Kesätukan kesyttäjät

Kävin viime viikolla kampaajalla. Mulla oli suunnitelma kasvatella toisen puolen entistä otsista vähän pitempään mittaan, mutta niinpä vaan kuulin itseni sanovan tuolissa kampaajalle ”hei leikkaa pois toi sivujuttu, se vaan roikkuu tolleen ärsyttävästi”. Ja sinne meni. Eli tein taas perinteiset kesätukat ja kuontalo on nyt lyhyenläntä ja punainen. Tuntuu ihanalta, koska mulla oli mennessä oikeasti pissankeltainen Hannu Karpon karvalakki päässä.

Haluan näyttää teille muutamia tuotteita, jotka ovat tukkarintamalla ihastuttaneet jo ennen tätä kampaajakäyntiä, mutta erityisesti nyt sen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biozellin rakenne- ja volyymisuihke tuli matkakokoisena toukokuun LivBoxista, eikä mun tarvinut tätä montaa kertaa kokeilla kun ostin täysikokoisen pullon. Ihan parhautta! Mä olen nyt vallan käyttänyt tätä kuivashampoon asemesta, koska suihke on väritön ja muuten toimii kuiviksen korvaajana. Pesen hiukset käytännössä päivittäin, ja tällä saa sopivasti karkeutta ja muokattavuutta kuivaan, puhtaaseen tukkaan ilman, että tyvi jää harmaaksi ja mattaiseksi kuten monien kuivashampoiden kanssa käy. Jos hiuksia ei pese päivittäin, kuivikset toiminevat edelleen paremmin välipäivinä. Aivan ässä, jää mulla vakkarikäyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olin keväällä IdHAIRin uuden Mé -tuotesarjan lanseeraustilaisuudessa ja sain sieltä mukaani muutamia tuotteita. Suosikikseni nousi Fiber Mousse-kuituvaahto, joka antaa hyvin tukea tekemättä hiuksia koppuroiksi. Kaikkien sarjan tuotteiden hinta on sama 14,90, joka on kampaamotuotesarjaksi edullinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaahtoa tarvitaan tavalliseen muotovaahtoon verrattuna todella vähän, mullakin kesti hetki ennen kuin opin oikean annostelun. Vaahto levitetään kosteisiin hiuksiin jonka jälkeen hiukset föönataan tai annetaan kuivua, kuten itse teen ja väsään ne sitten lähes kuivina ilmakihartimella muotoonsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mé Moulding Pastea olen käyttänyt kuivan tukan viimeistelyyn ennen hiuskiinnettä. Muotoiluvoide on paksua ja jämäkkää ja jättää mattaisen, hyvin pitävän lopputuloksen. Otan tuubista nokareen, levitän käsiin ja silottelen kurittomat latvat ja pyörteiden väärään suuntaan pakottamat suortuvat oikeaan asentoon. Voide kuivuu aika nopeasti käsiin, joten kannattaa olla vikkelä liikkeissään tai edetä osio kerrallaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lopuksi suihkaus lakkaa ja menoksi:)


Osa tuotteista saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

8 thoughts on “Kesätukan kesyttäjät

    1. Annostelu on tärkeää. Mähän ekalla kerralla ruuttasin sitä saman verran kuin olen tottunut tavallista muotovaahtoa käyttämään, ja siitä määrästä olisi riittänyt ainakin viiteen käyttökertaa:D Eli vähemmän todellakin on enemmän, tätä ei paljon tarvi:)

  1. Kullanarvoisia vinkkejä mun skandinaavisia höyheniä ajatellen! Kuitumuotovaahto kuulostaa tosi kiinnostavalta. Mä menin vuosia Tigin Bed Head Small Talkilla, mutta nyt oon käyttänyt Kicksistä löytämääni Marc Anthony bambukräämillä. Nyt pitää päästä testaamaan toi muotovaahto, onko siitä haastajaksi!

    1. Mullekin tuo Small Talk on tuttu, sitä löytyy tälläkin hetkellä kaapista mutta olen jotenkin unohtanut sen olemassaolon. Kuituvaahto on kyllä tosi kiva, ja erittäin riittoisaa koska sitä ei paljon tarvi. Olen tykännyt:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *