Kissa pöydälle

On maaliskuu 2014 ja postissa saapuu kasa lakkoja. Tämähän ei poikkea muista kuukausista millään tavoin….tiedän, että te nyökyttelette nyt ymmärtäväisinä näyttöjenne takana.
Yksi lakoista on Picture Polishin Freya’s Cats. Tulee kesä, syksy, talvikin. Vuosi vaihtuu, mennään yhtäkkiä jo helmikuussa. Freya’s Cats on yhä testaamattomien tikkuviuhkassani, ihan viimeisenä, koska olen laittanut tikut aikajärjestykseen. 

Kunnes tulee Totuuden Hetki: NYT jos en lakkaa tällä, se päätyköön kirppislaatikkoon testaamattomana. On nostettava kissa pöydälle.

Vasemmalla jo edesmennyt Lenni ja oikealla Tomppa pentuna. Lampussa on kärpänen, joka kiinnostaa kissoja.

Freya’s Cats on O’Haran sininen versio. Lakassa on jellypohja, ja se vaati peittävyyteen kolme kerrosta. Jälkiviisaana voin todeta, että olisi kannattanut laittaa alle joku creme…ehkä lakka ei olisi kutistunut ihan noin paljon kun se nyt teki, kiitos pikakuivattajan. Lakkasin kärjet kiinni joka kerroksella ja silti ne vetäytyivät läpikuultaviksi. Ärsyttäviä piirteitä muuten mielestäni kauniissa kynsissä.

Muutoinhan lakka on äärettömän kaunis enkä tosiaankaan aio luopua siitä. Se ei ole dupe LA Girlin Zoya Dream-kloonilleni, holohippuset ovat tässä pienempiä ja enemmän hajallaan.

Nimettömän lakan ei kovin pitkään tarvinnut odotella kynsille pääsyä. Queen on yksi viidestä tilaamastani FUN Lacquer-kaunokaisesta joiden pakettia auki raadellessa piti melkein laittaa aurinkolasit päähän. Laitoin Queenia kaksi kerrosta A Englandin Excaliburin päälle. Sen jälkeen laitoin aurinkolasit päähän. Ei muuta sanottavaa:)

Koristelin kynnet siirtokuvin ja kristallein ja harmitti kyllä ihan vietävästi tuo kutistuminen. Myös Queen kutistui, se vaan ei erotu niin selvästi. HK Girl-pulloni on kyllä melkoista jankkia ja olen ohentanut sitä useaan otteeseen mutta silti se ei kutista kuin osaa lakoista. Ikävä kyllä sen huomaa ehkä vasta seuraavana aamuna ja etukäteen ei oikein voi kuin arvailla tapahtuuko sitä vai ei.

Livenä tuo kuvissa kiusallisesti silmille pomppaava vetäytyminen ei näy joten kestin olla kynsillä ihan hyvin.

Ja hei! Tänään on muuten OPIn kevätkokoelman virallinen julkaisupäivä, ihan vaan jos on päässyt unohtumaan. Itsehän olen tehnyt listan, totta kai, haluan kuusi lakkaa:)

40 thoughts on “Kissa pöydälle

 1. Hienot kynnet ja upee lakka :) tää on juurikin yks syy miksen yhtään pp lakkaa omista kun eniten niiltä himottaa kaikki siniset… Cosmos tää ja forget me not… Mutta kun pitäis vissiin muitakin värejä ostaa välillä nii sitte meen ihan solmuun enkä tiedä enää :D ja höpöhöpö mitään kiusallista vetäytymistä havaittavissa, kovasti koitin zoomailla, en tiiä pitäiskö mun tarkastuttaa silmät :P

  1. Kannattaa ehkä käydä optikolla, se näkyy varsinkin suurennetussa kuvassa selvästi:D Pp:llä on kyllä useampia tosi kauniita sinisiä…näköjään muutama on mullekin päätynyt:)

 2. Tuo on tosi ärsyttävää, varsinkin jos superkaunis yksilö vetäytyy noin kärjistä. Mulla on muutama lakka jotka tekee samaa. Onhan tuo silti älyttömän kaunis, en ihmettele ettet ole luopumassa tuosta. :)

 3. hei wau mitkä upeudet taas ! <3 Queen on supernätti ja sopii hyvin tuon PP:n kanssa :)
  tiedätkö muuten että tuleeko CesarsShopin FUNeissa tuollainen pullo kuin sulla vai sellainen niinkuin Zigin postauksissa on näkynyt? :o koska haluan nimenomaan tällaisen pullon kuin sulla, noi on paljon nätimpejä<3

  1. Kiitos! Eiköhän ne tule tällä uudella pullolla. Pullot uudistui hiljattain ja tosiaan kivempaan suuntaan, Zigi on vielä saanut vanhassa pullossa omansa.

  2. Jep nämä uudet lakat tulee uusissa pulloissa, itse tilasin syksyllä omani, eikä pullot olleet silloin vielä vaihtuneet. Uudet pullot on paljon ihkumpia munkin mielestä!

   Harmitus, että Freya on noin läpikuultava, etenkin kärjet tosiaan ärsyttää, jos ne jää kuultamaan läpi. Mulla on edelleen tuo lakka testaamatta, mutta hyvä tietää, että alle kannattaa laittaa jokin peittävämpi lakka. Kauniit kynnet kaikesta huolimatta! :) Ja Queenistä en nyt ala enempiä hehkuttamaan, tiedetään varsin hyvin kuinka upea se on! :D <3

  3. Siinä vähän kärsii se jellyn ”syvyysvaikutelma” mutta ehkä lopputulos on kuitenkin parempi, mua ainakin häiritsee ihan hitosti jos kärjet hohtaa vaaleina tumman lakan alta:/

 4. Freyan katti on kyllä nätti mutta niin on noi pöydälläkin olevat ja Queen on matkalla mun luo! Ihana sininen, en kestä näitä kaikkia ihania lakkoja ja lakkauksia kaikkien blogeisa joka saa mut säntäilemään kun päätön kana mun lakkalaarin ärrellä :D

  1. Tuttua! En mäkään kestä, en vielä kolmessa vuodessakaan ole oppinut, että kaikkea ei ole pakko saada:P Hetkellisiä järkiintymisiä tulee välillä, vain mennäkseen taas ohi.

 5. Tää kissa on kyllä ihan selkeästi mun lakka, vielä kun sen saisi joskus jostain tilattua, kun se tuntuu olevan aina joka paikasta loppu… Todella kaunis lakkaus! <3

 6. Lumoavan kauniit nuo molemmat lakat, ja aivan ihanat koristelutkin tässä lakkauksessa! Mun pitää ihan selkeästi ruveta hamstraamaan erilaisia decaleita, niitä kun löytyy varastosta niin surkean vähän :/ Himskatin helmikuu, kun pitäisi olla shoppailematta :D

 7. Tää on iihaanaa lakka. En ikinä käyttäisi sähkönsinistä cremeä, mutta tämä kolahti.

  Mä taidan muuten palata kahden HK Girl -pullollisen jälkeen palata käyttämään Imn Out The Dooria, en muista, että se olisi koskaan kutistanut. Olen nimittäin huomannut samaa, että HK Girl joskus kutistaa.

  1. Minäkin suhtaudun ihan sähkönsiniseen vähän epäillen mutta tää oli onneksi aika kaukana siitä.
   Hm, mulla olis myös Inmiä reilu pullollinen ja täyttöpullossakin ainakin kolmannes. Pitäisiköhän ihan kokeilla sitä, en myöskään muista, että se olisi koskaan kutistanut. Ei kyllä kuivu ihan niin nopeasti ja levittää leimat, mutta leimojen päälle voisi laittaa sitten HK Girliä. Kiitos vinkistä ja muistutuksesta:)

 8. Ihania lakkoja molemmat ja kauniit koristelut <3 Ja kissatkin olivat ihan supersöpöjä kuvassa <3 :) Mä niin haluaisin tuollaisen valkoisen kisun oranssilla hännällä/kuviolla, mutta ei enää kolmatta nyt samaan talouteen.. Ehkä joskus sitten :)

  1. Mulla tosiaan kun tila on rajattu reiluun viiteenkymmeneen neliöön, niin se hieman rajoittaa onneksi tätä eläintenmäärää ;) Ei sillä, etten kolmesta tai kolmestakymmenestä kissasta jaksaisi huolehtia :D Onko muuten ihan rotukissoja he? :)

 9. Kaunis on lakka ja suloiset kisut.. Mullakin on päällyslakkaongelma; HKGirl on puolenvälin jälkeen aivan täysin jankkia ja tosiaan kutistaa urakalla… MUTTA se on ainoa millä en levitä leimoja. HUOH.

  1. Alkuun se toimii tosi hyvin mutta etenkin nyt, kun mulla on täyttöpullo josta olen lisännyt aina pikkupullon vajuttua, se tuppaa paksuuntumaan väkisin ja kutistaa välillä tosi paljon. Leimojen päälle sitä kyllä on laitettava, se on oikeastaan ainoa joka ei levitä. Ellei sit ala hifistellä ja marmoroi päällyslakkaa leimojen päälle:D

  2. Hahhah, ei kiitos marmorointia :D just oikoluin huomista postaustani ja tilitän samasta aiheesta sielläkin, ehkä jollain on tiedossa autuaaksi tekevä päällyslakkavinkki!

   Et sä ole hk:ta ohentaa yrittänyt?

  3. Olen ohentanut ja se ei kyllä oikein ohene, toimii ehkä just sen kerran kun sitä käyttää mutta seuraavalla käyttökerralla on taas puuroa. Restore ei toiminut sitäkään vähää:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *