Köyhän naisen Nakupaletti

Mulla oli vielä yhden paletin mentävä aukko arkimeikkiin sopivissa luomiväripaleteissa. Olin orientoitunut tuhlaamaan johonkin UD:n Naked-palettiin mutta en osannut päättää, mihin niistä. Naked 2 johti pääni sisäistä kamppailua mutta Smokyssakin on tosi kivoja sävyjä!

Omistan vain Naked Basics-paletit, jotka ovat olleet tosi kovalla käytöllä, ja joissakin napeista paistaa jo pannunpohja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olin jättänyt ajatuksen hautumaan kunnes Myyrmannin uudessa Kicksissä näin Viva La Divan Perfect Nudies-paletin. Tässä oli oikeastaan kaikki, mitä tarvitsin ja vähän enemmänkin.

Paletin kotelon ulkoasu kiinnitti ensimmäisenä huomioni: peltinen rasia on kaunis. Mukana on iso peili, joskaan itse en näitä käytä, mutta joku muu ehkä ilahtuu peilin olemassaolosta. Pakkauksen pitkävartinen sivellinkin on käyttökelpoinen, jos muuta ei ole saatavilla.
Ainoa miinus pakkauksessa tulee saranoista: muovinen saranointi tuntuu vähän heppoiselta, mutta käytössähän sen kestävyys testataan.

Testailin nappien koostumusta sen verran, että kiikutin 21€ maksavan paletin kassalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perfect Nudies-paletissa on sekä matta- että helmiäissävyjä. Erityisplussat mattavalkoisesta, se kun puuttuu usein näistä komboista ja minä tarvitsen sitä aina meikatessani. Sävyillä on nimet, mikä on aina kiva juttu. Koostumus ei ole yhtä kermainen kuin UD:n paleteissa mutta hintaakin on alle puolet Nakuista. Napeissa on väriä 1g (UD 1,3g)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Darling – valkoinen matta
Love – vaaleanpunainen matta
Delight – vaaleanpunainen helmiäissävy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Just – maitokahvin värinen matta
Oh Dear! – maitosuklaan värinen matta
Wanting – munakoison sävyinen duochrome-helmiäissävy…tämä oli mahdoton kuvailla. Blurple? Olen tosi huono näissä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tease – kuparinvärinen helmiäissävy
Lucky – ruusukultainen helmiäissävy
Ops! – kuten Wanting, mutta vaaleampi, enemmän lilaan taittava helmiäinen. Tässä oli paletin huonoin pigmentti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plum – luumu, joka näyttää kuvassani liian ruskealta ja liian mattaiselta. Mukana on hienoista shimmeriä.
Deco – keskiruske, ei kovin pigmenttinen mattasävy
Envy – ruskean ja metsänvihreän välillä seikkaileva duochrome-helmiäinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuten huomaatte kuvauksistani, en ole ammattilainen:D Suosikeikseni nousivat näistä Darling, Just, Oh Dear!, Tease, Lucky, Plum ja Deco.

Paletilla tehty meikki kesti erinomaisesti pohjustajan (UDEPP) päällä koko päivän. Värit eivät pölisseet sen enempää meikkausvaiheessa kuin muutkaan merkit. Sanoisin, että erittäin hyvä ostos, sillä paletti taipuu niin kepeämpään arkimeikkiin kuin juhlaankin. Hinta on edullinen ja annankin tälle kokonaisarvosanaksi neljä tähteä (****)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
No joo…haluaisin mä silti Gwen-paletin. Silleen vähän, etten kuitenkaan oikeasti ole sitä ostamassa;)

20 thoughts on “Köyhän naisen Nakupaletti

 1. Mäkin haluaisin Gwenin. Ihan vaan ulkonäön takia, pöljä kun olen. Se on niin kaunis! Mun mielestä kyllä parikymppiäkin on vielä liikaa hintaa paletille, joten en kai mä nyt ihan heti ole Gweniin sortumassa :D. Onneksi mun lempparit eli MUR:t on kympin paletteja. Se sopii mulle just hyvin :D. Toi Plum-sävy on muuten tosi kiva lisäys tuossa paletissa. Tekee kokonaisuudesta vähän erikoisemman kuin perusnudet.

  1. Totta on, että muilta mailta tilaamalla saa tosi kivoja paletteja edullisesti…vaikka nyt just MUR ja Zoevakin on vielä suht edullinen. Kaupoista sellaiset puuttuu oikeastaan miltei kokonaan vielä. Gwen menee ainakin tällä hetkellä yli mun budjetin ja kaikki muutkin hankinnat on nyt joulun takia jäissä mut ehkä joskus tulevaisuudessa sit:)

 2. Tosi kiva postaus! Selkeät swatchit myös. On kyllä kivoja sävyjä ja tässä yhdistyy tosiaan monen nakupaletin sävymaailma. Mähän sorruin sit siihen Gweniin….

 3. Hey, täähän olikin kiva postaus! :) Mulla on se Viva la Divan matte-paletti, mikä muistaakseni sultakin löytyy? Se on ollut ainakin ihan kiva, mutta täytyyhän ne Basics-paletit olla myös :D (Ja samaan kastiin taitaa melkein upota se We care iconin tikrupalettikin, kröhm..) Viva la Divan muut ”nakukopiot” ei ole oikein sytyttänyt, mutta tää on nätti kyllä ja kivat sävyt :) Tosin, mulle on tulossa se Gwenikin… :’D

  1. Mulla on VlD:n semmoinen pikkuinen paletti, jonka nimeä en muista mutta se on samantapainen, kuin pienet Nakupaletit. Se on ollut myös kovalla käytöllä, osa napeista on ihan lopussa jo. Tikrupaletti en vielä omista mutta oon kattonut sitä monta kertaa Sokoksella:D

   Taidan olla kohta ainoa, jolla EI ole Gweniä. Ei kyllä helpota oloa yhtään:DD

 4. Mikä siinä on että tällaiset nude-paletit näyttää niin ihanilta, vaikka ihan jos rehellisiä ollaan niin kaikkia sävyjä ei tuu loppuviimein käytettyä. Mullakin on yksi halpis-nakupaletti, josta yhden sävyn oon käyttäny lähes loppuun kun taas muut napit ovat jääneet ehkä kertasipaisuun… Se Gwen-paletti kyllä tästäkin huolimatta lymyilee hankintahaaveissani.

  1. Joo, kyllä mullakin jää tästä nuo duochromet varmasti käyttämättä, en osaa käyttää niitä kynsilakoissakaan. Ja sitten kun näitä paletteja on tuhoton määrä, ei kaikkien olemassaoloa edes muista:P Mutta Gwenin mentävä aukko kyllä aina löytyy jostain kolosta:D

 5. Kiitos tästä, nyt mulla on taas yksi nudepaletti hankintalistalla :D Onnistuit siis tekemään aika myyvän postauksen, mä ainakin innostuin!

  1. Mullakin on aikamoinen kasa. Joskus laitoin niistä kuvan Faceen ja myöhemmin huomasin, että siitäkin oli pari palettia jäänyt pois:P Onneksi nää puuterimaiset tuotteet säilyy pitkään:D

 6. Kivan oloinen paletti ja myös kiinnitin huomiota kivaan rasiaan. Selkeästi näkyy värit, kiva postaus ehdottomasti näin aloittelijallekin kuten minä olen näitten meikkien kanssa :)

  1. Rasia on tosi kaunis! Ja minä oon ihan yhtä lailla aloittelija näiden kanssa, vielä voi hetki mennä ennen kuin täällä nähdään meikkikuvia ja jos se päivä koittaa, niin ei kannata odottaa mitään taideteoksia luomilla;)

 7. Mulla oli se alkuperäinen eka Naked-paletti UD:ltä, mutta kokeiltuani Inglotin luomivärejä olen siirtynyt niihin totaalisesti, joten lahjoitin sen paletin tyttärelle. Mun mielestä Inglotin pigmentti voittaa sen UD:n 6-0, sekä värikylläisyydellä että pysyvyydellä, mutta sen verran liputan Urban Decayn puolesta, että niiden primer on ihan vertaansa vailla.

  1. Moni on kehunut Inglotin luomivärejä tosi hyviksi. Mä en ole koskaan niitä kokeillut, muuta kosmetiikkaa jonkin verran. Liikkeitä on vaan lakkautettu niin, että saatavuus alkaa olla aika hankalaa jo:/
   UD:n primer on kyllä vertaansa vailla oleva kulttituote, eikä syyttä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *