Kuitenkin messupostaus

Sen verran olen vaahdonnut blogissa ja muuallakin meidän parhausporukan Tallinnan kauneusmessumatkasta, että katson velvollisuudekseni tehdä edes jonkinlaisen reissupostauksen.
Alkuun kynnet, jotka tein kiireellä matkaa edeltävänä iltana, merihengessä tietenkin. Käyttämättömissä lakoissa majaili vielä yksi korallinsävyinen lakka, Essie Cute As A Button, jota näillä kynsillä on kolme kerrosta. Tosi nätti, aion pitää siitäkin huolimatta, että minulla on Sunday Funday….ja muutama muukin:)

Tekstuurilakka on aiemminkin nähty Pretty Seriousin Dimension X, kaksi kerrosta ja valkoinen tietenkin Ginan White kera siirtokuvan. Tällä kertaa laitoin tavalliset niitit simpukoiden sijaan.

Mitään uutta ei nämä eivät tarjoa mutta tykkään itse tosi paljon tällaisista yhdistelmistä.

Lähdimme siis matkaan perjantaina iltapäivällä, osa poppoosta autolla, minä ja Murmis jalkamiehinä rahvaan joukossa;) Olimme kai jotenkin epäilyttävän näköisiä, sillä jouduimme terminaalissa turvatarkastukseen ja metallinpaljastimen hälytettyä kohdallani, pääsin vielä tullivirkailijan kopeloitavaksi:D Mitään raskauttavaa ei löytynyt ja matka jatkui laivaan ja sieltä edelleen keskustan hotelliin.

Seuraavana aamuna herätys oli suhteellisen varhain ja aamutoimista selviydyttyämme suunnistimme neljän naisen voimin messukeskukseen. Jäimme kyllä bussista pois oikealla pysäkillä mutta jotenkin suuntavaisto petti ja suoritimme n. kilometrin aamulenkin lähimaastossa. Lopulta oikea osoite löytyi ja messukeskus imaisi meidät sisuksiinsa.

Jätin kameran tarkoituksella kotiin joten seuraavat kuvat on otettu puhelimella. 

Murmis oli löytänyt netistä alekupongit ja pääsylippu jäi kustantamaan vain 3€, joskaan normaalihinta ei ollut kuin 5 tai 6€. Vähän huokeampaa kuin Suomessa. Miinuksena taas oikeastaan joka paikkaan sai jonottaa; narikkaan, vessaan ja paikan ainoaan kahvilaravintolaan. Tungos oli melkoinen kuten oheisista kuvista voi päätellä ja paikalla oli jonkin verrankin aika moukkamaisesti käyttäytyviä venäjää puhuvia keski-ikäisiä naisia, jotka kävelivät suoraan päin ellei väistänyt ja ryysivät kyynärpäätaktiikalla myyntiständeillä.

Monilla osastoilla tehtiin erilaisia hoitoja ja mm. ripsien pidennyksiä ym, niiden hinnoista en osaa sanoa kun luikimme nopeasti osastojen ohi. Tuntuu aika hassulta, että keskellä väenpaljoutta pistellään jotain botoxeja naamaan mutta ilmeisesti se ei asiakkaita häirinnyt.

Kynsitarviketarjonta oli varsin runsasta painottuen kuitenkin enemmän raksupuoleen. OPI:n lakkoja ei löytynyt, mutta China Glazea oli sangen kattava valikoima mutta edes 2,50€ hinta ei saanut innostumaan. Orlya oli myös runsain mitoin, värilakat kustansivat 6€ ja hoitolakat 10€.

Suomalaisille tutut Mereneid ja Viis olivat edustettuina isoilla osastoilla ja kummastakin tarttui jotain pientä mukaan.

Käytimme kaikki paukut kosmetiikkapuolella ja kellot, korut ja mitä kaikkea muuta tuolla olisi ollutkaan, jäivät näkemättä. Ei vaan jaksanut ja piti säästää voimia Kaubamajan kemppariosastolle.
Itse en ostanut sieltä mitään, hinnat olivat oikeastaan Suomen tasolla ja jopa ylikin joidenkin merkkien osalta (mm. IsaDora).

Joku porukasta kyllä saattoi tyhjentää kukkaronsa Macin tiskille ja uuvuttavan tuhlailun jälkeen oli pakko saada jotain kuplivaa. Oli muuten niin hyvää kuoharia että sitä piti ostaa pari pulloa kotiin tuotavaksikin.

Mitäkö sitten ostin?
No viiloja, niitä tarvii aina. En tiedä millaisia nämä ovat mutta eivät olleet kalliita, 1-1,50€/kpl.

Samalla osastolla China Glazen kanssa oli muutakin kivaa, ostin kuorivan saippuan ja kaksi kuorintavoidetta. Vahvasti luonnonkosmetiikalle tuoksuva saippua on testaamatta mutta mansikan tuoksuisessa kuorintavoiteessa on aika niukasti kuorivia hippusia. Noo, pakkaus on söpö ja tuoksu hyvä, nämä maksoivat 2,50/kpl.
Saippua ja muut saman valmistajan tuotteet näyttivät vahvasti Korres-henkisiltä, osassa pakkauksista oli ihan suoraan jäljitelty merkin ulkoasua.

Sivellin kynsinauhojen siistimiseen (ehkä 1,50€) ja Mereneidiltä teräväkärkiset sakset sekä kaksi purkkia kristalleja. Nämä maksoivat yhteensä 16,45€, tiedän summan tarkasti koska olin ongelmissa korttini kanssa ja jouduin maksamaan ostokseni käteisellä. Kuitin säästin siltä varalta, että veloitus menee myös kortiltani.

SpaRitualin lakka (n. 9€), Nfu Oh’n piparminttu-kynsinauhaöljy 7€ ja Nail Tekin öljy 4,40€. On aina kiva kokeilla uusia ja kummastakaan minulla ei ole aiempaa kokemusta.

Tätä viimeistä ostosta mietin koko hallikierroksen ajan, sillä luomiväripaletteja on kertynyt jonkin verran ja olin juuri matkan alussa saanut Murmikselta pari kimpassa tilattua isompaa muttaaah….no, onhan tämä nyt sangen hieno. The Balm, 30€.

Loppujen lopuksi aika maltilliset ostokset. Shoppailuintoani kyllä hillitsi tietoisuus siitä, että viikon kuluttua olen jälleen keskellä kiusauksia I Love Me-messuilla.

Me Murmiksen kanssa lähdimme kotimatkalle lauantai-iltana, muu porukka jäi vielä hurvittelemaan Tallinnaan seuraavaksi päiväksi. Toivottavasti ensi syksynä tehdään uusi reissu,  oli kyllä siinä määrin mukavaa:)

22 thoughts on “Kuitenkin messupostaus

  1. Puhuttiinkin laivaa odotellessa, että kun asuu PK-seudulla niin kynnys lähteä on paljon matalampi ja kustannuksetkin paljon pienemmät kuin vaikkapa nyt Oulusta.

  1. Kiitos! Kummasti kyllä tieto siitä, että kaikki pitää raahata hotellille ja edelleen sieltä Suomeen hillitsi kookkaampien tavaroiden ostohaluja:D

 1. Aivan ihanat kynnet♥
  Onko tuo Cute as a Button miten lähellä OPIn Live.Love.Carnavalia? Oon jostain lukenu niiden olevan dupeja, mut ei mun mielestä näissä kuvissa ainakaan tuo näytä samalta OPIn kanssa:)

  1. Mulla ei ole sitä (ainakaan vielä) mutta ainakin Sunday Fundayhin verrattuna tämä on aavistuksen pinkimpi ja shimmer tietenkin puuttuu. Hyvä syy pitää molemmat:)

  1. Nufu on tosi hyväntuoksuinen kyllä! Ja oli kiva nähdä, mua harmittaa kun en oikein ehtinyt kuin pikaisesti pari sanaa vaihtaa monien kanssa kun piti singahtaa kohta jo jonnekin. Mutta antoisa viikonloppu:)

 2. Vieläki vähä kaihertaa toi mattapaletti :D kynnet on täydelliset ja aionkin kopioida ne, kun lakkalaatikossa oottaa kokeiluaan taas pari korallia :DD

 3. Mä en nyt oikeen tiedä kehtaanko edes kirjottaa tänne. =S Menin jotenkin ihan paniikkiin siellä messuilla sen jälkeen, kun olin sanonut sulle moi. Tosi aikuismaista käytöstä, joo. Sen jälkeen en uskaltanut mennä puhumaan enää Emmallekaan XD
  Mutta joo tuo SpaRitualin lakka näyttää ihanan syksyiseltä ja luomiväripaletti ihanalta!

  1. Lähinnä ne myy rakennekynsikamaa, hyvälaatuista mutta kohtuuhintaista. Itse ostan sieltä myös mm. kristalleja, viiloja ja jotain tarvikkeita aina messuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *