Kiireesti kynsille

Syksy yllätti kesälakkojen hilloajat! Kieltämättä nämä kynnet olisivat sopineet lämpimämpään vuodenaikaan tai eteläisemmille leveysasteille paremmin mutta täältä nyt kuitenkin pesee ja linkoaa.

Kynsillä kolme kerrosta OPIn korallipinkkiä Sorry I’m Fizzy Todayta ja lakka on IHANA. Melkein sen innoittamana voisi varata lomamatkan minne tahansa palmun alle ja upottaa varpaat kuumaan hiekkaan. Sen sijaan raahustan pian kuukausia kestävässä kaamoksessa, räntäsateessa ja paukkupakkasissa koska rahatilanne ei salli matkailua. No, onneksi edes kynsillä on kesä.

Aksenttikynsillä on kaksi kerrosta Ginan Whitea ja sen päällä reilu kerros Polish Me Sillyn (os. Lush Lacquer) Clowning Aroundia. Todellisuudessa neonflakiet erottuvat paljon paremmin kuin kuvani antavat ymmärtää mutta valkoiselta pohjalta on aina vähän hankala saada yksityiskohtia erottumaan. Omistan myös pienempihitulaisen Frecklesin mutta ehkä tämä on kuitenkin vähän kivempi.

Neonkeltaiset niitit viimeistelivät kivasti kokonaisuuden. Jos näin värikkäistä kynsistä ei tule hyvälle tuulelle, niin ei sitten mistään. Seuraavaa kesää odotellessa…

36 thoughts on “Kiireesti kynsille

  1. Ihanat! ♥ Ja tosiaan nämä ovat jotenkin hyväntuuliset kynnet, kuten tuossa Kataroomakin totesi :) Mulla taisi Fizzyä riittää kaksi kerrosta, mutta huolellinen piti muistaakseni olla että se riittäis. (Ja joo, tarkistin, ja olinkin todennut että ensi kerralla mieluummin kolme ohutta kuin kaksi paksua kerrosta :D )

  2. Komppaan muita: ihanat kynnet! :) Itselle on onneksi tulossa postissa tuo Fizzy, muuten en näitä kynsiä kestäisi katsoa kun kateus olisi liian suuri :D

  3. Emma on niin paljon vaahdonnut näistä mattaglittereistä ja neonglittereistä, että ehkä on pakko pian taipua. Tämä on ihan hauskannäköinen kyllä. =) Mulle tulee näistä kynsistä mieleen jäätelö ja sorbetti. En ole varma miksi =P Kuitenkin tykkään!

    1. Hanki joku tällainen helppo aluksi, tänkin saa yhdistetty tosi monen kanssa:) Emma on kieltämättä ihan omaa luokkaansa neonglittereiden kanssa, mulla on vain muutama hassu:D

  4. No taas se Fizzy pomppas puhelimen näytölle just kun olin sen unohtanu! Se huutelee mulle kaikkialta, ehkä on aika vaan kotiuttaa lakka.. :D Näyttää taas kynnet niin ihanilta, ja kesää ootellaan täälläkin 8)

    1. Mä heräsin kans vähän myöhään tän kanssa ja Kiss Me I’m Brazilianinkin ostin vasta tällä viikolla – ja se on vielä kesäisempi:D Kauniita kumpainenkin, aion käyttää vaikka talvi tulis:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *