Kesäkuun LivBox

Olipas kiva ylläri saada musta laatikko jo nyt, vaikka olin asennoitunut siihen, että se tulee vasta maanantaina. Näköjään pakettiautomaatteja täytetään myös viikonloppuisin, mikäs sen mukavampaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Teemana on Kauniina kesäkuuhun!

Mä olin vahingossa vähän spoilaantunut eräässä fb-ryhmässä, joten yksi tuote oli mulla etukäteen tiedossa ja se olikin näistä se mieleisin. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyseessä on Vaselinen uusi Aloe Soothe Suihkutettava kosteusvoide, joka tuli täysikokoisena. Tämän olin vähällä jo ostaa kokeiluun eräällä kauppareissulla, mutta ajattelin vielä odottaa ja kulutella entisiä varastoja tyhjemmäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Suihkutettava vartalovoide sopii tosi kivasti kesään, kun tavalliset kropparasvat tuntuvat liian tuhdeilta käyttää. Suihke on kevyt ja tuoksu ihanan raikas. Tykkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Boksissa oli useampi hiustuote. Batisten matkakokoinen kuivashampoo on oikein käyttis, samoin Doven matkakokoiset shampoo- ja hoitoainetuubit on näppärä ottaa reissuun. Tuotteet on tarkoitettu vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Täysikokoisena tuli myöskin ACOn Soft Bronze -päivävoide. Kyseessä on itseruskettava, sävyttävä päivävoide, joka antaa iholle saman tien ruskettuneen sävyn. Mielenkiintoinen tuote, mutta en uskalla kokeilla kasvoille ennen kuin olen saanut vähän väriä nahkaani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uutena merkkinä oli mukana Essence, joka on mulle tuttu niin värikosmetiikan kuin kynsilakkojen ja -hoitotuotteiden osalta. Merkin hinta-laatusuhde on tosi hyvä ja ihan pikkurahalla saa kivoja tuotteita. Boksista löytyi Forbidden Volume -ripsiväri. Olen kokeillut ainakin paria eri ripsaria Essenceltä, mutta tätä en koskaan, joten on hauska päästä testaamaan. Tässä luvataan dramaattista tuuheutta ilman paakkuja, eli lupaavalta kuulostaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eteenpäin lähtee tästä laatikosta vain bonuksena tullut välipalapatukka, mä en osaa tällaisia syödä.

Kaikkiaan varsin mukava boksi, ei kovin yllätyksellinen tai erikoinen mutta sisälsi jälleen tarpeellista tavaraa. Sisältö on ollut viime kuukausina kovin päivittäistavarapainotteinen ja olisi kiva pitkästä aikaa saada jotain selektiivisemmän puolen sisältöä mukaan, vaikka sitten pienemmässä koossa. Siitä huolimatta boksin avaaminen on joka kuukausi yhtä jännää ja kiva ylläri arjen keskelle:)


LivBox saatu blogin kautta.

10 thoughts on “Kesäkuun LivBox

  1. Pakko oli tulla spoilaamaan oma boksi, sillä mun on vasta matkalla. Tää boksi on mulle vähän plääh, hiusjutut on jees, mutta muut ei oikein kiinnosta. Seuraavaa odotellessa! :)

    1. Mä olin tosi yllättynyt, kun sain tämän jo nyt viikonloppuna. Parasta antia on kyllä ne tuotteet, joiden hankkimista on muutenkin harkinnut, eli mun kohdalla tuo Vaseline, vaikka se ei kallis olekaan. Toivottavasti heinäkuun loota on sitten sullekin mieluisampi:)

  2. Acon tuote on varmasti tosi kiva, Essence uutena brändinä ihan jees, matkakokoisille tuotteilla on varmasti monella kesällä käyttöä, vaikka niiden vuoksi paketin arvo jäi varmaan aika alhaiseksi. :)

    1. Totta, arvossa mitattuna tämä ei ollut tyyriimmistä päistä bokseja, mutta eiköhän se taas tasoitu jonain toisena kuukautena:)

  3. Ihan peruskiva boxi, mutta itseäni jäi ihmetyttämään, että mikä näistä tuotteista oli se Nude-blogin Erikan suosikkituote, kun etukäteen mainostettiin, että sellainen boxiin tulee. Tuossa boxin kortissa ei vaan enää puhuttu koko Nude-blogista mitään.. Innolla odotin Erikan suosikkia, kun hänellä on monesti tosi kivoja tuotteita blogissaan esittelyssä.

    1. Joo, se on kyllä harmi jos laitetaan esim. paljastavia kuvia someen….koitan aina ite päivittää niin, ettei sisältö kävisi postauksesta ilmi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *