt haluan lähinnä kiduttaa sinua esimerkiksi pakottamalla sinut lakkaamaan kyntesi paskalaatuisilla Models Ownin Beetlejuice-lakoilla tai jotain yhtä julmaa. Nih.

    1. Omistanpas! Omistan kaikki ekan sarjan lakat! Ja useimmat kahtena kappaleena :D Käytän niitä koruissa, kynsillehän niitä ei sutisi hullukaan ;)

  3. No, mulla on nyt sekä Riveting että Cherry Pie ja elämä on mainiota. Oon miettinyt ettei mulla ole yhtään esim. lilasävyistä lakkaa, mutta punaisia ja oransseja vähän joka sävyä. Tämä Cherry Pie on niiiin kaunis. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *