Kerrosleipää

Halusin kokeilla glitter-sandwich -lakkausta jota olen monissa blogeissa ihaillut. Etenkin Papun (*klik*) toteutus on tosi kaunis.

Pari juttua meni pieleen vaikka olin etukäteen testaillut sopivia lakkoja kiekolle. Pohjalakkaa olisi saanut riittää kaksi kerrosta, nyt laitoin kolme ja vain yhden kerroksen vaaleanpunaista lakkaa glitterin päälle kun olisi tarvittu kaksi. Kynsillä alkoi olla jo sen verran monta lakkakerrosta, etten viitsinyt enää laittaa enää yhtään enempää. Vaaleanpunainen lakka on joku 100v vanha Lorkku:)

Käytetyt lakat ja kerrosten määrä:
1x Seche Base -aluslakka
3x OPI Alpine Snow
1x H&M Confetti
1x L’oreál Resist&Shine sävy 101
1x Inm OTD -pikakuivattaja
Tällä(kin) kertaa lyhyestä virsi kaunis joten toivotan kaikille kivaa loppuviikkoa:)

12 thoughts on “Kerrosleipää

    1. Kiitti! Mä luulen, että täytyy tehdä vielä vs.2 ja kokeilla vähän peittävämpää tulosta kahdella kerroksella ”päällys”lakkaa:)

  1. Mäkin olen noita katsellut, mutta en vielä saanut aikaiseksi itse tehtyä. :)

    Mun blogista löytyy sulle muuten haaste ja tunnustus kun näitä on taas liikkeellä! :)

  2. Munkin pitäis testata tätä tekniikkaa! Varmaan just tuollainen H&M:n lakan tyyppinen toimii hyvin, missä on siis paljon erivärisiä glittereitä.

    1. Juu ja vielä jos ne on eri kokoisia niin näyttää tod näk kivemmalta kuin jos on pelkästään saman kokoista hilettä:) Ja voishan tuonne väliin laittaa vaikka jotain irtoglittereitäkin.

  3. Onpas kauniit! Glitter sandwichit on kyllä ihania, mutta niihin saa kyllä aina hakemalla hakea sopivaa lakkayhdistelmää :) Mulla ois nyt pari testattuna kiekolle, pitää yrittää ehtiä laittaa kynsillekin jossain välissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *