KBShimmer It’s Razz-ical

Yksiväristen lakkausten esittely jatkuu. Embosnails! -blogin ystävällinen E-S tilaili KBShimmerin kesäkokoelman namusia ameriikan mantereelta ja eilen treffattuamme kahvikupposten ääressä sain samalla kolme ihanuutta hyppysiini.

Ensimmäisenä kynsille pääsi It’s Razz-ical, jota laitoin kolme kerrosta. Alle olisi jälleen voinut lakata jonkun sopivan sävyisen lakan mutta tämä kuivui sen verran mukavasti etten olisi saavuttanut sillä juurikaan hyötyä.
Poikkeuksellisesti lisäsin kaksi kerrosta päällyslakkaa sillä pinta jäi vähän röpelöiseksi. Lakka muuten myös kuivuu mattapintaiseksi.

Ulkona oli kuvia ottaessa pilvistä mutta auringossa lakan holohippuset pääsevät paremmin oikeuksiinsa.

On se ihana, omnom <3

Vilautan täälläkin uutta ja mullistavaa decalien säilytyskansiotani jonka esittelin fb:n puolella.
Ostimme Emman kanssa Suomalaisesta Kirjakaupasta tällaiset käyntikorttikansiot ja olemme ihan fiiliksissä näistä:) Viimeinkin järkevä tapa säilytykseen, tähän asti kuvat ovat majailleet hujanhajan tyhjissä vanupuikkorasioissa.

Kansion hinta (3,95€) ei päätä huimannut ja tuonne saa sullottua hieman mielikuvitusta käyttäen liki 200 erilaista arkkia, joskin kansio on tarkoitettu 160 kortille.
Kaupassa arvelimme, että arkit joutuu puolittamaan mutta nehän sujahtivat kuin tilauksesta sellaisenaan taskuihin. Briljanttia!

EDIT.
Illan hämärtyessä hiippailin decalikansiolleni ja näinhän siinä sitten kävi:

35 thoughts on “KBShimmer It’s Razz-ical

 1. Voi video miten marjaisa ja herkullinen lakka! Tosin röpelöinen pinta on pieni miinus, mutta näin hiekkalakkojen aikana pieni röpelöisyys ei varmaan tunnu missään…:)

  1. Ei se häiritsevästi jäänyt röpelöiseksi ja korjaantui, kun laitoin sittenkin vielä decalit ja niittejä päälle -> yksi lisäkerros päällyslakkaa -> tasainen pinta:D

 2. Saatanpa itsekin ostaa tuollaisen kansion, jos vain vastaan tulee. Saisinpahan ainakin kaikki tarra- ja siirtokuva-arkit kuriin.

  1. Tässä lakassa oli hauskaa se, että aivan hyvin voi käyttää talvellakin vaikka on kesäkokoelmasta:)
   Vika kuva on vähän nolo, mun PITI jättää nää kynnet yksivärisiksi ilman koristeluja:D

 3. Aivan ihana lakka taas kerran! Ja niin kätevä toi kansio! Mietin itsekin että haluisin ja täyttäisin sen decalseilla ja leimauslaatoilla, mutta toisaalta mun nykyinen sekasempi ratkaisu vie ehkä vähemmän tilaa :D

  1. Olis pitänyt vaan heti kirjottaa :D Eli ihan sellanen perus, pussukkaan oon pistänyt kokonaiset ja omaansa puolikkaat ja sitten muiden arkkimaisten härpäkkeiden kanssa tyhjässä vanupuikkoboksissa :D Luovaa.

 4. Aivan ihana lakka! Ja vähänkö hyvä keksintö säilyttää noita decaleja! Taidankin tänään hipsiä Suomalaiseen kirjakauppaan katsomaan, josko siellä olisi mullekkin tuollainen kansio ;D

 5. Yksistään en (yli)lämmennyt tuolle lakalle, mutta decalit päälle ja avot! Niin kaunis, jotta!
  Ja ihan mahtava keksintö tuo kansio! Sadattelinkin jo Emmalle, että heitin vastaavanlaisen just keväällä roskiin, kun ajattelin, etten tee sillä mitään. Nerokasta…

  1. Kuvat ei ihan tee oikeutta lakalle, se on tosi kaunis livenä:) Mutta tosiaan, ei nää decalit sitä ainakaan huonommaksi tehneet.

   Ikinä ei vissiin pitäs heittää MITÄÄN pois kun JOSKUS voi vielä tarvita:DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *