Keep Calm

Maanantaisen väri-ilottelun jälkeen vähän rauhallisempaa värimaailmaa. Turkoosi on yksi lempisävyjäni kynsillä ja vaikka tästä lakkauksesta on jo tovi aikaa, sitä on tälläkin hetkellä kynsilläni erään uuden merkin myötä johon palaan myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen pyrkinyt käyttämään myös vanhoja leimauslaattoja vaikka uusia tuleekin hankittua jatkuvasti. Tämä leimaus on Pueenin Encore-setin laatasta SE04B. Oikeasti nuo laatat on tosi kivoja mutta typerän suunnittelun myötä niihin ei oikein tee mieli tarttua. Kotelo on syvältä ja itse laattojen reunat hengenvaarallisen terävät. Omani olen suojannut teipillä mikä taas tekee niistä rumia ja vähän hankalia käyttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimauksen värittelin Essien Silk Watercolor-kokoelman Pen&Inkyllä ja pienellä nail art-siveltimellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Värilakkana on tuttu Picture Polish Calm, Laitoin pedanttina kolme kerrosta (vaikka kaksikin peittää juuri ja juuri) koska hyväkäytöksistä lakkaa ei ole paha homma lakata kolmeakaan ja värisävy tulee näin intensiivisemmin esiin.

Valkoinen lakka on tällä kertaa Picture Polishin Bright White. Otin lakan ilolla testiin nähdäkseni, löytyisikö luottovalkoiselleni tästä vastusta. Ikävä kyllä Ginan White vetää edelleen pitemmän korren, sillä Bright White vaati kolme kerrosta peittääkseen kunnolla. Missään tapauksessa tämä ei ollut kehnoimmasta päästä kokeilemiani valkoisia ja sijoittaisin lakan esim. Essien Blancin edelle koska koostumus on parempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Edellisessä Calm-postauksessani moni mietti lakan hankkimista. Miten kävi, sorruitteko?

Picture Polish White saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

20 thoughts on “Keep Calm

  1. calm on kyllä kaunis kuten kokonaisuuskin! Sorruin oranssiin Autumn-lakkaan, Allure on harkinnassa ja Calm kutkuttaa myös! Kohta päätän lakata vain jo olemassa olevilla lakoilla kun käyttämättömien loota tursuaa. Yhtäkaikki, kaunis lakkaus :)

    1. Autumn oli mun suosikki näistä uusista lähinnä siksi, että se on sävynä aika erilainen. Tosin muutkin valmistajat ovat tuupanneet oranssia ja näkyypä ruosteenpunainen olevan vaatekaupoissakin aika hallitseva väri tänä syksynä:)

  2. No nyt on niin nättiä että! Hieman kyllä kutkuttais tilata näitä essien vesivärilakkoja just tämmösiin lakkauksiin, opilla kun ei sais noin siistiä häivytystä tehtyä, minä ainakaan. :-D

    1. Mua puolestaan vähän polttelee ne OPIt kun niillä on tehty niin hienoja vesimarmorointeja ym. mutta koitan nyt olla järkevä ja pärjätä ilman niitä:)

  3. Voi että, ihanat! Mä oon taas uudestaan innostunut näistä lakkauksista, missä pelkästään nimettömän kynnessä on jotakin äksöniä. Lukeekohan kukaan enää sitten mun blogia jos alan tehtailla vaan niitä?

  4. Calm saa toistaiseksi jäädä kaupan hyllylle, mutta on se kyllä kauniin värinen lakka! Tuo nimettömän vesivärilakalla väritetty leimaus on ihan huikean kaunis :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *