Kevään ekat jätskit

Tänään on ollut ensimmäinen varsinainen kevätpäivä täällä meillä vaikka yöllä oli taas pakkasta. Aurinko paistaa ja mittarin lukemat ovat kivunneet yli +10C. Jätskikiskat ei taida olla vielä auki, toisin kuin vuonna 1990, jolloin olin kesätöissä jäätelömyyjänä ja kioski avattiin 27.4. kun oli pitkälti yli +20C, ihan shortsikeli:)

Siitä kai huomaa olevansa wanha kun muistaa tällaisia sääasioita:D

Jätskilakka pääsi kauniin ilman kunniaksi kynsille.
Catricen I Scream: Ice Cream! on kevään Candy Shock -kokoelmasta, johon kuuluu neljä kaunista pastellisävyä. Kiitos tästä lakasta kuuluu jälleen Hollannin-ystävälleni, muuten näitä limited edition-lakkoja olisi vähän hankala saada käsiinsä.

Lakka peitti kahdella kerroksella, mikä lähes yllätti, onhan kyseessä vaalea creme. Ensimmäinen kerros jäi hieman raidalliseksi mutta toinen kerros peitti ja tasoitti pinnan täysin. Hämmentävää suorastaan. Pinkki shimmer ei kuvista näy kuten yleensäkään mutta on se siellä sopivassa katselukulmassa.

Harmillisesti ihan aiheeseen liittyviä decaleja ei varastostani löytynyt mutta jotain sinne päin kuitenkin. Tökin vielä loppusilaukseksi dotting tooleilla eri kokoisia pilkkuja kärkiin.
Lyhensin taas reippaasti kynsiä kun kasvavat niin tolkutonta vauhtia. Pikkurilli on nyt vähän muotopuoli kun siitä oli kulma lohjennut.

Varsin namut, vai mitä? :)

Facebookin puolella mainostinkin jo alustavasti kynsibloggaajien miittiä, josta voitte lukea tarkemmin Shinyn blogista
Miittipäivä ja -paikka ovat jo tiedossa eli tapahtuma järjestetään Helsingissä 25.5. Kivaa siis tulossa:)

29 thoughts on “Kevään ekat jätskit

  1. Oo, nam. Kyllä muuten oli jäätelökioski tänään jo auki kun kaupassa kävin :D Kyllä vähän nauratti, olin meinaan puol 9 aamulla töihin lähtiessä saanu vielä auton ikkunat putsata jäästä.. :D

  2. Ihanat! Kovasti herkulliset, vaikka onkin hillityt värit :) Mua on aina kiinnostanut miitit, mutta asun vähän syrjässä. Nyt olis tilaisuus tulla, toivottavasti ehdin osallistujien joukkoon ;)

  3. Oi nam! Sulla on aina niin kauniinmuotoiset kynnet. Kulmatkin näyttää kestävän hyvin menossa mukana (jos sitä pikkurilliä ei nyt lasketa).

    1. Ehkä toi kynnenkovettaja vähän auttaa koska menetyksiä ei ole tainnut tulla sen käytön aloittamisen jälkeen, nyt kun asiaa mietin. Ja kiitos, tykkään kyllä näistä kovasti vaikka erään blogikollegan mukaan keskisormessa on jalkapallot :DD
      Olis kyllä niin kiva tavata, toivottavasti pääset miittiin mukaan:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *