Kis kis kissapetoja

Taidan olla vähän hurahtanut tällaisiin scattered-holoihin koska niitä on nähty viime aikoina kynsilläni tosi usein. Lineaariset holot eivät sytytä vaikka mielelläni ihailen niitä muiden kynsillä -tai sitten olen taas myöhäisherännäinen ja tilaan Holo Huesit vasta kevätauringon kurkistellessa ikkunoista.

Kun edellisen kerran tilasin lakkoja Beautycosmeticsilta, tämä Arley oli loppu ja se jäi vähän harmittamaan. Nyt sitä oli taas saatavilla ja kotiutin sen huolimatta siitä, että minulla on luultavasti lähes identtiset holot Flormarilta ja Evelineltä. Pitäisikin ihan verrata niitä keskenään kiekolla.

Tämä lakka levittyi kynsille kuin itsestään ja kaksikin kerrosta olisi ehkä riittänyt mutta laitoin vielä kolmannen kuten tapanani usein on. Minua ärsyttää suunnattomasti, jos huomaan valmiista lakkauksista, että jonnekin on jäänyt läpikuultavia kohtia. Tästä ei pullossa lakkaa arvioiden ikinä uskoisi, miten hyvin se peittää koska koostumus on jellymäistä.

Sävy on nätti toffeenruskea. Joku voisi myös sanoa, että vauvankakkahan se siinä mutta kyllä se on selkeästi toffee vaikka kuvat muuta väittäisivät:) Pullokuvassa lakka on kellertävä mutta syytän siitä typerää tavallista halogeenilamppua. En ole löytänyt rikkoutuneen tilalle järkevän hintaista polttimoa.
Kuvassa näkee aika hyvin eron kylmän ja lämpimän valon välillä, vasemmalta tulevassa on 3200K ja oikealta 2800K. Kumpikaan ei ole riittävä mutta yli 3000K on sentään vähän parempi.

Jahas, takaisin aiheeseen.

Olen myös hurahtanut water decaleihin jos joku ei ole vielä huomannut;) Aika saman tapaiset kynnet on nähtyä blogissani aiemminkin (<-klik) mutta en välittänyt siitä vaan valitsin mielestäni parhaiten tällaiseen lakkaan sopivat decalit. Tuossa aiemmassa postauksessa näkyy se Evelinekin ja vieläpä auringonpaisteessa. Kuvissa se näyttää enemmän kultaiselta mutta ehkä se johtuu valosta, en muista.
Voi, kevääseen tuntuu olevan niin kauan:/

Catherine Arley 668

Tänään en ole oikeastaan mitään muuta tehnyt kun kynnet, pessyt pari koneellista pyykkiä, luuhannut netissä ja olla möllöttänyt vaan. Bf lähti vaihtamaan autoonsa talvirenkaita, minulla ne on olleet alla jo viikon.
Nyt laitan saunan päälle, korkkaan punkun ja joko jatkan netissä haahuilua tai sitten siirryn sohvalle vaikka jonkun leffan pariin.

Rentouttavaa pyhäpäivän jatkoa, muruset <3

26 thoughts on “Kis kis kissapetoja

    1. Kade….. ja kyllä, se on toffee, ei vauvankakka ollenkaan;) Mä lakkasin kiekolle tuon ja samanlaiset kaverinsa ja kappas, omistankin 4 lähes identtistä TOFFEENväristä hololakkaa…

  1. SIISTIT! Ottaisin heti omillekin kynsille ja se on paljon se koska aiemmin en oo innostunut ”eläinkuoseista”. Suunnitelmissa kyllä on ollu leimailla seepraa ja tiikerii mut jäänyt tekemättä juuri tuosta mieltymyksen puutteesta.Mut nämä pantterit on hienot! Toffeeta mullekkin *maiskis <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *