Kierrätyskynsi

Tämä lakkaus syntyi spin offina näistä kynsistä. Jätin nimettömän lakat paikalleen ja lakkasin vain muut kynnet uusiksi. Taitaa olla ensimmäinen kerta ikinä kun teen tällä tavoin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nimettömän lakka on siis CbL:n Man In The Mirror. Kun huhtikuussa olin pr-tyttönä CesarsShopin avajaisviikolla, minulla oli monta hyvää tuntia shoppailuaikaa samalla kun juttelin asiakkaiden kanssa:) Kasailin pitkin päivää ostoksia kassan lähettyville ja liikkeen sulkeutuessa koossa oli tietenkin jo useampi lakka. Joukossa myös Picture Polishin Ocean, vaikka kuvittelin omistavani jo kaikki haluamani PP-sävyt (tällä hetkellä 26kpl). Sen jälkeen on (tietenkin) julkaistu uusia sävyjä ja täyteläiset cremet huhuilevat nimeäni. Onneksi ei ole rahaa:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ocean on tuttua, kivaa Picture Polish-laatua. Täyteen peittävyyteen laitoin kolme kerrosta mikä ei ole hyväkäytöksisellä ja nopeasti kuivuvalla lakalla mitenkään ylivoimainen suoritus. Pengoin lähimuistiani, mutta en keksinyt, koska viimeksi olisin taistellut jonkun huonosti peittävän lakan kanssa. Ehkä olen läksyni oppinut ja laitan ihan suosiolla peittävämmän lakan alle jos yhtään epäilyttää, harmaiden hiusten hankkimisen sijasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ocean on jännä sävy, se ei ole oikein sininen eikä vihreä ja näyttää valaistuksesta riippuen aina vähän erilaiselle. Ei dupeja minun kokoelmassani, mainiota.

Koetin ottaa jonkinlaisen kuvan myös auringossa, vähän heikolla menestyksellä, mutta ehkä siinä erottuu Oceanin holopartikkelit paremmin kuin keinovalossa.
Koristelin lakan siirtokuvin ja kirkkain sekä värillisin kristallein. Toimivaa peruskauraa, arvostan.

pp_ocean
Kierrätättekö te juttuja?

22 thoughts on “Kierrätyskynsi

  1. Sissi ja kukkasiirtokuvat :D Osaat kyllä näitä sommitella aina lakkauksiin todella hyvin, strassit ihan täydellinen lisä muutenkin kauniiseen lakkaukseen :)

  2. Onpas kauniit! En ole tainnut koskaan kierrättää aksenttikynttä lähinnä siitä syystä, että pelkään, ettei koko lakkaus sitten kestä nättinä niin kauan kuin mitä ne tuoreemmat kynnet kestäisivät. :)

  3. Kaunis lakkaus :) Oceanin sävy on ehkä juuri sellainen sininen minkä kanssa en vielä oo ihan sinut. On se hyvä että maailmassa on edes yks PP mitä en pakkomielteenomaisesti halua :D mutta aika pitkälle oon kyllä sinisten kanssa tullut, ottaen huomioon että aiemmin en voinu kuvitellakaan ostavani yhtään sinistä lakkaa :D

    1. No sama homma kyl täällä, muutama vuosi sitten siniset -missä tahansa sävyssä- oli ihan totaalinen nou. Ja nyt niitä on kertynyt viuhkallinen toinen toistaan upeampia:D

  4. Hyvä kokonaisuus!
    Harvemmin kierrätän. Ideaa saatan kierrättää, mutta harvemmin kynsistä jää seuraavalle lakkaukselle mitään pohjaa. Joskus olen kyllä kai niinkin tehnyt, mutta juuri nyt ei muistu mieleen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *