Kevään kaunein korallipinkki

OPIn New Orleans-kevätkokoelman kivoin lakka tulee mielestäni tässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
She’s a Bad Muffuletta on kirkas, korallihtavan pinkihtävän punainen. Hienosti luonnehdittu väriä:) Mutta kun ei tämä ole aivan selkeästi tai yksinomaan mitään näistä vaan sekoitus kaikkea.
Äärimmäisen helppo koostumus, kynsillä kaksi vaivatonta kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koristelut vei ajatukset vähän pois lähestyvästä keväästä, musta nämä kukat muistutti aika paljon joulutähtiä mutta eipä anneta sen haitata. Mä nimittäin tajusin sen vasta, kun kaikki kuvat oli jo kynsillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämän laitan kesävarpaille!


OPIn lakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

18 thoughts on “Kevään kaunein korallipinkki

    1. Ilmeisesti on aika lähellä. Mä en omista LLC:a mutta jonkun vertailukuva näin jossain (auttaa tosi paljon!) ja niissä ei suurta eroa ollut.

    1. Oisin halunnut lakata tällä uudestaa tänään mutta tämähän on nyt jo jossain laatikoista. Ois niin piristänyt vesisateessa:)

  1. Voi jösses, ja miksi mä en ole ostanut tätä?? Todella mehukas lakka, eikä koristelut mun mielestä joulusta muistuta vaan juurikin kuumasta tropiikista! Ihana kokonaisuus ♥♥

  2. Kas kas! Mä olen tätä lakkaa vähän katsellut sillä silmällä, mutta kuvahaku swatcheista on tuottanut kovasti erilaisia sävytuloksia. Näissä sun kuvissa tää on sellainen kuin olin AJATELLUT sen olevan! – Koristelut ei oo jouluiset, tulee lähinnä mieleen puolalaiset käsityöt.

    1. Korallit jne on aika hankalia kuvattavia, sävyissä on usein heittoa kun swatcheja katselee. Tämä lakka on niin kiva, että päässee piakkoin uusiksi kynsille, ehkä vähän tutummin koristeluin vaikka ei näissäkään nyt katsoen mitään vikaa ole:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *