Koeajolla

Perjantain postauksessa annoin tulla täyslaidallisen laattatilauksesta, joka ei mennyt ihan putkeen. No, koska laatat nyt viimein olivat hyppysissäni, halusin pikimmiten testata niitä ja teitäkin varmasti kiinnostaa, miten ne toimivat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimausharjoitusten pohjiksi valikoitui kiva sininen kombo: kerros Pretty Seriousin Elliottia, ei moittimista, ja kerros Zoya Noria. Nori on viime talven Wishes-kokoelmaan kuuluva tekstuurilakka ja jäi ilmeisesti yhdeksi viimeisimmistä julkaistuista PixieDusteista. Hyvin kaunis ja hyväkäytöksinen lakka, yksistään voisi peittääkin kahdella kerroksella mutta silloin glitteriä tulisi minun makuuni liikaa. Siksi valitsin alle Elliotin.

Olen itse tykännyt käyttää näitä suurempia partikkeleita sisältäviä tekstuurilakkoja päällyslakan kanssa glitterlakan tyylisesti ja niin tälläkin kertaa. Laitoin Norin päälle pikakuivattajan ja vasta sen jälkeen ryhdyin leimaushommiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimauslakan valinta oli helppo: en omista kuin tämän yhden ainoan, nimettömänä pysyttelevän MoYou Nailsin sinisen leimauslakan. Pitäisi kyllä tehdä asialle jotain koska tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kaipaan vaaleansinistä lakkaa leimaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Über Chic-laatta leimasi ihan hyvin ainakin tämän kuvion osalta. Merkillepantava ero yleensä käyttämiini laatoihin oli se, että kuvio oli puhdistettava jokaisen kynnen jälkeen. Muuten kävi kuten nimettömän kynnestä voitte nähdä; leima alkoi levitä ja sotkea. Aika ärsyttävää, koska tavallisesti leimaan vähintään kaikki saman käden kynnet putsaamatta laattaa välillä. Voi tietenkin olla, että seuraavan kuvion kohdalla ongelmaa ei ole, mutta etukäteen sitä ei tiedä koska kaikki kuviot ovat vähän eri syvyisinä kaiverrettu. Huoh. En nyt ala enempää narisemaan aiheesta, lukekaa se aiempi, sangen tyhjentävä postaukseni:D

zoya_nori_4

Että semmoista. Tällä kertaa ei muuta paitsi sen verran vielä että tällä viikolla vietetään CesarsShopin avajaisia osoitteessa Vuorikatu 22 ja meikäkin patsastelee hoodeilla keskiviikkona klo 15 alkaen. Olen paikalla pari tuntia joten tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja höpöttelemään kynsijuttuja jos keskustassa pyöritte:)

Zoya Nori on saatu NailCityltä, josta lakkoja voi tilata sähköpostilla 15,50€ hintaan. Lakkoja saa myös jälleenmyyjiltä, esim. Mi Nailsilta ja CesarsShopista
Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

15 thoughts on “Koeajolla

 1. Heh, mä putsaan aina jokaisen kynnen jälkeen laatan, joten en ole koskaan oppinut ärsyyntymään siitä. :D Tosi upeat kynnet, jälleen kerran! :)

  1. Näin teen minäkin, ainakin silloin jos yhtään epäilen sotkeentumista/epäonnistumista/laatan toimivuutta. Eli siis, aika usein :D Jossain vaiheessa lopetinkin mutta sitten siirryin taas takaisin putsailuun.

   Kynnet on kyllä huisin kauniit!

   1. Tein pikagallupin lähipiirissä ja niin tuntuu moni muukin putsailevan:) Musta tuntuu taas joskus, että kuvio alkaa jopa pelittää paremmin kun siihen vähän kertyy lakkaa. Riippuu tosin ihan laatoista ja lakoista, ei taida olla yleispätevää ohjetta:)

 2. Voihan über. Ei ne nyt oikein vakuuta Lakkaus sen sijaan vakuuttaa, tosi kaunis! Tulee mieleen ne Pahlishin Train Underwaterilla tehdyt kynnet jotka oli kans aivan upeat :)

  1. Mullekin tuli ne mieleen:D Mä olen nyt vähän juuttunut tietyn tyyliselle leimauslevelille, nytkin on kynsillä tuplaleimat. Pitäs ehkä vaihtaa skittletteihin välillä:D

  1. Ymmärrän hyvin. Muakin alkaa tavallaan ketuttaa joka kerta kun otan ne esiin:D Toivon, että se menee ohi joskus koska olishan näissä aivan ihania kuvioita.

 3. Tämä on tosi hieno =) Musta tuntuu, että mä olen jotenkin.. värirajoittunut välillä. Tämä näyttää ihanalta. Mä en valitettavasti pääse katsomaan sua Cesariin, mutta yritän päästä vilkaisemaan Emmaa. Teillähän oli kuitenkin suunnitteilla se kevätkirppis?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *