Kopioidut water spottedit

Olen tehnyt aiemmin paritkin water spotted-kynnet. Tällä kertaa käyttämättömien purkissa hyvän tovin lymynnyt I Love Nail Polish Sniffany ohjasi värivalintoja ja malli on apinoitu suoraan täältä. Tutustumisen arvoinen blogi, muuten mutta toivottavasti kukaan ei odota minun versiotani esim. näistä kynsistä;)

Sniffanylla lakatessani mietin, miksi olen senkin testaamista lykännyt näin pitkään, sillä lakka peitti kahdella(!!) kerroksella ja oli kaikin puolin ongelmaton tapaus. Oikeastaan yksi kerros peitti ja toinen vain viimeisteli. Aika harvinaista, sillä usein mintun-turkoosin värimaailmaa edustavat sävyt ovat hankalia. Tämän myötä kyllä heräsi kiinnostus muihinkin ILNP:n cremelakkoihin, tämä on näet ainoa omistamani.

Turkoosin päälle töpöttelin kelmulla ja meikkisienellä epämääräisesti kultaisia länttejä sinne tänne Barry M Gold Foililla. Sen jälkeen vettä kuppiin ja China Glazen Liquid Leather sekä parhaat riekaleet aikaansaava Yves Rocherin mango-passiontuoksu käyttöön. Dippailin kynsille sopivan määrän repaleita ja siinäpä se. Eniten aikaa taisi mennä siivoamiseen, en näet jaksanut teipata sormia joka olisi hyvin suotavaa.

Päällyslakka tykkäsi vähän levittää mustaa mutta onneksi se ei tässä juuri haittaa:)

ILNP Sniffany, Barry M Gold Foil, China Glaze Liquid Leather

Minulta on jokusen kerran pyydetty kuvaa lasikuitutekniikalla paikatusta kynnestä ja tänään korjaillessani pikkurilliä, muistin asian ja nappasin pari kuvaa nähtäväksi. Kuvat saa halutessaan klikattua suuremmiksi. Kynsillä on yksi kerros aluslakkaa.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy, miltä lasikuitunauha näyttää liiman alla. Pinta on tietenkin tasoitettu viilaamalla. Tämä kynsi on revennyt sisäsyrjältä ihan sormenpään kohdalta.

Kuten kuvasta näkee, että kynnen pinta on varsin tasainen. Paksuutta tulee hiukan ja paikatut kynnet kyllä erottuvat muiden joukosta mutta ”maallikko” tuskin huomaa mitään. Harrastajilla vain on niin tarkat silmät:)
Olen itse todennut tämän nopeimmaksi, vaivattomimmaksi ja pysyvimmäksi tavaksi korjata repeytyneitä kynsiä. Tälläkin hetkellä vasemmassa kädessä on tämän pikkurillin lisäksi yli puoleenväliin kynnen leveyttä revennyt keskisormen kynsi ja hyvin se kestää kasassa. Kasvun myötä ongelmaksi tulee kynnen alapuoli josta repeämä tahtoo tarttua joka paikkaan mutta olen tunkenut sinnekin joskus liimaa. 

Viikonloppuna siivosin ja laitoin jouluvaloja esille. 
Nyt seuraa ennennäkemätön BND:n sisustus- ja lifestyleosio kun napsin muutamia kuvia meiltä kotoa:

Kivaa alkanutta viikkoa toivottaa vanhojen rojujen ystävä:)

34 thoughts on “Kopioidut water spottedit

 1. UPEAT! Mun on pakko kans löytää joku aine jolla saisin riekaleita aikaan, haluan NIIN kovasti kokeilla tällaisia kynsiä :)

  Ihania tunnelmakuvia! Musta on ihanaa kun ihmiset esittelevät pieniä yksityiskohtia kodeistaan, joskin aina masentuneena sitten mietin, että meiltä ei löydy edes tuollaisia pieniä yksittäisiä kauniita kohtia tästä rytöläjästä :D

  1. Kiitos! Aika montaa tököttiä sain itsekin testailla ennen kuin mieleisen löysin….ja mitäs sitten, kun tuo loppuu? Olen taas saman edessä. Täytyy tehdä säästeliäästi water spotted-kynsiä:)

   Näitä pikkuisia yksityiskohtia löytyy meiltä aika paljon, sanonkin joskus, että meillä ei ole sisustusta vaan ainoastaan tavaroita jotka ovat ajautuneet tavalla tai toisalla paikalleen. Sekoitus uutta ja vanhaa, mieluumin jälkimmäistä:)

 2. Upeat! Ne on niin hyvin onnistuneet. Mun täytyy kanssa joskus päästä koittamaan tuota tekniikkaa :)

  Ja nuo kuvat teiltä, aih <3

  1. Kiitos, molemmista:) Jotkut ovat käyttäneet hiuslakkaa, toiset desinfiointiainetta, itse en onnistunut kummallakaan mutta tuo hajuvesi toimii:)

 3. Taas niin kauniit kynnet! Tekee mieli itsekkin kokeilla tuota tekniikkaa. Tunnelmallisia kuvia kodista :) Täytyy kyllä yhtyä Papun kommenttiin, ettei täältäkään löytyisi mitään hienoja yksityiskohtia esiteltäviksi.. ^_^

 4. Tosi upeat kynnet, jälleen!

  Ja kiitos tuosta blogivinkistä. Tein viikonloppuna ison työn ja poistin bloggerin listaltani kaikki blogit jotka eivät ole päivittyneet sitten viime kevään. Kaipaisin listalle uutuksia ja tässä loistava lisäys :)

  1. Kiitos paljon!
   Itsekin siivoilen aina silloin tällöin lukulistaa, jos joku blogi ei päivity niin en viitsi turhaan sitä roikottaa listalla. Tuo linkkaamani on kyllä löytönä helmi, tosi upeita kynsiä ja selkeitä tutoja:)

 5. Huikeat kynnet! Täytyyhän näitä itsekin jossain välissä ehdottomasti kokeilla, kunhan vaan taas muistaisi :D

  Ja tykkääntykkääntykkään niin kovin BND:n uudesta aluevaltauksesta lifestylen saralla! Yleisö vaatii lisää itse parhaaksi katsomallasi aikataululla. Kuvat kertovat kodista ja sinusta paljon ja vain positiivista hyvää!

  1. Kiitos kaunis:) Mä kyllä taidan pysyä lestissä enkä laajenna blogin sisältöä kovinkaan paljon tuonne lifestylen puolelle:D Nyt täällä on tosin nähty SEKÄ asukuva että ”sisustus”kuvia lyhyen ajan sisällä ja mietinkin, pitääkö tässä oikein huolestua…

 6. Nää on kyllä aivan upeat! Täytyy kyllä ehken toteuttaa kopioitujen kopioidut. ;)

  Ihania yksityiskohtia ja kuvia kodista, tykkään kovasti! :)

 7. Ihanat kynnet ja ihania kuvia kodistasi! Ehkä minäkin voisin pikkuhiljaa uskaltautua kokeilemaan water spotted -tekniikkaa. :) Kaunista jälkeä olet kyllä saanut aikaan.

 8. Huhhuh mitkä kateutta aiheuttavat kynnet, aivan ihanat! Toi Sniffany sais kyllä tulla korvaamaan ”muutamaa” epäkelpoa minttua, pitää ehkä kehittää joku yhteistilaus taas jossain vaiheessa :)
  Tykkään tästä lifestyle-innostuksesta, kansa vaatii lisää! (esim kuvia trikookoreista)

  1. Joo, tilataan heti kun taas on varaa…eli ehkä juhannuksen paikkeilla?
   Lupaan postata koreja vähän myöhemmin, nyt pidetään vielä jännitystä yllä;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *