Keltanen lakka!

No sehän se.

Keltainen lakka on I Love Nail Polishin A Twist Of Lemon ja se on yksi kolmesta, joilla yritin jokin aika sitten vesimarmoroida, heikolla menestyksellä. Epäonnistumisen pohjalta syntyi tämä simppeli ja pomminvarma lakkaus samoja lakkoja käyttäen.

ATOL vaati peittääkseen kolme kerrosta mutta sellaisia nuo tahtovat olla, keltaiset. Harmittelin vähän kehnoa peittävyyttä, mutta ehkä yksi tällainenkin väri on omistettava ja sävyhän on kyllä tosi sievä.
Päälle laitoin keltaiset kukkadecalit, joiden valkoiset koukerot eivät harmikseni erottuneet vaalealla pohjalla.

Pikkurillissä on kaksi kerrosta Essien syyskokoelman Take It Outside-lakkaa, joka oli perushyvää Essie-tasoa, samoin kuin tummanruskea Partner In Crime (kaksi kerrosta). Jälkimmäinen on todella tumma suklaanruskea, joka heikossa valaistuksessa näyttää lähes mustalta. Peukaloon laitoin niinikään siirtokuvan ja tämän kummempiin koristeluihin en lähtenyt.

Viime viikkoa leimasi selittämätön uupumus, väsymys, päänsärky, niskajumi ja huonosti nukutut yöt ym. joten ei juuri huvittanut lakata kynsiäkään. Niinpä vietin näillä kynsillä VIISI PÄIVÄÄ siitä huolimatta, että puolivälissä suttasin vahingossa punaista hololakkaa yhteen kynteen. Ei haitannut! Nauratti, kun perjantai-iltana kaupassa myyjä kehui ”hienoja” kynsiäni:) Nyökyttelin muka-imarreltuna koska lakkaus oli kaikkea muuta kuin siisti siinä vaiheessa.

Tästähän on suunta vai ylöspäin, huh.

18 thoughts on “Keltanen lakka!

  1. Ei tämä poikkeusta tehnyt mutta päädyin pitämään lakan koska ei mulla muitakaan tämän värisiä ole ja joskus tarvii kuitenkin:)

 1. Oi, ompa kauniit ja ihana tuo keltainen!
  Ainiin pitikin kysyä sulta neuvoa tuon Seche Vite:n pikakuivattajan kanssa.
  Mitähän teen väärin kun tuntuun että jokaisen lakan kanssa kutistaa värilakan tosi rumasti.
  Pitäskö antaa värilakan kuivua kauemmin (tosin oon jo sitäkin kokeillut eri kuivuuksilla) vai laittaa sitten ihan märälle lakalle (mitä en oo uskaltanut kokeilla) :D Vai onko suositella jotain muuta pikakuivattajaa joka toimis tälläsellä aloittelija tumpelolla :D

  1. Mäkin jouduin kysymään neuvoa enemmän Secheä käyttäneitä. Se pitäisi levittää niin, että se tulee joka puolelta värilakan yli, myös kärki pitää ”sulkea”. Jotkut myös sanoo, että se toimisi parhaiten jos lakka on ihan reilusti vielä märkää. Jos näilläkään ei onnistu, niin Glisten&Glow HK Girl on aika varma ja hyvä pikakuivattaja, sekin tosin paksuuntuu loppua kohden mutta ei tarvi sentään omaa ohentajaa. Esim. CesarsShopista saa tilattua :)

 2. kaunis lakkaus :) mä haluaisin tuon Take it outsiden mutta ainakaan tähän mennessä se ei ole vielä kävellyt vastaan enkä ole onnistunut tilaamaan sitä. Olisi kyllä ihana näin syksyksi :)

  1. Se on kyllä nätti ja yllättävää sinänsä, että multakaan ei löytyny ihan dupeja vaikka omistan tosi monta samantyylistä lakkaa. Ihan voin suositella kyllä:)

 3. Paras keltaisen sävy! Tosi nätti yhdistelmä muutenkin :) Toivottavasti uupumus ynnä muut ikävät fiilikset helpottaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *