Kuhan lakkasin osa 1

Selasin koneelta kynsikuvia ja huomasin, et siellä on vaikka kuinka paljon syystä tai toisesta aiemmin julkaisematonta materiaalia. Joistakin lakoista on vain swatch-kuvat, osa kuvista tai kaikki lakkauksesta ottamani kuvat ovat menneet pieleen, joku kynsissä on tökkinyt tai sitten matskua on vaan ollut liikaa. Pelkästä yhdestä swatch-kuvasta ei oikein postausta synny ja siksi osa kuvista onkin nähty aiemmin instagramissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Julkaisen näitä pois nyt oikein postaussarjan verran kera lyhyiden saatetekstien. Pidätän oikeuden kirjoittaa enemmänkin, jos asiaa riittää:)

Ekana FUN Lacquer Daydream, jonka olin nimennyt virheellisesti Happinessiksi. Tässä näyttäisi pullon perusteella olevan enemmän holoefektiä, kuin sitä sitten todellisuudessa oli. Lakka on siitä huolimatta hyvin kaunis, sävynä tosin siinä ja siinä, sopiiko se ihonväriini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laatu on erinomainen, kuten tämän hintaluokan lakalta voi odottaakin. Kynsillä on kaksi kerrosta. Nyt kun katselin kuvia, mun alkoi hirveästi tehdä mieli lakata tällä uudelleen:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toinen FUN-kaunokainen on etukäteisjoululahjaksi hankkimani How Deep Is Your Holo?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Voi pojat, tässä on kuulkaa hieno lakka! Melkein silmiä särkee upea sähkönsininen väri ja holoisuuttakin sain vähän esiin joulukuisena sysipimeänä iltapäivänä keinovalon avulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kirkaspohjaisena lakka ei ole aivan peittävä, mutta en siltikään ole varma, oliko alle laittamastani Essencen Electriiiiiiiiic-lakasta varsinaista hyötyä. Ehkä kaksi kerrosta olisi peittänyt sittenkin yksistään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
On se hieno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uudenpaa lakkasukupolvea edustaa A England In Robe And Crown, joka kuuluu joulun alla ilmestyneeseen Tennyson’s Romance-kokoelmaan.

Tässä mentiin metsään kuvien kanssa ja voi että kun harmitti. Lakka ansaitsee uuden mahdollisuuden, sillä kyseessä on upea melkein yhden kerroksen ihme joka varmasti toimii myös leimailussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä lakkasin kynsille tottumuksesta kaksi kerrosta ja leimaus on MoYoun Pro XL-21 -laatasta. En ole kirjannut ylös käyttämääni leimauslakkaa, mutta villi arvaukseni on China Glazen Admire.

Lakka näyttäytyi valosta riippuen joko ruskean tai munakoison sävyisenä.

Mulla on vahva usko tähän postaussarjaan, vaikka kaikki muut aloittamani olen kuopannut kaikessa hiljaisuudessa. Materiaalia on ainakin kolmeen postaukseen, ja onhan se nyt jo sarja:)

Muksaa viikkistä!


Daydream ja In Robe And Crown saatu blogiyhteistyön kautta

20 thoughts on “Kuhan lakkasin osa 1

  1. Molemmat lakat ovat omistamisen arvoisia. En muuten vieläkään lakannut Daydreamilla, mutta tarkoitus olisi:)

 1. Daydream on todella kaunis mutta jostain syystä olin itsekin sekoittanut sen nimen Happinessiksi, hassua. Hyvä muistutus että sillä pitäisi taas lakata kynnet :)

  Omasta mielestäni How Deep Is Your Holo? Ei peitä yksinään kahdella kerroksella vaan alla on hyvä olla muu peittävä lakka. Mä tosin laitoin viimeksi yhden kerroksen sitä ja toisen töpöttelin meikkisienellä niin peitti.

  1. Eipä silti, Happiness on myös tosi kaunis. Jos mulla ei olisi PP:n Cherishiä, ostaisin sen ilman muuta.
   Nämä FUNin kirkaspohjaiset lakat on aina vähän mysteeri, sienellä töpötellen kyllä saisi taatusti peittävää aikaiseksi. Mä en uskalla:D koska pelkään, että sitä lakkaa on sit kainaloissa asti ja kauhean työ siistiä.

 2. Oioi, ihania, ihania… Daydream multa löytyy, onneksi! Muuten ois kyllä heti pitäny kipittää nettiostoksille. =D Aivan ihana. Tuo A-enkku näyttää kyllä tosi hyvältä myös, ja ihanat leimat oot laittanu. Sininen näyttää upealta, kuvaakin katsoessa melkein silmiä särkee! =D Voin vaan kuvitella millainen säkenöinti on livenä. Itse tuskin osaisin olla ihan noin sähkön sinisessä, ainakin luulisin… Se joulukokoelman ( olikohan Blue Christmas ) mua kyllä houkuttaa.

  1. Mietin kans joulukokoelman sinisen ja tämän välillä, mutta tähän päädyin koska halusin mahdollisimman näyttävää ja se on hieman maltillisempi. A Enkku on tosi kaunis ja siinä kokoelmassa oli muitakin helmiä <3

 3. wautsi miten hienoja lakkoja! Ajattelin just samaa ku katoin tota sinistä hololakkaa, että AUTSS ku sattuu silmiin ja sit sä kirjoitit saman tekstissä hahaha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *