Kesäinen liukuväri

Esittelin viime viikolla Essien Shimmer Brights-kesäkokoelman. Swatchausurakan päätteeksi tein kesäiset liukuvärjätyt kynnet trooppisin koristeluin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Keltainen lakka on Essien 1000. sävy, joka kantaa nimeä Aim To Misbehave. Sen päälle töpöttelin kostutetulla meikkisienellä hehkuvan oranssia Sexy Plungea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä en ole kovin usein tehnyt liukuvärjäilyjä, koska usein käy niin, että lakkakerroksesta tulee älyttömän paksu tai sitten liu’usta ei tule niin saumatonta kuin haluaisin. Eli en vaan osaa. Näillä lakoilla oli tosi helppo saada kaunis liukuväri ja aion ehdottomasti kokeilla muitakin yhdistelmiä kokoelmasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin tropiikin lehtiä MoYou Tropical 03-laatasta Dashican mustalla leimauslakalla. Leimoihin jäi vähän reikiä ja muuta mutta eipä tuo ole niin justiinsa, kokonaisuus toimi kivasti ja se on pääasia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämä lakkaus oli tosi nopea ja helppo tehdä ja veikkaanpa, että tulette näkemään muitakin näillä lakoilla toteutettuja kynsiä. Siinä määrin suurta onnistumisen iloa koin lakkaillessani:)


Lakat saatu blogiyhteistyön kautta.

26 thoughts on “Kesäinen liukuväri

 1. No jukra, mä just eilen tein elämäni ekat liukuvärit ja hetken pidin kädessäni justiinsa näitä Essien sävyjä, mutta sitten päädyin vihreälle linjalle. Tänä aamuna hampaita harjatessani tuli mieleen, että mulla taitaa olla samanlainen huivi, ja jes, ihan just oli kuin olisin napannut värit siitä huivista. (Oikeet kynsitaiteilijat toimii just päinvastoin, ottavat inspiraation jostain esineestä ja mallintavat designin siitä…)
  Nää on nätit nämä auringonlaskukynnet! Mutta eikö oo sietämätöntä siivota liukuvärjäyksen jälkiä? Mä tulin siihen tulokseen, että nyt lähtee tilaus nestemäisestä lateksista. Ei kestä sitä urakkaa toista kertaa.

  1. Mä käytin juuri sitä nestemäistä lateksia, niin pääsee huomattavasti helpommalla siivoilussa. Joskus olen laiskuuttani tai huolimattomuuttani jättänyt sen laittamatta, ja se ottaa kyllä päähän:)

 2. Kylläpä hehkuu kesää! :)
  Mä teen liukuvärit yleensä aina joko valkoisen päälle, ”paljaalle” kynnelle tai älyttömän ohuen lakkakerroksen päälle. Tuputtelen ennemmin molempia/kaikkia värejä yhtäaikaa kuin että töpöttelisin päälle vain yhtä, näin vältyn liian paksuilta kerroksilta. :)

  1. Mäkin laitan molemmat tai kaikki värit sienelle, mutta aika usein käy niin, etten saa siitä liu’usta sulavaa ja sitten töpöttelen lisää ja lisää ja kohta onkin hullut kerrokset lakkaa:D Vielä jos aikoo laittaa päälle leimailut tai muuta koristelua, niin kerroksia tulee mun makuun jo ihan liikaa.

 3. Harva koristelutyyli toimii aina yhtä uskollisesti kuin liukuvärjäys, ja näissä sun kesäväreissä kukkaleimat kruunaavat aurinkoisen kokonaisuuden. Ihanat kynnet! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *