Kesän kaunein keltainen

Keltaiset lakat jakavat yleensä voimakkaasti mielipiteitä ja useimmat eivät niistä erityisesti pidä. Keltainen ei lukeudu minunkaan ykkössuosikikseni mutta kerran kesässä pitää tehdä Viralliset Kesäkynnet ja minun toteutukseni näette nyt tässä. Idea ei ole mitenkään uniikki mutta kun tuli hankittua noita palmuja erään blogikollegan suosituksesta. Olin päättänyt pysytellä kaukana Seppälän kynsitarroista karvaiden kokemusten vuoksi mutta myönnettävä on, että nämä oli kyllä hyvälaatuisia.
Jossain hurmoksessa tulin hankkineeksi myös pinkit versiot mutta ihan heti en keksi miten niitä voisi hyödyntää….

Se tarroista, nyt haluan vaahdota hieman käyttämistäni lakoista, lähinnä tästä keltaisesta.
Tein taustaksi tarroille liukuvärin Orlyn Red Carpetilla ja Catricen Sunny Sidella. Sunny Side on loppukesästä 2012 julkaistun Cucuba-kokoelman keltaoranssi lakka, jossa on voimakas kullanvärinen shimmer. Se näkyy selvästi kynsissä mutta ei tietenkään ottamissani kuvissa ja tämä on eittämättä paitsi laadultaan paras, myös kaunein keltainen lakka, jolla olen koskaan lakannut. Lyhyemmille kynsille riittäisi kaksi kerrosta, itse tarvitsin kolme mutta se ei ollut mitenkään mahdoton urakka, koska lakkaaminen oli niin vaivatonta.

En keksi Sunny Sidesta muuta huonoa kuin sen, että en tiedä, miten tätä on saatavilla koska Cucuba on Limited Edition:( Omani tilasin Ranskan ebaysta josta olen metsästänyt muitakin hankalammin löydettäviä eurooppalaisten merkkien lakkayksilöitä.

Jos saisin päättää, kaikilla olisi tämä ihanuus kokoelmissaan.

Olisin halunnut ottaa kuvat ulkona mutta kas, siellä oli tullut yhtäkkiä säkkipimeää. Niinpä kuvittelen auringon ja fiilistelen ihan vaan sisätiloissa.

Note to self: teippaa sormet kun teet liukuväriä jossa on osallisena punainen lakka ja keltainen, voimakasshimmerinen lakka.

22 thoughts on “Kesän kaunein keltainen

 1. Oho, sormet tunnistan kyllä mutta lakkaukset? Kyllä, olen oikeassa blogissa, Sissi siis on poikennut mukavuusalueeltaan ja laatu on kyllä ihan tuttua Better Nail Daytä. <3 Aivan ihanat kynnet! Uskaltaisinkohan minäkin poiketa tutuista ja turvallisista väreistä?

 2. Vautsi,kun on upeat kynnet. :D minun silmiini tuo on enemmän oranssi kuin keltainen, mutta kai olen vain sokea tai sitten näyttö vääristää -.- söpöt palmut :)

 3. Ohhoh. Siis ohhoh. Meinasin pudota pyrstölleni kun näin valisemas värin! WAU! :)

  Mä olen nyt niin hämmentynyt täällä, etten oikein osaa edes mitään järkevää kommenttia tähän jättää.
  Kynnet on todella hyvin tehty, oon kade tosta liukuväristä! Tuo Catrice on kyllä kaunis keltainen, sellainen etelän lämpö tulee mieleen. (tai sangriakannu… *köh*)

  Ebay on mulle edelleen ihan musta aukko, pääsisin tässä harrastamisessa havemmalla,jos uskaltautuisin tilailemaan ulkomailta, haaveilen varsinkin siirtokuvista. Seuraavaa tilausta kun laitat, niin nykäise virtuaalihihasta, jos vaikka jonkin sortin kimppaan mut ottaisit? (kuulosti pahemmalta pyynnöltä kuin oli tarkoitus) Siirtokuvista siis kyse, hehe! ;-)

  1. Haha, kerrankin poistun mukavuusalueeltani:D

   Mä yritän pitää sut mielessä kun mun luottomyyjällä seuraavan kerran on decaleja tilattavissa;) Ne menee jotenkin tosi nopsaan eli siellä pitäisi olla heti sormi nappulalla kun sähköpostiin tulee ilmoitus että tuotteita on listattu.

 4. Ooo :o ihanalta näyttää. Näillä kynsillä viihtyisi hyvin ulkomailla rannalla :3 aih.. mä katoin seppälässä noita tarroja, mutta en ostanu…. harmittaa :D

 5. Tosi kiva keltainen kyllä, ja ihana lakkaus! Taidan kuitenkin tyytyä Little miss sunriseen kokoelmani keltaisena, ei ole mulle mikään helpoin väri…

  1. Mulla on se myös ja tykkään siitä juurikin epä-keltaisuuden vuoksi. Tääkin on tällainen keltaoranssi, värinä nää on kyllä käyttökelpoismmat kuin kirkkaat keltaiset:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *