Kolmesti leimattu

Palataan ajassa hetki taaksepäin ja muistellaan vielä Picture Polishin viimeisimpiä lakkajulkaisuja.


Siniharmaa 2001 on siksikin kiva sävy, ettei mulla juurikaan ole tämän värisiä lakkoja. Lienee myös tarpeetonta mainita lakan laadun olevan erinomainen ja kynsillä on kuvissa kaksi helppoa kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyt, kun uusia lakkoja tulee hankittua vähänlaisesti ja lakkailen mielelläni vanhoilla ihanuuksilla, ei liene vaikea arvata, mihin merkkiin olen viime aikoina useimmiten tarttunut:) Mä varmasti toistelen itseäni kun sanon, että tämäkin kokoelma oli Picture Polishilta aivan kertakaikkisen onnistunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuplaleimaus on ollut pitkään yksi lempi-koristelutekniikoitani helppouden ja nopeuden vuoksi.
Vein tällä kertaa ideaa vielä vähän pitemmälle ja näillä kynsillä on triplaleimaus:)

creative_shop_plates
Creative Shopin laatoista on tullut lempi-laattamerkkini Über Chicin ohella (jolta muuten on ilmestynyt 12. setti jonka ehdin jo laittaa tilaukseen Lovely Leaves-laatan ohella..). Liekö valmistajalla käynyt moka vai mikä mutta tämä samainen kuvio löytyy sekä laatoista 01 että 18.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Testailin kiekolle eri vaihtoehtoja ja tämä näytti kivoimmalta, lopputulos oli näet hieman erilainen leimausjärjestyksestä riippuen.
Alinna on valkoinen, sen päällä musta ja ylimpänä hopeinen leimaus. Käytin leimauksessa Dashican mustaa ja valkoista sekä China Glazen Check Out The Silver Foxia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaikka ihmettelen kuvion toistumista kahdella laatalla, se on tosi kiva ja mulla siintelee jo mielessä valkoiset kynnet ja erilaiset harmaan sävyt leimattuna. Jääpähän jotain ideapankkiinkin.

Viikonloppuna on siis odotetut I Love Me-messut. En mitenkään laske öitä mutta kunhan mainitsin:) Tää viikko on muuten ihan älyttömän kiireinen (mikä näkyy täällä aina esim. kommentteihin vastaamisen viiveenä, pahoitteluni siitä), mutta viikonloppua kyllä odottelen positiivisella mielellä. Liitoksissaan natisevaa kalenteria jaksaa paremmin kun on jotain kivaa odotettavaa, vai mitä?

26 thoughts on “Kolmesti leimattu

 1. Siniharmaa on kyllä kiva väri kynsissä ja vaikkapa luomivärinä. Olen itse löytänyt sen vasta hiljakkoin, ja tutkailen luomiväritarjontaa sillä saralla:) I Love Me -messut tietysti päällimmäisenä mielessä<3

  1. Mä en osaa käyttää luomilla siniharmaata, ehkä se ei näin punatukkaisen ja vihreäsilmäisen väreihin sovi kovin hyvin, mutta tiedän monia, joille se käy todella sopivasti. Kynsillä se sen sijaan näyttää todella kivalta ihan kaikilla:)

 2. Voi juku mikä lakkaus! Toi kuvio on sellainen, josta en laatasta katsomalla millään edes älyäisi, miltä se kynsillä näyttää! Mä en niinkun abstraktikuvioista onnistu läheskään aina näkemään sitä jujua, että miltä valmis leimaus näyttää. Toihan on ihana!!!

  1. Mä usein kokeilen kiekolle kuvioita koska siitä on paljon helpompi hahmottaa miltä se sit oikeasti näyttää. Olen jopa haaveillut, että tekisi kaikista leimauslaatoista kuvakirjan, eli leimaisi kuviot johonkin kansioon tai jopa skannaisi tiedostoksi mutta siinä tuntuu olevan ylitsepääsemätön vaiva. Se helpottaisi kyllä laatan valintaa ihan todella paljon!

 3. Upea lakkaus jälleen kerran! :) Ja on nuo PP:n lakat niin laadukkaita, että kummasti ovat munkin kokoelmassa lisääntyneet jonkin verran vuoden aikana :D

  Edelliseen postaukseen jäi kommentoimatta, kun en tiennyt mitä sanoa.. Kirjoitus oli kuitenkin kaunis ja kiedottu hienosti Sisters-lakan esittelyn ympärille <3

 4. Oi wau! Todella näyttävä lakkaus, leimatkin on niin onnistuneet <3

  Mä en muuten tajua mikä siinä on, että aina kun näen tällaisia murrettuja harmaaseen taittavia sävyjä sun blogissa, hullaannun ja menen ostamaan samat lakat itselleni. Sitten lakkaan kynsille enkä tykkää ollenkaan :D Näin kävi ainakin Essencen Serendipityn ja Essien Petal Pushersin kanssa enkä taida olla vieläkään oppinut, koska tääkin lakka näyttää äyttömän nätiltä sun kynsillä! ♥♥♥

  1. Voi ei:D Oisko se sit ihonsävy vai mikä joka vaikuttaa? En oikein keksi muutakaan. Toisaalta mäkin ihastelen usein jotain lakkasävyjä toisilla mutta tiedän, että ne vaan ei näyttäisi hyvältä mulla tai en ehkä tykkäisi niistä ollenkaan omilla kynsillä. On tää vaikeaa:D

 5. Tää PP:n 2001 on aivan ihana! En malta odottaa että ehdin testaamaan tätä kynsille. Ja toi triplaleimaus on tosi jännän näköinen (pelkästään hyvällä tavalla siis), jotenkin tosi ainutlaatuisen efektin oot saanut kynsille leimaamalla :).

  1. Munkin tekisi mieli lakata tällä jo uudelleen, on jotenkin tosi hyvin tähän vuodenaikaan sopiva sävy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *