Käsien kuorinta-aineet vertailussa

Tänään vertaillaan käsien kuorinta-aineita. Kattavassa vertailussa ovat mukana kaikki omistamani tuotteet:)

Vasemmalla sokeripohjainen Freeman Hand & cuticle, jossa on miellyttävä mandariinin tuoksu. Tuotteen hinta on Stockmannilla muistaakseni 5,90€ ja tuo on todella riittoisaa, sillä sitä ei tarvitse laittaa paljon. Raekoko on hyvä ja tällä tuntuu saavan jotain aikaankin.
EDIT: tuotteita voi ostaa myös Sunrise Cosmeticsin nettikaupasta.

Toinen puteli on Dermosil Primo saksanpähkinä-kuorintavoide, jossa on sama mieto, pähkinäinen tuoksu kuin Dermosilin käsivoiteissakin. Kuorintaa saa merkin nettikaupasta 3,90€ hintaan. Monilla työpaikoilla järjestetään jonkun puuhanaisen toimesta kimppatilauksia, siten olen itsekin aikanaan merkkiin tutustunut.

Freeman

Dermosil
Vasemmalla Freeman, oikealla Dermosil

Dermosil on voidemaisempaa ja siinä on huomattavasti vähemmän kuorivia rakeita Freemaniin verrattuna.
Näitä ei tule niin usein tai aktiivisesti käytettyä, että syntyisi pitkän aikavälin vertailutuloksia tuotteiden eroista tai paremmuudesta, mutta Dermosil ei tunnu niin tehokkaalta.
Kumpikaan tuote ei tee käsiä narisevan puhtaiksi tai kuivata niitä, kädet tuntuvat kästtelyn jälkeen sileiltä ja ”syväpuhtailta”.

Koska muutenkin jynssään näppejäni jatkuvasti erilaisilla aineilla, tulokset eivät liene niin dramaattisia, kuin jos joku vähemmän innokas käsien hoitaja koettaisi näitä.

Käsikuorinta ei korvaa varsinaista kynsinauhojen kuorinta-ainetta/irrottajaa.

Olen hiljaa itsekseni miettinyt, miksi käsille on omia kuorintoja, sillä vartaloa tai kasvoja kuoriessa kädet saavat samalla osansa. Silti minultakin löytyy näitä oikein kaksin kappalein…ehkä riittävä peruste on se, että vartalonkuorinnat sijaitsevat saunan pesuhuoneessa, näitä voin pitää vessan lavuaarin reunalla;)

Kumpaakaan tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla.
Freemanilla on muitakin kivoja ja edullisia suola- ja sokerikuorintoja sekä naamioita. Olen tosi laiska naamioitumaan mutta hyvältä tuoksuvat tuotteet sentään vähän madaltavat kynnystä ryhtyä toimeen.

Päivittelin muuten aikani kuluksi Lakkakokoelmani-sivua ja järjestelin lakat merkeittäin eri kategorioihin. Pari merkkiä jäi vähän kysymysmerkeiksi, että mihin kuuluvat, mutta suunnilleen lienevät nyt kohdallaan.

Huomenna tulee taas kynsipostaus, tämä oli tällainen laiskan sunnuntain välispiikki:)

8 thoughts on “Käsien kuorinta-aineet vertailussa

  1. No mä oon just niin järkeillyt, että koska teen kasvoille kuorinnan vähintään kerran viikossa, voin samalla sen jämät hieroa tassuihin ja näin sitten kuoria kätösenikin. Tein muuten kerran jotain diy-käsikuorintaa: heitin pulloon sokeria, oliiviöljyä ja saippuaa. Ihan pätevää muuten, mutta kaikki sokerit tietenkin ajan myötä (ts. ekan käytön jälkeen) pakkautuivat pullon pohjalle, eikä sitä tatinaa enää sekoitettua tasaiseksi saanut – kokeilin raivokasta vatkaamista, sukkapuikkoa ja pilliä. Ja sitten mappi öötä.

  2. Mä oon ehdottomasti Freemanin kuorinnan fani :) Se tuoksu on mun mielestä aivan ihana vaikken yleensä tuoksuista paljoa välitä. Itse käytän sitä aina ennen kun kuvaan kynsiäni blogiin :p

    1. Se on kyllä munkin suosikki näistä. Kuorin itse ennen kuin ryhdyn lakkaamaan koska kuvittelen, että hoitoaineet imeytyvät paremmin sen jälkeen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *