Kirsikkapommi

Glittering Elements on pieni, australialainen indie-merkki, josta itse kuulin ensimmäistä kertaa kun kyseisen merkin edustaja oli kynsikoristekirppiksellä kaupan. Swatchejakaan ei juuri löytynyt mutta pinkki/punainen hololakka = aika mahdoton vastustaa. Minulla on selkeästi jonkinlainen ongelma näiden kanssa.
Cherry Bomb on kirsikanpunainen scattered-holojelly. Kiekolle lakatessani arvelin, että olisi viisainta kerrostaa lakkaa jonkin peittävämmän yksilön päälle ja valkkasin ehtymättömästä testaamattomien varastosta Kiko 313:n. Valinta osui nappiin, sillä lähes itsestään levittyvä lakka tarjosi yhdellä vaivattomalla kerroksella erinomaisen pohjan Cherry Bombille. Aikaisemmin olen käyttänyt Essencen Ultimate Pinkiä tähän tarkoitukseen. 
Jotkut suosittelevat valkoista lakkaa mutta minun mielestäni se ei toimi. Valkoinen tunkee aina rumasti näkyviin jostain viimeistään siistimisvaiheessa, joten olen todennut parhaaksi tavaksi valita mahdollisimman lähellä oleva, peittävä sävy. 300+ lakan varastossa on pieni ihme, jos sellaista ei löydy.
Melkeinpä yksi kerros Cherry Bombia olisi riittänyt, mutta enempi parempi ja laitoin kaksi.
Koristeluiksi kaipasin pitkästä aikaa vanhoja kunnon kukkadecaleja ja kristalleja.
Oikein kivat, (kirsikka)pomminvarmat peruskynnet:)

Mikä on teidän suosikkiniksinne huonosti peittävien lakkojen alle? Valkoista, värillistä, riittävästi kerroksia vai jotain muuta?

24 thoughts on “Kirsikkapommi

 1. Sun kädet ja kynnet on niiiin luotu tämmösiin kynsikuviin. Ja sun kirjoitustapakin on ihana. Oon niin kateellinen. Joka päivä käyn kattomassa ootko päivittänyt blogia, eli siis oon niin koukussa tähän blogiin! Lupaa mulle, ettet koskaan hävitä tätä blogia!<3

  1. Voi miten ihana kommentti, kiitos paljon <3 Postailen yleensä ma, ke ja pe ja ehkä viikonloppuna jotain extraa jos ehdin. Toivottavasti viihdyt lukijana jatkossakin:)

 2. No tulihan ne Sissit taas, ettei tarttee muuttaa mieltä sun nimikkokynsistä :) <3. hih
  Todella kauniit jälleen. Vasurin keskisormessa taitaa olla paikka? Sulla on niin upean suorat kynnet normaalisti, niin pakosta silmät tarttui tuohon, soriiiii <3.

  1. Arvaa, huvittiko mua sun edellinen kommentti nyt tän postauksen jälkeen:DD
   Keskisormessa on tosiaan paikka, onneksi se on lähes kasvanut jo pois. Oikeassa kädessä on myös paikattu kynsi mutta se ei näy kovin hyvin kuvakulmasta johtuen. Ja peukalonkynnestä puuttuu pala, huoh:)

  2. Luonnonkynsien ”iloja” :/. Mut kauniit sun kynnet on silti, älä paikoista huoli. Kun vaan omanikin kestäis noin suorina, eikä kasvaisi rullalle :P.

 3. Kylläpäs on kauniit! Mä olen muutaman kerran käyttänyt neoneiden alla valkoista, mutta lopetin hyvin äkkiä kun painin saman ongelman kanssa kuin sinäkin; siistimisvaiheessa kynsiä ei mitenkään saa näyttämään hyvältä. Yleensä kerrostan lakkoja niin kauan, että saan peittävän tuloksen. Täytyy itsekin alkaa käyttämään jotakin peittävämpää samansävyistä lakkaa luirujen alla, niin ei tarvitse välttämättä luopua ohuista, mutta kauniista yksilöistä. :)

  1. Joo! Se sivellin vaan jotenkin haukkaa päällä olevaa lakkaa ja valkoinen putkahtaa esiin. En kyllä tajua:D Muuten annan aika herkästi kovin paljon kerrostusta vaativille lakoille lähtöpassit mutta ehkä tänkin holon voisi luokitella topperiksi niin se saa jäädä:)

 4. Iiiihhhanat pomminvarmat :) Teen ihan samoin, eli jotain mahdollisimman samansävyistä mutta peittävämpää alle, ja se läpikuultava sitten päälle. Useat kerrokset sitä läpikuultavaa ei mun kärsivällisyydelläni toimi, valkoisesta en ole koskaan kuullutkaan mutta näin äkkiseltään mietittynä ihan p*ska idea kyllä :D

  1. Ei kyllä munkaan hermorakenne riitä kerrostamiseen:D Ja miksi, koska on yleensä olemassa peittäviäkin vaihtoehtoja tai sitten ongelman voi kiertää. Epäsuosittelen edes kokeilmaan valkoista koska se vaan _ei_ _toimi_
   Neonlakat on vähän hankalia koska niihin melkein pitäisi olla valkoinen, mutta sekin ratkeaa sillä, ettei käytä neonlakkoja tai valitsee peittäviä yksilöitä, niitäkin jonkin verran on:)

 5. Hurrrrrjan nätit! Sama systeemi mullakin: ei koskaan valkeaa vaan aina sävy, joka on niin lähellä toista lakkaa kuin mahdollista. Yli kolmea kerrosta huonosti peittävää en suostu laittamaan, joten mieluummin alle jotain paremmin peittävää :)

 6. tosi herkulliset kirsikkapommit :) Toi lakka on kyllä kuin sulle tehty ja oon varsin tyytyväinen tuosta Kikoarviosta, koska muistelen että ostin itellekin tuon saman 313:n :)

 7. Samoilla linjoilla kuin moni muukin; yletön kerrotaminen; nou thanks.
  Ennemmin alle joku sävyperheeseen sopiva, koska mulla käy valkoisen kanssa ihan sama ongelma; pintalakka sulaa pois helpommin kuin allaoleva valkoinen ja sitten painitaan sen valkoisen näkyvän reunan kanssa!?!? :D

  Sissi-kynnet nämä kyllä ovat, ei voi väristä ja tyylistä erehtyä :) !

  1. Tuolla jo aiemmin oltiin huolissaan, onko ”sissit” nykyään skittlettet mutta ei sentään:D
   Vesimarmoroinnissa joutuu melkein sen valkoisen lakkaamaan alle mutta muuten onneksi ei yleensä tartte:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *