Kerran vielä, 114

Lupasin aiemmin postata vielä yhdet Pueen 114-laatalla leimatut kynnet ja ne tulevat tässä. Laatalla on tosin vielä yksi kokonaan käyttämätön kuvio joten… :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihastuttava sininen tähtitaivas leimojen alla on Colors by Llarowen Twinkle, Twinkle Little Star, joka peitti kahdella kerroksella jellykoostumuksestaan huolimatta. Kuvat eivät tuo sen kauneutta esiin, valon vaihteluissa lakka tuikki nimensä mukaisesti todella viehättävällä tavalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käytin leimauslakkana tuttua China Glazen Check Out The Silver Foxia. Leimausjäljestä tuli taas kivan elävä ja kyseinen lakka on eittämättä Chinan syyskokoelman helmi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kivat peruskynnet, joten eipä näistä oikein enempää juttua irtoa. Sitäpaitsi kukaan ei lue blogeja koska kaikki ovat I Love Me-messuilla, niin minäkin:D Nähdään!

12 thoughts on “Kerran vielä, 114

  1. Minä täällä luen blogeja! Hienot kynnet! Olen jumissa toimistolla ja pääsen messuille vasta huomenna! =) Tosin odottelen koko ajan Instaan tai muualle messukuvia ja tunnelmia!

  2. Yksinkertainen on monesti vaan niin kaunista. Tosi upea lakkaus! Mun oli muuten pakko laittaa tilaukseen toi silver fox, kun sä oot leimaillut sillä niin ihanasti :).

    1. Kiitti:D Ku sitä aina miettii, että jos ei näe hulluna vaivaa niin ne on sit peruskynnet vaikka onhan nämä kyllä nätit munkin mielestä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *