Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Syntien tunnustusten aika eli kesäkuun ostokset syynissä!
Kesäkuun ensimmäinen ostos oli pitkäaikaisen haaveen täyttymys, Tartelette. Tästä piti vaahdota ihan oman postauksensa verran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkuussakin tuli kirppisteltyä tuoksu. Tällä kertaa kyseessä oli LUSHin Dirty, jonka kiinteän version ostin kanssabloggaajalta.
Kulmakarvaharja tuli tarpeeseen, mun ainoat on olleet kynien päissä olevia ja halusin ihan erillisen harjan. En löytänyt muilta edullisilta merkeiltä harjaa, enkä halunnut yksittäistä sutia alkaa tilailla netistä, joten kun bongasin apteekkireissulla Elfin harjan, se lähti mukaan. Tällaiselle tuotteelle ei kovin kummoisia vaatimuksia tarvitse asettaa, hyvin ajaa asiansa. Elfiä myy esim. Martinlaakson apteekki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä olen kulutellut vajaita dödöpulloja siinä määrin tehokkaasti loppuun, että ostin tavis-Rexonaa 13.6. markettireissulla. En jaksanut ottaa kuvaa ^_^ kuten en myöskään 16.6. ostamastani Garnierin dödöstä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Myös käsivoiteita on loppunut ihan urakalla, joten sellainen tuli hankittua tarpeeseen, tokikaan en pannut pahakseni L’Occitanen tarjousta, jossa yli 10€ ostoksesta sai 30ml Shea-käsivoiteen. Almande-sarjan käsivoide kului sopivasti loppuun ja kyseessä on siinä määrin oivallinen tuote, että ostin uuden vaikka sen hinta hipookin kipurajaa. Ilman kylkiäistä olisin ottanut jonkun edullisemman vaihtoehdon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sitten pientä ja tarpeellista ja myös elämänlaatua rutkasti parantavaa: löysin Glitteristä 30mm pitkiä hiuspinnejä! Ihan älyttömän käteviä, sillä tavispinnit on lyhythiuksiselle turhan pitkiä ja jäävät helposti sojottamaan.

Trindin kynsilakanohentaja oli puoleen hintaan ja koska pitkään käyttämäni Orlyn ohentaja oli vähissä, nappasin tämän mukaan. Koitin aiemmin etsiä Orlya eBaysta, mutta sitä ei ihan helpolla tai edullisin postarein löytynyt mistään. Pullossa tosin ei ole kuin 10ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun on pitkään tehnyt mieli Benecosin hohdepuuteria, ja vaikka se ei ole kallis, en ole vaan saanut aikaiseksi hankkia sitä. Yleensä olen aina kaupassa miettinyt, että miltähän se näyttää verrattuna Mary-Lou Manizeriin, joten nyt tein niin, että otin Mary-Loun mukaan kauppaan ja vertasin sitä Benecosiin: aivan erilaiset, joten kiikutin Benecosin kassalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Palveluita tuli kesäkuussa käytettyä hiustenleikkuun verran. Olen iloinen siitä, että olen löytänyt kätevän matkan päästä kivan ja edullisen kampaamon. Toukokuussa ostamani hiusväri tuli samalla käytettyä pois, vaikka en ikinä muista säilyttää todistusaineistoa kuukauden loppuneita varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kynsilakkojakin tuli hankittua pari kappaletta, kun lähi-Cittarissa oli Essien lakkoja poistokorissa 7€/kpl. Poimin mukaani ihanat Shades Onin ja Mrs Always-rightin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ostin myös uteliaisuuttani testattavaksi 1,30€ maksavan käsivoiteen Lidlistä. Tässä on aika kiva tuoksu, makeahkon kukkainen ja ehkä hieman jopa hattarainen. Voide imeytyy käsiin nopeasti mutta iho jää aika nahkeaksi. Inci ei kummoisia tarjoile, mutta eipä ole kummoinen hintakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuun loppupuolella saapuivat myös minikoiset täytettävät pullot, joista postasin viikko sitten ja kirppistelin vuosia haluamani Kikon kynsilakan Kynsikoristekirppikseltä.

6.6. Tarte Tartelette-luomiväripaletti 45€ IT-tuen diilaus
7.6. LUSH Dirty kiinteä parfyymi 3,50 Kauneusbloggaajien kirppis
8.6. Täytettävät tuoksupullot 9,10 eBay
10.6. Kulmakarvaharja 4,50 Elf/Apteekki
13.6. Rexona roll-on 2,30 Citymarket
14.6. Almande-käsivoide 22€ L’Occitane
15.6. Trind kynsilakanohentaja 5€ Emotion
15.6. Lyhyet hiuspinnit 3,90 Glitter
16.6. Garnier antiperspirantti 2,90 Citymarket
16.6. Benecos hohdepuuteri 10€ Ruohonjuuri
17.6. Hiustenleikkaus 35€ Parturi-kampaamo Sweet
20.6. Essie-lakkoja 14€ CityMarket
21.6. Cien käsivoide 1,30 Lidl
26.6. Kikon kynsilakka 2,60 Kynsikoristekirppis

Yhteensä 159.80€

Meikit 59,50€
Hygienia 17,80
Ihonhoito 23,30€
Kynnet 21,60€
Hiukset 3.90
Palvelut 35€

Ilman kampaamokäyntiä olisi jääty maltilliseen 124.80€ summaan, joka koostuu lähinnä tarpeellisista jutuista ja leijonanosan haukkaavasta Tartelettesta. Heinäkuulle en ainakaan tässä vaiheessa keksi mitään himotuksia, ellen sitten sekoa ja hommaa jotain kautta Über Chicin leimauslaattoja, joita haluaisin useamman setin. Se jää nähtäväksi:)

sold

14 thoughts on “Kesäkuun kosmetiikkaostokset

 1. Edgy Polishilla Ruotsissa on ÜC:n laattasetit myynnissä. Onhan ne vähän hintavampia mutta ei tule ainakaan tullimaksuja päälle. Mun pitää kanssa käydä etsimässä noita pinnejä. Vaikka enpä mä kyllä näillä kynsillä kovin mielelläni asettele pinnejä tukkaan :).

  1. Ne on ihan jäätävän paljon kalliimpia valitettavasti:( Yksi setti maksaa yli 37€ eli alveineenkin on halvempi tilata jenkeistä. Harmi, koska muuten kyllä mieluusti tilaisin sieltä mistä ne todennäköisesti nopeiten saa, mutta pidän myös 12€ postikuluja kohtuuttomina.

 2. Aloitin toukokuussa kirjaamaan ostot jotka sisältää myös hygieniajutut. Toukokuussa meni 126€, kesäkuussa 73€. Yritän pysyä viidessäkympissä. Tuntuu että en ole juuri mitään ostanut ja silti on mennyt noin ”paljon”. Tein myös vähän listaa mitä ois haaveissa ja tarkoitus ostaa :D

  1. Ostoslista olisi kyllä hyödyllinen mullekin ja mielellään vaikka linkkeineen, koska unohdan aina missä olen nähnyt jotain jos nettikaupoista puhutaan. Ja siinäkin mielessä, että jos vastaan tulee joku tarjous niin sen voisi hyödyntää.

 3. Hyviä löytöjä! :) Minusta 100e/kk olisi semmoinen itselle ihan sopiva summa kosmeen, mutta moni tarpeellinen ostos kasaa joskus suuria summia. Olen kuitenkin joossain tuotteissa niin uskollinen selelle ja semi-selelle, että yksittäisenä kuukautena summa saattaa kohoilla ätmösfääriin :D No mutta, nää on mun omia valintoja, yritän sitten tinkiä niistä ”hupiostoista” (mitkä ironisesti ilahduttavat usein eniten) :)

  Kiva, että sulla oli huippu vkonloppu; ystävät on kultaa kalliimpaa <3 Ja ymmärrän hyvin, että joskus elämässä on niin paljon muutakin meneillään, ettei siinä hessuille riitä mielenkiinto, silloinha niitä on turha haalia ;)

  1. Selektiivisen puolen jutuissa satku hurahtaa kyllä äkkiä yhteen-kahteenkin tuotteeseen mutta toisaalta, eipä niitä joka kuukausi yleensä ostella:) Ja jos on löytänyt mieleiset tuotteet, niin ehkä järkevämpää on kokeilujen sijasta pysytellä niissä.
   Mulla on jäänyt aika vähälle hupiostot tämän listailun myötä, koska ekana mietin hyllyjen välissä, että ai niin, tääkin pitää kirjata ylös ja julkaista blogissa:D

   Sanotaan, että miehiä tulee ja menee mutta ystävät pysyvät ja näin se kyllä onkin <3

    1. Nytpä tosiaan muistin, että siinä kokoelmassa oli neljä lakkaa eli sininen (joka mulla on) ja limenvihertävä vielä näiden lisäksi.

 4. Mun mielestä nämä näyttää varsin maltillisilta ostoksilta! Tuo Benecosin hohdepuuteri kiinnostaisi kyllä. Mulla ei olekaan yhtään oikeaa hohdepuuteria. Ja mielettömän pieniä pinnejä olet löytänyt!
  Mä olen yrittänyt ihan varmuuden vuoksu katsella noita UCn laattasettejä ja miettiä, että mitkä kaksi tai ehkä kolme settiä olisi kaikkein kivoimmat =S Vaikeaa!

  1. Toi Benecos on kyllä hyvä, eikä ole kallis. Sävy on varmaan useimmille aika sopiva myös.
   Mäpäs laitan sulle yksäriä noista laatoista…:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *