Kosmetiikkaostokset kesäkuussa

Multa on jäänyt postaamatta sekä kesä- että heinäkuun kosmetiikkaostokset ja korjaan nyt kiireen vilkkaa tilanteen aloittaen kesäkuusta.
Hiusjutut olivat ostoksissa vahvasti edustettuina, sillä curly girl-kokeilut ovat vieneet kerran jos toisenkin markettien hyllyjen väliin. Mä en edelleenkään ole löytänyt kaikista tuotteista mieleisiäni, joten kokeilut jatkuvat.


Kesäkuussa tein muutamia ihan kivoja alelöytöjä, kuten tämän Kicksissä puoleen hintaan (12,50€) olleen  Lumenen turvenaamion, joka on parhaimmillaan saunan lämmössä käytettynä.


Lumenen Lähde-sarjan puhdistusvaahdon ostin tarjoushaukkana varastoon 6€ hintaan.


Vichyn Minéral 89 oli lähiapteekissa 30ml kampanjakoossa tarjolla 13,20€ hinnalla, joten nappasin pullon kokeiluun. Varsin kiva kosteuttaja! Normaalikokoinen 50ml pullo maksaa muistaakseni n. 23€ eli melko edullinen tuote on kyseessä.


L´Oréal Paris Age Perfect-silmänympärysvoiteen hankin Emman suosituksesta. Varsin jännä koostumus, paksu, täyteläinen ja mukavasti sy-alueen ihoa tasoittava. Golden age-ikä häämöttää sentään vielä tulevaisuudessa. 10,50€ -40% alesta.


Ostin tämän Rimmelin (5,70€ -40% alessa) huulipunan lisäksi pari Catricen huulituotetta, mutta niistä en ole ottanut kuvaa enkä oikeasti enää muista, mitä ne edes olivat:D Tarpeeseen taisivat tulla…


Picture Polish Ariel on ollut ainakin kolme kertaa mun kynsillä, eli saan pian ostaa tästä varakappaleen;) Ostin myös Looking Glass-päällyslakkaa sekä yhden lakan Essien juhannuskokoelmasta. Sävy oli nimeltään Dressed to the Maxi ja se on tainnut vilahtaa ainakin Instassa. Kynsijuttuihin meni yhteensä 33,70€.Hiusasioita ostin parin color maskin sekä lisäksi XZ:n maanmainion hiushuuhteen verran. Yhteensä 23,20€. Nämä color maskit eivät ole cgm-sopivia, paitsi tuosta Biozellista en ole aivan satavarma, mutta ei se nyt ole niin justiinsa. Mä olen muutenkin huomannut, että satunnainen muiden tuotteiden käyttö tai hiusten suoristaminen ei vaikuta oikein mitenkään hiuksiin. En ole tehnyt uutta final washia tai muitakaan taikoja kiellettyjen tuotteiden jälkeen, vaan jatkanut vaan metodin noudattamista niillä sallituilla.

Meikit 13,20€
Ihonhoito ja hygienia 42,20€
Hiukset 23,20€
Kynnet 33,70€
Yhteensä 112,30€

Siinä määrin pieni summa, että aloin epäillä unohtaneeni jotain, mutta kyllä tässä pitäisi kaikki olla. Heinäkuussa menikin sitten vähän enemmän, mutta se on seuraavan postauksen aihe:)

8 thoughts on “Kosmetiikkaostokset kesäkuussa

  1. Toi Vichy on tosi kiva tuote, pari pullollista tullut käytettyä. Kosteuttaa tehokkaasti. :) Jään odottamaan sun heinäkuun shoppailuja. :D

    1. Sain heinäkuunkin jutut postattua:) Mulla tyhjeni juuri Vichyn yövoidenäyte ja pidin siitäkin tosi paljon!

    1. Tilasitko NIITÄ Colour Aliken lakkoja, joista kaikki nyt puhuu? Mua kiinnostaa ne ihan mahdottomasti, mutta toistaiseksi olen tyytynyt ihastelemaan niitä muiden kynsillä:)

  2. Mulla on edelleen ”uudet” Picture Polishit ostamatta… Ariel on kyllä listalla :)

    Huhuh, vähän jännitti tykkäätkö siitä sy-voiteesta :D

    1. Heh, ”uudet” tosiaan:D Mä voin lähtee sit sun kanssa samaan aikaan ostamaan itelleni uuden pullon Arielia:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *