Karkki vai kepponen?

Halloweenin oikeasta ajankohdasta tuntuu olevan monta tulkintaa mutta oli miten oli, huomenna on pyhäinpäivä ja julkaisen omat kauhukynteni nyt. Kovin luoviin ratkaisuihin en vaivautunut, sillä en oikein edelleenkään välitä teemakynsistä ja nämä jäänevät aika lyhytikäisiksi.
Lakkana on iloinen KBShimmerin kesäkokoelman neonoranssi 24 Carrot Bold. Tässä olisi nyt kaivattu sitä valkoista tai mitä tahansa peittävämpää alle sillä kun tajusin, miten huonosti lakka peittää, oli myöhäistä perääntyä. Niinpä tyydyin kärjet läpikuultaviksi jättäviin neljään kerrokseen ja yritän elää asian kanssa. Onneksi Carrot Bold sentään levittyi hyvin ja kuivui tosi nopeasti joten ihan ei käämit kärynneet hommassa.
Osa käyttämistäni siirtokuvista on viime vuoden jäämistöä ja kisut ja noidat ovat Adeninasta tilaamastani arkista. Ensi vuonna näette näitä samoja sillä niistä riittää vielä yksiin kynsiin:)
Neonlakat ovat tunnetusti mahdottomia kuvata mutta kamerani ei oikein suostunut poimimaan lakasta sen pientä kultaista shimmeriäkään. Siellä se kuitenkin on ja vielä kun kuvittelette huomioliivin värisen lakan siihen kaveriksi, niin ollaan hyvin lähellä:)

KBShimmer 24 Carrot Bold

Tänne loppuun ujutan vaivihkaa pienen mainoksen ja isot kiitokseni. Joku ihana ja rohkea ihminen oli ilmoittanut blogini Inspiration Blog Awards -äänestykseen ja siellä sitä nyt ollaan, noviisina mukana kisaamassa kauneus-kategoriassa. Jännää! 
Olin aika hämilläni, sillä itse en olisi kehdannut ilmoittautua ehdolle mutta kiitos tätäkin kautta sinulle, joka olet inspiroitunut Better Nail Daysta <3 Olen iloinen ja otettu kunniasta ja gaalaan menen joka tapauksessa salonkikelpoisen avecini kera juhlistamaan voittajia:)
Äänestykseen pääset tästä
Äänestäneiden kesken arvotaan lippupaketteja 16.11. tapahtumaan ja äänestää voi 10.11. asti.

22 thoughts on “Karkki vai kepponen?

  1. Voin tunnustaa tuon ilmoittamisen ainakin :) Halusin, että kauneus kategoriassa olisi yksi kynsiblogikin. Ja tämä sun blogi oli just hyvä tähän juttuun mun mielestä :) Mukavaa, että tämä tuli yllätyksenä sulle.

    Halloween kyntesi on ihanan neutraalit. Aiheen tajuaa heti, mutta ei niissä ei ole kuitenkaan niitä pelottavia perusörvelöitä :D

    1. Voi että, kiitos<3 Tuli kyllä ihan puun takaa, en edes ajatellut, että joku ehdottaisi mutta olen tietenkin äärimmäisen iloinen tästä:)

  2. Hauskat! Tämmöisistä Halloween-kynsistä minäkin tykkään – ne on teeman mukaiset mutta ei millään tavalla oudot tai överit :)

  3. Onpa jännä että tää peitti heikosti, kun samanlainen Don’t Pink Twice peitti ihan hyvin 2-3 kerroksella vähän kerrosten paksuudesta riippuen :o herkku väri kyllä :) käyn äänestämässä, onnea vielä tätäkin kautta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *