Kesäkuun LF Beauty Box

On kuukauden toisen boksikatsauksen aika, eli tarkastelun alla on kesäkuun Lookfantastic Beauty Box.

Boksissa oli pari ennestään tuttua tuotetta mutta myös mieleisiä uusi tuttavuuksia.

 

Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion with marula oil
Esitteessä oli eri itseruskettava VL:lta kuin mikä mun boksissa tuli. Tämä on netin mukaan asteittain ruskettava tuote, mikä kuulostaa hyvältä, ottaen huomioon mun ir-traumat. En siis ole onnistunut edes laadukkailla VL:n tuotteilla, vaikka olen tehnyt huolella kaikki pohjatyöt ja noudattanut ohjeita pilkuntarkasti. 50ml tuubista kyllä sivelee useampaan kertaan, etenkin, kun en kaipaa väriä niille vartalon alueille, jotka yleensä eivät ole näkyvissä.

Rituals The Ritual of Dao Body Cream
Ah, Ritualsia. Muistin tästä myös viime kesän suosikkituoksuni, Rituals Happy Mistin ja kaivelin sen esiin todeten harmikseni tuoksun olevan loppusuoralla. Haluaisin mieluusti uuden, mutta tuoksua ei tietenkään saa oikein mistään. Buu.
No mutta tässäkin on oikein kiva tuoksu ja vaikka hukun kaikenlaisiin vartalovoide-demoihin, 70ml tuubi on sentään ihan järkevän kokoinen.


Mádara SOS Hydra Moisture + Radiance Mask
Mádaran kosteuttavaa naamiota voi käyttää yönaamiona yövoiteen sijasta tai pari kertaa viikossa perinteisen naamion tavoin 15-20 minuutin vaikutusajalla. Jättänen tämän odottamaan talvea ja kuivempia kelejä, sillä mun ihon haasteet ovat tällä hetkellä lähinnä epäpuhtauksien torjunnassa. Naamio on mulle tuttu ja tämä on kyllä älyttömän hyvä ja kosteuttava.

Christophe Robin Cleansing Volumising Paste with Rassoul Clay and Rose Extracts
Tää on tullut joko joulukalenterista tai jostain aiemmasta boksista, mikä on vähän plääh. Kokeilin tätä kerran ja en tiedä mitä tein väärin, mutta lähinnä teki mieli pestä hiukset käytön jälkeen uudelleen, tästä jäi jotenkin älyttömän lähmäinen tunne päänahkaan. Kyseessä on siis hiuspohjaa syväpuhdistava ja kuoriva tuote, jota ehkä annostelin liikaa, koska lehtisessä käsketään käyttämään teelusikallinen. Enpä tiedä, uskallanko silti kokeilla toista kertaa. Purkissa 40ml.


Elemis Superfood Facial Wash
Putsarit ovat aina tervetulleita, vaikka olisikin kiva joskus saada myös puhdistusöljyjä testattavaksi näiden kakkosvaiheen putsareiden lisäksi. Tietty jos ei käytä meikkiä, niin silloinhan tällainen puhdistustuote riittää yksinäänkin, mutta itse vannon kaksoispuhdistuksen nimeen. 30ml tuubi. Olen kokeillut muutamiakin Elemis-tuotteita, kun niitä on bokseista ja joulukalentereista tullut, mutta en vieläkään ostaa oikein muodostaa merkistä minkäänlaista mielikuvaa. Testailut jatkuvat!

Studio 10 Liquid Foil 
Voidemaiset luomivärit eivät oikein toimi enää keski-ikäisillä lurppaluomillani, joten tämä menee kierrätyskoppaan. Sisänsä ihan nätti sävy jne mutta njääh.

Real Chemistry Environmental Rescue Essential Day Cream
Hauskaan pussiin pakattu kasvovoidenäyte on reilun kokoinen eli 10ml. Tämä tuli extran, joten tuotteesta ei ole lisätietoa esitteessä. Nyt kun mun iho on selkeästi taas ärtynyt jostain, en oikein uskalla testailla mitään uutta kasvoille jätettävää, mutta ehkä tämäkin jossain vaiheessa tulee käyteltyä pois.

Sellainen oli kesäkuun LF Beauty Boxin sisältö. Varsin kiva, Rituals ja Vita Liberata olivat oikein mieleisiä ja Mádaraa nyt on aina mukava saada. Kertaakaan en ole vielä miettinyt tilauksen lopettamista, siinä määrin hyvin tässä boksissa saa 15,50€ tilaushinnalle vastinetta. Yllätysmomentti tuo tietenkin lisäarvoa, jota ei oikein voi rahalla mitata.

Aurinkoista alkavaa viikkkoa:)

 

4 thoughts on “Kesäkuun LF Beauty Box

  1. Mulla on keski-ikäiset lurppaluomet mutta juuri voidemaiset paikallaan pysyvät luomivärit on niitä jotka just toimii. :D En paljoa enää muita nykyään käytä. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *