Kevät on ihan kulman takana

Picture Polish Spring on lakka, jota en pysty katsomaan ilman että mulle tulee heti mieleen eräs meemikuva.


Vai pystyykö joku muu muka?


Lakka on nähty mun kynsillä monta kertaa aiemminkin ja tällä kertaa yhdistin sen saman merkin Museen.


Molemmat lakat peittivät mukavasti kahdella kerroksella ja tenkkapoo tuli vasta, kun koitin löytää riittävän lähellä Musea olevaa leimauslakkaa. China Glazen Rendezvous With You ei ollut ihan napakymppi, mutta edes samalla peltoaukealla.


Keskisormessa oleva yksinäinen kukka oli tarkoitus mennä etusormeen, mutta ajatuksissani länttäsin sen keskisormen kynteen, joten eipä siinä sitten, mahtuuhan se siinäkin olemaan. Kokonaisuus jäi vaan ehkä hieman epätasapainoon, kun peukussa ja etusormessa ei ollut mitään koristeluja.

Leimakuviot löytyvät Über Chicin laatasta 12-02. Nythän ÜC on julkaissut jälleen uuden laattasetin, joka on järjestyksessä jo viidestoista, mutta jostain syystä en oikein innostunut uutukaisesta. Voipi olla, että käy kuten kakkoselle, ja se jää puuttumaan ns. kokoelmastani.


Kaikesta toilailusta huolimatta (jätin kertomatta kynsistä, joista ruttasin lakat ja sottasin leimauksen tyynyn pudottua leimasimen holkista kynnelle…) oikein mieleinen lakkaus ja mukavasti yhteensopivat sävyt.

Picture Polishiltahan tuli taas uusia lakkasävyjä ja mullekin niistä kotiutui kolme kaunokaista: Surf, Mermaid ja Soul. Aika sinivoittoinen värikimara tällä kertaa, mutta kivoja kaikki tyynni.

Arvontaan ehtii osallistua keskiviikkoon asti, älkää missatko sitä. Muuten toivottelen teille letkeitä pyhäpäiviä, me ollaan ihan kotosalla vaan ja tarkoitus oli vähän kunnostella partsia kevätkuntoon mutta sää taitaa torpedoida ne suunnitelmat. Kotona on kyllä muutakin laiteltavaa, uusia verhoja ja naulakkoa ja tauluhyllyä seinään ym. joten pahoittelen jo etukäteen naapureille aiheuttamaamme meteliä;)

14 thoughts on “Kevät on ihan kulman takana

 1. Heh, en ole itse aikaisemmin meemiin törmännyt, joten nauratti kyllä ja tulee varmasti nyt itsellekin tuo aina mieleen. :D
  Ei mua yhtään häiritse tuo leimojen väritys, hyvinhän nuo sopii yhteen. Mulle taas tuo 12 sarja ei oikein kolahtanut, mutta 15 kylläkin ja se onkin matkalla kätösiini. ;)

  1. Tää on kyllä kauheaa koska jokaisessa setissä on muutama tosi kiva leimakuvio, ja harmittaa niiden missaaminen. Sit ei kuitenkaan raaskisi tilata kokonaista settiä vaan muutaman kuvion takia. Ja sitäpaitsi tarvisin sitten jo uuden laattakansionkin:DD Todellisia ensimmäisen maailman ongelmia!

 2. Ihanat koristelut! Spring on ehkä maailman kaunein lakka. =) En ollu minäkään törmänny tohon meemiin, huvittava kyllä enkä tiedä voiko Springiin tämän jälkeen tarttua ilman tuota mielikuvaa. =D Muksaa ja rentouttavaa pääsiäistä!

 3. Toi Muse on ihana! Yritin googlata sitä mutta näyttää siltä että sitä ei enää valmisteta. Onko sinulla jotain vinkkejä jostain nettikaupasta josta sitä voi vielä löytyä?

  Hyvää pääsiäistä!

 4. No höh! Kävinhän minä sillä sivulla mutta luin vain että ”lopetettu” enkä sitten katsonut että voihan sitä vielä tilata. Hyvä minä. :D Nyt tilasin. Ja mukaan lähti myös kaksi muuta lopetettua sävyä. Kun nyt kerran tilaa… ;)

  1. Totta muuten, että äkkiseltään voi tulla käsitys, ettei lakkaa enää ole saatavana, joten en ihmettele väärinkäsitystä. Kiva kuitenkin, että onnistuit vielä lakan saamaan:))

 5. Ihan tasapainoiselta tämä lakkaus näinkin näyttää, ja oikein sievältäkin vielä! ❤ PP tekee kyllä luvattoman ihania lakkoja, niiden keräily on mulla jäänyt juuri siksi, kun en edes tiedä että mistä aloittaa :D

  Rentouttavaa pääsiäistä! :)

  1. Niiden kanssa käy silleen, että kun antaa pikkusormen niin menee koko käsi:D Muksaa pääsiäistä sulle myös!

  1. Siis joo, mä aivan järkytyin kun kävin Hypnotic Polishin sivuilla. Sitten lastasin koriin setit 15, 16 ja 17 ja yhden laattakansion, kauhistuin loppusummaa ja suljin sivun:DD Ihan kohtuuttomalla vauhdilla kyllä tuuppaavat uutuuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *