Kivaa postia

Ooh, katsokaa, titta på! Kusti polki tänään laatikkoon hapankaalimaan tilaukseni!

-Kaksi XL-stamperia (en tiedä miksi halusin kaksi, varuiksi kai…silloin kun tilausta tehtiin, näitä ei vielä ollut MiMaxin eikä Cesarsin valikoimissa=ei saatavilla Suomesta)
-Magno Nailsin laatat A10, A25, A26, A29, A49, A50 ja A59
En ottanut nyt XL-laattoja koska minulla on niitä jo ja näissä pienissä oli enemmän kivoja kuvioita. Ehkä ihanin on A59, laatan A50 tilasin vain kirsikkakuvion vuoksi:)

Suurkiitos vielä Vanquishille kimppatilauksen järjestämisestä!
Arvaatte varmaan, että seuraavat kynnet todennäköisesti tulevat sisältämään leimailuja:)

11 thoughts on “Kivaa postia

  1. Ihanaa, että olit tyytyväinen tilaukseen, se menikin ihan sujuvasti :) Mä taisin kans ottaa tuon m59:n, pelottaa vaan noiden kuvioiden kohdistus :D

    1. Kiitos haasteesta, Minna:))

      Näitä ihanuuksia saa nyt MiMaxiltakin -mikä on ihanaa, koska postikulut tuolta Magnolta Suomeen on sikamaiset.

  2. Oi että, ihanan näköinen paketti! Itse oon vasta alottanut leimaushommelit, mut kieltämättä nyt kaikkien bloggaajien testaamat erilaiset xl-stampperit ja laatat näyttää vähän liian ihanilta… Mun pitää oikeasti estää itseäni, etten mee tilaan mitään, koska todellakin kaipaan vielä lisää harjotusta :D

    1. Nyt on ihan yhtäkkiä lisääntynyt valtavasti noiden valikoima, siinä on vähän kuin Liisa Ihmemaassa:) Harjoitus tekee mestarin, mutta kyllä tässä saa itekin opetella kokonaan uuden tavan leimailla kun tuo XL-stamperi on niin erilainen Konadiin verrattuna.

  3. Mä oon hyvinkin samoja laattoja itse himoinnut tässä jo jonkin aikaa. Saa nähdä saanko jossain vaiheessa niitä kotiin… Kyllä tämmösten postausten lukeminen ainakin vaan kasvattaa intoa saada noita itsellekin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *