Kikokeko

Luultavasti kukaan ei ole välttynyt tiedolta, että omistamieni Kikojen määrä moninkertaistui, kun blogikollega muisti minua ruhtinaallisella tuliaispaketilla eteläisiltä mailta. Vastineeksi olin avannut kotini ovet karvaisille kuratassuille, joita kaikesta rasittavuudestaan huolimatta tuli heti ikävä kun talo hiljeni niiden jäljiltä. On ne suloisia kavereita, jopa bf tuumasi että ovat ”kivoja ollakseen koiria” ja se on paljon sanottu se, hän ei ole yhtään koiraihminen.
Innolla ryhdyin heti testaamaan saamiani lakkoja ja koska setin myötä testaamattomien lakkojen määrä hipoo taas pilviä, pyrin tietenkin yhdistämään samaan lakkaukseen useamman lakan. 
Kikon 371 on ihastuttava toffeensävyinen lakka, jossa on hienoinen kullanvärinen shimmer. Kynsillä se ei kovin hyvin erotu mutta nätti on ilman sitäkin. Lakka peitti kahdella kerroksella ja oli ihan hyvälaatuinen tapaus, vähän paksuhko ehkä mutta ei rasittavuuteen asti. Kaveriksi pääsi 374, joka levittyi todella hyvin ja niin ikään peitti kahdella. Äärimmäisen kaunis suklaanruskea, jota ei olisi kyllä kannattanut päällystää holotopperilla mutta huomasin sen kun oli jo myöhäistä. Vaikka purkissa on ruuhkaa, tätä täytyy päästä pian käyttämään yksinäänkin ilman mitään ylimääräisiä peittäviä härpäkkeitä.
Koristeluille ei jäänyt liiemmälti aikaa ja käytin Chez Delaneylta joskus tilaamiani tarroja, jotka ovat ihan siedettäviä ollakseen kynsitarroja. Laitoin kuitenkin yhden kerroksen päällyslakkaa vielä topperin lisäksi sillä tarrat pyrkivät irvistelemään reunoilta.

Lopuksi vielä fb:ssakin nähty kuva kikokeosta. Mukana pari OPIakin, näille saattaa kyllä löytyä dupeja tai lähes dupeja kokoelmastani. Ei hullumpaa, vai mitä? Lakkasin muistoksi koiranhoitopestistäni muutamia vaaleita karvoja varpaankynsiin Essien Tour De Financen kaveriksi;)

Tänään käynnistyy yksi syksyn odotetuimmista tapahtumista, nimittäin I Love Me -messut joita en jättäisi ihan vähällä väliin. Kameraa tuskin raahaan matkassa joten tuleva messupostaukseni keskittyy lähinnä haalimiini ostoksiin. Onneksi mukaan lähtee kavereita muistuttamaan 60:stä vielä testaamattomasta lakasta jottei mopo lähde ihan käsistä;)

24 thoughts on “Kikokeko

 1. Ooh, ihastuttavat! Ja nostan hattua urheudellesi, kun käytit tarroja. Olen itse heivannut kaikki kynsitarrat mäkeen, koska ne eivät koskaan toimineet kuten olisi pitänyt. Repeilivät, repsottivat, jäivät liikaa koholle jne. Ärrinmurrin. Siirtokuvat ftw! :)

  1. Nämä ovat tarroiksi yllättävän hyviä mutta sen verran leveitä, että tuppasivat irsottamaan tuolta kynnen reunoita. En mä silti usko että näitä ikävä tulee kun loppuvat, kyllä decalit on niin paljon kivemmat.

  1. Se on u p e a. En ole ehtinyt tutkia, olisiko mulla jotain vastaavaa mutta ei ainakaan heti tule mieleen, omistan sen verran vähän ruskeita lakkoja.

 2. Kauniit kynnet, erityisesti 374 on hurjan nätti :) Kesällä tuli Kikoja ostettua ihan liikaa, mutta silti löytyy aina joku lakka jonka puuttuminen harmittaa.. :D Voi kun näitä saisi suomestakin ja vielä niillä hinnoilla. Mä niin tahtoisin noille messuille, mutta toisaalta kukkaro kiittää kun jään tänne kauas odottelemaan ensi vuotta :P

 3. Mulla on toi tumman ruskea myös,tai siis alle puoli pulloa kun valutin loput pöydälle, hah. Oisko hyvä syy taas matkustaa ;) Kaunis lakkaus kaiken kaikkiaan!

 4. Ihana otsikko! :D Kikon lakat on kyllä tosi ihania, itse omistan muistaakseni pari-kolme :) Levittyvyys on hyvä, ja värit on ihania! Btw, kuinka vanha sun miesystäväsi on, kun sanot sitä bfksi (BOYfriend)? Oon miettinyt tätä jo jonkin aikaa, ja se vingahtaa mun korvissa aina kun sen sun blogista luen! :D
  – Manna

  1. No siis se on 44v. Mutta mulla on jokin päänsisäinen ongelma ”miesystävä” -termin kanssa koska se kuulostaa niin kauhean keski-ikäiseltä ja ….vanhalta. Ei me olla niin vanhoja. Ainakaan henkisesti:) Siksi poikaystävä on paljon kivempi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *