Kolmas kerta toden sanoo

Tai jotain sinne päin, koska näitä kynsiä edelsi kahdet lakkaukset ja leimailut ennen kuin uskoin, että tänään se ei vaan onnistu. Niinpä oli pakko mennä sieltä mistä aita oli jo kaatunut ja tehdä simppelit lakkaukset joissa ei pitäisi olla vaaraa epäonnistua.

Oikeasta kädestä katkesi nimettömän kynsi joka oli pitkään teepussiviritelmällä nipussa. No, vastaavasti vasurissa alkaa etusormen kynsi olla riittävän pitkä esiteltäväksi:) Joskus kieltämättä käy mielessä, että josko sittenkin ne geelit….

Mavalan pullo oli tietenkin juuttunut kiinni ja tarvittiin kahdet pihdit sen avaamiseen. Tai oikeammin Mavalan pulloT koska minulla on noita useampia mutta kaikissa sama juttu. Harvoin mikään muu puteli kivettyy noin lujasti kiinni, tuntuu olevan vaan Mavalalle ominaista. Se on aina yhtä hienoa lähteä kaivelemaan pihtejä kun käsissä on märät lakat <3

Käytetyt lakat:
-Seche Base -aluslakka
-Depend 261
-Wet n Wild Hannah Pinktana
-Mavala Sparkling Silver
-Inm OTD -pikakuivattaja
Lakkasin myös varpaankynnet simppelisti. Pari kerrosta värilakkaa ja päälle kerros glitteriä.

Käytetyt lakat:
-Seche Base -aluslakka
-GT Azure Blue
-H&M Confetti
-Inm OTD -pikakuivattaja
Minulla on ollut aivan ihana viikonloppu ystävien ja rakkaiden seurassa, joskin valvominen ja ylenpalttinen liiallinen maltillisehko sihi-juoman nauttiminen tuntuvat vieläkin pienoisena jomotteluna ohimoissa;) Mutta ei se mitään, tämä jaksaa taas hetken kannatella arjessa. 
Nyt livahdan Models Ownin sivuille valitsemaan lakkoja kimppatilaukseen, on jäänyt vähän viime tippaan sekin:)

14 thoughts on “Kolmas kerta toden sanoo

  1. Hassu tuo Mavala-juttu. Olen kuullut muidenkin valittavan, että Mavalat jumittuvat kiinni. Itselläni on paljon Mavalan lakkoja, eikä yksikään ole koskaan jumittanut, kaikki aukeavat ihan helposti.

    1. Mä en käsitä? Varmaan suttaan jotenkin nuo pullonsuut kun oon käyttänyt aika paljon sienen kanssa töpöttelyssä ja kaatanut lakkaa suoraan alustalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *