Keltainen lokakuu

Arvatkaapa, mikä Aikakoneen biisi mulla on soinut puoli päivää päässä? Nyt jos kun se alkaa soida teilläkin, niin otan osaa. Ehkä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on ollut Picture Polish Sun Flower jo aika pitkään odottamassa, että uskaltaisin lakata sillä. Lakka tiettävästi värjää kynnet ja kaiken talossa ja puutarhassa myös poistovaiheessa, eikä mun ole oikein tehnyt mieli em. syistä tarttua siihen, vaikka tää on ihan älyttömän nätti keltaiseksi lakaksi.
Nohh, viikonlopun voi viettää näpit keltaisena kun mitään menoja ei ole sovittuna:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sun Flowerissa on myös sellainen heikko kohta, että se ei ole kauhean peittävä. Kahdella kerroksella vapaan kasvun raja jäi hieman kuultamaan läpi, mutta koska olin jo ladannut kynsille kolme (3) kerrosta aluslakkaa ja ne kaksi värilakkakerrosta, niin eipä enää tehnyt mieli kolmatta laittaa. Kaksikin kuivui sen verran hitaanlaisesti, että unohdin leimaussuunniltemani ja laitoin koristeiksi vain decalit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Puutteistaan huolimatta lakka on uskomattoman kaunis ja auringonpolttama keltaisen sävy on kokoelmassani täysin uniikki. Voi olla, että poistovaiheessa ja sen jälkeen kiroan keltaiset lakat sinne, mihin aurinko ei paista mutta siihen asti nautin tästä joka silmäyksellä. Ja jos kynnet kerran ovat jo värjäytyneet, on hyvä syy kaivaa esiin kaikki muutkin värjäävät ja siitä syystä hyljeksityt lakat esille. Jokaisella pilvellä on keltareunus ^-^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkoista viikonloppua sinne ruutujen toisille puolille!

24 thoughts on “Keltainen lokakuu

 1. Tämä on kyllä nätti lakka, sopii kuin nenä päähän tähän harmaaseen perjantaipäivään :3

  Itselleni ei tullut tätä hankittua, sinapinrumankauniskeltainen Essien juhlalakka ajaa sen värimaailman mun lakkalaatikossa :’D

  1. Se on sävyltään kyl tosi lähellä tätä joten hyvin ajaa saman asian:) Eikä muistaakseni edes värjännyt!

 2. Se soi päässä siitä hetkestä kun näin otsikon ja näpäytin postauksen välilehteen odottamaan lukemista. Auts. Nyt joku varma kumousbiisi käyttöön..Postimies Pate tai joku muu :D

 3. Kurkkasin aamulla ja soitto alkoi heti ja nyt tulin ajan kanssa ja taas se soi :D ihanan keltsist, toivottavasti runsaat aluslakka kerrokset tekivät tehtävänsä!

  1. Sanoisin, että ei pahasti värjäytynyt. Hieman kellertävää sävyä, mutta ei mitään katastrofia onneksi. Kolme kerrosta aluslakkaa on kyllä aika paljon:P

  1. En tykkää minäkään mutta tästä kyllä tykkään, samoin Essien juhlalakasta. Murrettu sävy taitaa olla se juttu:)

 4. Tää on kyllä niin kaunis lakka, yks mun lempparisävyistä. Ei se ihan niin karmeasti värjää kuin sua on peloteltu, mutta kunnon aluskerrokset on kyllä tarpeen. Jumalaisen siistiä ja täydellistä jälkeä sulla jälleen!

  1. Mietin sitäkin, että jos laittaisi alimmaiseksi jonkun tavallisen keltaisen lakan ja sitten pari kerrosta tätä, saisi paremmin peittoakin. Mutta laitan kyllä seuraavallakin kerralla kolme aluslakkakerrosta. Ehkä se on vaivan väärti, vaikka kolme onkin paljon, tykkään tästä ihan älyttömästi myös:)

 5. Kiitti vaan tästä korvamadosta…..
  Lakka on kyllä kaunis ja koristelut ihan passelit, mutta mitenkäs sulla kävi sen poistamisen kanssa?

  1. Mä poistin tän hivutustaktiikalla eli vanulapun pala kynnelle ja muhitellaan, ja sitten vedetään pois kynnen suuntaisesti. Edestakaisin hinkkaamalla olisi varmasti saanut keltaiset sormet, kun tää tarttui kynsinauhoihin jo lakkaa siistiessä:D Ai niin ja laitoin vielä reilusti öljyä kynsinauhoille ennen poistamista.

 6. Aivan ihana lakka, mutta oi kyllä, värjää kaiken. Kaiken.
  Kynsinauhat ja kynnet. Raukka laitoin vain kaksi aluslakkakerrosta ja itkin värjäytyneitä pitkiä kynsiäni kesällä. Fiksu olisi laittanut kerroksia oikeasti enemmän, ehkä muistan ensi kerralla. Toisaalta jätti kyllä sen verran vahvan muistijäljen, että seuraavaan lakkauskertaan saattaa mennä pidempi aika :/
  Mutta sävynä aivan huikean kaunis ja tuo kimalle – slurps!

  1. Mua oli varoiteltu etukäteen ja varauduin lakkoja poistaessanikin siihen, että värjää myös sormet. Ja kolme aluslakkakerrosta on kyllä tosi paljon, että kyllä mullakin voi mennä hetki, ennen kuin uskallan lähteä tällä lakkaamaan. Tai sitten ehkä laitan alle jotain toista keltaista tai …jotain. Tää on kyllä niin kaunis, että harmittaa tosi paljon nuo haittapuolet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *