Kiveä ja ketjuja

Tällä kertaa yllätän teidät, sillä asiaa ei ole juurikaan. Eikä ”asiaa” ;)
Voi kunpa kaikki lakat ja koristelut menisivät heittämällä paikoilleen kuten nämä. Ilo tosin on lyhytaikainen koska kyse on mattalakasta.
Mutta tykkään ihan hurjasti näistä! Aika epätyypilliset minulle ja siitäkin syystä kyllä kivat.

Kaksi lakkakerrosta, tarroja ja muutama niitti. Harmaan kiven läpi ei ole koskaan päässyt näin helpolla. Kuvatkin ovat kamerasta suoraan, rajasin vain ylimääräiset pois.

China Glaze – Stone Cold

Ei muuta tällä kertaa, takaisin Tarantinon pariin sohvalle:)

57 thoughts on “Kiveä ja ketjuja

 1. Ihanat kynnet! Onko nää askartelutarroja mitä käytit näissä? Mie ite tein viime viikolla aikalailla saman tyyliset kynnet kun löysin askartelukaupasta ”ketju”tarraa, en vaan ole ehtinyt niitä vielä julkaiseen xD

  1. Kiitti:) Nää on ihan kynsitarroja mutta askartelukaupan tarrat ajaa saman asian. Olen kans joskus nähnyt vähän vastaavia jossain Tiimarissa:)

 2. Oh, nämä on upeat! Ei ehkä niin minun näköiset, mutta ehkä siksi miellyttävätkin silmää paljon. Tuo China Glaze on kans aika rouheen näköinen, heräsi kysymys; miksi minulla ei ole tuota vielä? :O

  1. Ei ole minunkaan näköiset mutta tykkään ihan järjettömästi:D Rohkeammin pitäisi vaan kokeilla juttuja. Tuo lakka on tosi hyvä valinta jos on vaikka älytön kiire koska se on käsittämättömän helppo levittää, kuivuu hetkessä ja yhdelläkin kerroksella voi jo pärjätä. Ei se kyllä varmaan kestä kuin päivän mutta saa sillä itsensä kynsihädästä pelastettua:)

  1. Tilasin nää Cesarsilta mutta siitä on jo tosi kauan aikaa, varmaan vuoden päivät. Olen säästellyt että kun tulee sopiva lakka vastaan niin yhdistän siihen. Tämä se kyllä oli :)

  1. Ihmeen hyvin kestääkin, ajattelin että mä pääsen jo tänään päivällä taas lakkauspuuhiin mutta lakassa ei ole lainkaan rapistumisen merkkejä vielä. Zoyan mattalakka alkoi irtoilla laattoina heti seuraavana päivänä. Niiteistä kyllä kaksi jäi suihkuun ja tarrat on kuluneet kärjistä. En vaan viitsinyt pistää päälle (matta)päällyslakkaa kun kiekolla testasin ja se rutisti tarrat.

 3. Ihan järjettömän ihanat kynnet ja ihana harmaa lakka. Ehkä ihanin mitä nähnyt. Jotenkin tosi klassiset kynnet muutakin ulkoasultaan – jostain syystä itsellä tulee assosiaatio Hermes-huiviin. :D

  1. Iik, sellaista en ehkä kaulaani laittaisi:D Mutta nämä kynnet on kyllä yhdet lemppareimmat mitä olen tehnyt ja tuo lakka jää visusti kokoelmiin. Ennen kaikkea ilahduttaa, kun helpolla saa kivat aikaiseksi:)

  2. :D Ei itsekään kyllä, ehkä vain toi ketju muistutti eilen sen jostain mallista. (taskukelloja?) Ehkä luki eilen liikaa muotiblogeja, kun kyyläsi Oscareitten mekkoja.

 4. Apua. Yleensä en todellakaan pidä harmaista lakoista oli se sitten tumma tai vaalea, mutta tämä on pakko lisätä kans ostoslistalle. Tässä vain on sitä jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *