Köyhän naisen Taboo

En ole koskaan ollut ns. ökylakkojen perään eli Chanelit, Diorit ja muut selektiivisten merkkien lakat ovat minusta aika epäkiinnostavia. Toki varmasti hyvälaatuisia ja niissäkin on kivoja sävyjä mutta olen silti tehnyt periaatepäätöksen pysytellä niistä erossa. Saan kyllä käytettyä rahani lakkoihin ilman snobbailuakin;) (ja tämä kaikki nyt ilman sarvia ja hampaita, kenenkään ei pidä vetää palkokasvia nenäänsä)

Chanel Taboo on yksi tunnetuimpia lakkasävyjä ja vähän puolivahingossa onnistuin hankkimaan sille dupen. Tilatessani lakkaa en jotenkin noteerannut asiaa, vaikka siitä löytyy useampikin blogipostaus.

Vaan onpas kyllä hieno lakka tämä Taboo-wannabe. Tosi vaikea kuvata ilman, että sormet näyttävät siskonmakkaroilta mutta lakka vaatii vähän reilummin valoa näyttäytyäkseen koko komeudessaan.

Arvonnan palautteissa toivottiin, että käyttäisin vähemmän siirtokuvia, niinpä koristelin lakan siirtokuvin:) Livenä kuvat mätsäsivät lakkaan paremmin kuin kuvista voisi uskoa mutta se johtuu nyt vaan kuvaajan kädettömyydestä tuoda lakan kauneutta esiin.
Arvontaan muuten ehtii vielä osallistua, eli jos et ole sitä jo tehnyt niin hopihopi.

Kaksi varsin helppoa lakkakerrosta, ehkä aavistuksen tahmainen koostumus mutta ei muuta moitittavaa. Päälle siirtikset ja pisteenä I:n päälle luottohopeaa, Essien Set In Stonesia sienellä sinne tänne.

Koitin ottaa lähikuvaa ja pullokuvaa selittämisen sijasta mutta sen verran vielä kerron, että lakan siniseen/violettiin taittavat hippuset erottuivat kynsillä luonnonvalossa selvemmin.

Ei siis vieläkään käsinmaalailtuja taideteoksia, pahoitteluni siitä:) Leimailu on eniten Se Juttu tällä hetkellä ja monimutkaiset, aikaa runsaasti vievät kynnet taidan edelleen jättää muiden tehtäväksi. Nähtäväksi jää, käännänkö takkini kahteen kertaan ja yllätän teidät ja itseni Diorin lakalle maalatuilla one stroke-kukilla vielä jonakin päivänä….älkäämme kuitenkaan pidättäkö hengitystä sitä odotellessa…

32 thoughts on “Köyhän naisen Taboo

 1. Hehehee :D – anna mennä vaan lisää siirokuvia, mä taas aina haalin niitä mut en oikeen saa kynnelle asti, lupaan ryhdistäytyä! Selektiivisen kosmetiikan osalta myös kynsilakat jää multa täyttämään kaupan hyllyt, no enpä tiedä onko sitä missään muussakaan muodossa mitenkään runsaasti. Nyt alkoi Kikottamaan, olen niitä reissuilta ostellut muutamia. Voiko kynsilakkojen takia lähteä matkalle??? Hienot kynnet btw!

  1. Mullakin on valtava kansio decaleja ja pitkään olin käyttämättä niitä kun leimaus oli kovasti pinnalla. Nyt sitten tuon palautteen myötä taas oikein innostuin niistä:)
   Todellinen Kynsifriikkihän matkailee vain kaupungeissa, joissa on Kiko:D

 2. Ihanat! Ja lisää siirtokuvia vaan, ei saa olla sätkynukke ;D Tuo Kiko kyllä nyt kovin viehättäisi muakin, hmmhmm. Täytyy harkita.

  1. Ratkaisu on uusi tilaus! Ja hei, oon muuten joskus kuullut kauhutarinoita et siirtikset muuttuisi ajan kuluessa jotenkin käyttökelvottomiksi, se on aika pelottava uhkakuva ja yritän nyt käyttää myös niitä joita olen hillonnut koska en RAASKI käyttää niitä kun ne LOPPUU. Ei mtn järkeä:D

 3. No onpas nätti lakka! Vielä kun olisi kynnellä erottuvampi. Pitäis siis nähdä livenä tämä, niin kuin mainitsitkin. Ja sitä oon mieltä minäkin, että teet just sellaisia koristeluita, kuin itse tykkäät (y). Tää on superkaunis lakkaus <3

  1. Mua harmitti isosti kun en saanu sitä oikein kuvattua, tää ois varmaan ollut auringossa enemmän edukseen. Kesällä sitten uusinta:)

 4. Mä jätän kans selektiiviset lakat muille, kokemukseni perusteella koostumus harvoin on sen kummempi kuin salonkimerkeilläkään ja värivalikoimahan on pääosin tappavan tylsä :D Kauniit kynnet, täytyypä laittaa tuo Kiko mentaaliselle muistilistalleni (ja unohtaa se sit parin päivän päästä, todennäköisesti).

  1. Mulla ei ole Taboota joten en päässyt näitä omakohtaisesti vertailemaan, luotin vaan siihen mitä kynsisiskot maailmalla kertovat. Nukun silti yöni jatkossakin:)

  2. Oot varmaan tosi onnellinen hirveän hintaisen Chanelisi kanssa, mutta ei noissa kahdessa lakassa vertailujen perusteella näy kyllä mitään eroa. Jos ne eivät ole dupet, ne ovat 99,9% dupet, mikä riittää kyllä lähes jokaiselle kynsiharrastajalle varsin hyvin – saivartelijat ja merkkihifistelijät ovat sitten asia erikseen ;) Mun ei ainakaan tartte miettiä kahta kertaa, kumman noista valitsisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *