Korjataan se teipillä

Odotin ihan hirmuisesti OPI Brazil-kokoelmaan kuuluvaa vaaleanoranssia Where Did Suzi’s Man-goa. Sitten kun se saapui, lakkasin sillä innoissani lähes saman tien ja harmitus oli suurehko, sillä lakka oli paljon tummempi kuin kuvittelin. Ainakin minun kynsilläni ja yhdistettynä tomaatinpunaiseen Zoya Tamseniin vaalea oranssi olikin kirkuva huomioliivi. Lakasta löytyy swatchejakin laidasta laitaan jos googlen tarjontaa kurkkaa.

Olin jo että no voi hemmetti, millähän tämän nyt pelastaisi ja päätin kokeilla teippiä. Teippailin mangokynnet kynsivinyyleillä (hitusen luovasti vinoon mutta mitäs pienistä) ja lakkasin päälle kerroksen Ginan Whitea. Valkoiset raidat häivyttivät kivasti lakan ärhäkkää sävyä ja pystyn olemaan sen kanssa.

Laadullisesti Man-go jää muista testaamistani Brazileista mutta peitti kuitenkin kahdella. Ensimmäinen kerros raidoittui aavistuksen mutta hei, vaaleahko creme, joten synninpäästö tässä kohtaa.

Punainen on miittituliainen parin viikon takaa.
Heivasin kirppislaatikkooni tämän tieltä Essencen I’m So Veryn, sillä ne ovat dupeja keskenään. Tamsen tosin vaati kolme (ohuehkoa) kerrosta peittääkseen kunnolla mutta oli muuten oivallinen lakattava ja pienet hutilakkaukset irtosivat kynsinauhoilta helposti. Zoyan kapealla sudilla ohuenpuoleista lakkaa ei voi lakata paksummin vaikka haluaisi.

Peukalot jätin koristeitta mutta muihin kynsiin laitoin nelikulmaiset niitit. Siinäkin vähän vastusti, ei ikinä uskoisi miten hankalaa voi olla saada yksi niitti kynnelle suoraan. Toisaalta, koska viivatkin harottivat niin ehkä sitä ei huomaa:)

Melko kesäinen meininki ja luulenpa, että Man-golle pitää antaa uusi mahdollisuus myöhemmin.
Alun uhkaava katastrofi kuitenkin vältettiin ja ihan kivat kynnethän näistä tuli lopulta. Seuraavan kerran paritan sen pastellisävyjen kanssa tai liukuvärjäyskin voisi olla kiva.

Iskeekös lukijakuntaan oranssi vai onko se täysin nounou?

Zoya Tamsen on saatu NailCityn lahjoittamana blogimiitistä.

24 thoughts on “Korjataan se teipillä

 1. Joo, iskee! Oranssi on ihan mahtava juurikin sen kirkuvan huomaa minut! -ominaisuuden vuoksi :) Ei toki myöskään haittaa yhtään se, että oranssit sopivat mun ihonsävyyn juuri passelisti.

  1. Olin tätä jo myymässä mutta mulla on niin vähän oransseja että kyllä tää saa nyt toistaiseksi jäädä. Oranssiksi väri on kuitenkin varsin muikea:)

 2. Kauniit! Jotenkin sporttisetkin nää on, varmaan noiden raitojen takia? Ei näissä sun kuvissasi ainakaan ole erityisen ärtsy oranssi tuo Man-go, ei tule huomioliivit mieleen :)

 3. Munkin mielestä näissä on jotain sporttista :).
  Tykkään kovasti oranssista, mutta koska se kuuluu työnantajan logon yms. väreihin, niin ei tule sillä kauhean hanakasti lakkailtua.

  1. Muotoilin siitä muutamiakin eri variaatioita mutta päätin jättää sen tohon vähän rennompaan tilaan:D Ihan tyytyväinen oon kyllä itekin kun olin jo näyttämässä poistoainetta näille mutta sain ihan kivasti fiksattua:)

 4. Minäja oranssi ei olla kavereita. =P Mutta tässä tuo oranssi näyttää ihan kivalta. Ja toinen mikä ei ole mun kaveri on oranssinpunainen =P Mutta kyllä sekin näyttää tässä ihan kivalta. Mutta siis niitit ja valkoinen on aina pop! ;)

 5. Oon nyt arponut tuon Man-Gon kanssa, enkä tiedä nyt vieläkään mitä teen! Kai se on kokeiltava ja päätettävä sitten :) Alkaa ehkä hieman väsyttää kun luin pakostakin tuossa alussa monta kertaa sanan ”huomioliivi” huomio-oliivina. Mikähän se mahtaa olla…Nukkumaan! :D

  1. Haha, huomio-oliivi:D Suosittelen itse kokeilemaan lakkaa ja sittenkin miettimään, koska mä olin ensin että hyi pois, en tykkää mutta näin valkoisen kanssa menee passelisti. Ja varmaan muiden pastellivärien seurana myös:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *