Kapinallinen leimaus

Lisää China Glazen Electric Nights-lakkoja kehiin! Tähänkin lakkaukseen sain ympättyä kaksi ja täytyypä kehaista, että kokoelman lakat ovat mainioita yhdistellä keskenään lukuisilla eri tavoilla. Se ei ole mitenkään itsestäänselvää, sillä toisinaan lakkakokoelmissa on jos jonkinlaista väriä ja koostumusta.

Joko olen itse kiinnittänyt erityistä huomoita tai sitten on niin, että tätä kokoelmaa on näkynyt poikkeuksellisen paljon blogeissa juuri liukuväreissä ja vesimarmoroinneissa…joka muuten sai minutkin pitkästä aikaa marmorointihommiin mutta se on jonkun toisen postauksen aihe:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kertaa onnistuin kuvaamaan lakat omien pullojen kanssa, ei tarvinnut turvauta pikakuivattajapulloon.

Lakkasin ensin kaksi ohutta kerrosta Plur-plea ja sen jälkeen aloin töpötellä kärkiin Dj Blue My Mindia. Kerroksia vaadittiin jonkin verran, sillä ihan hurjan peittäviä nämä eivät kumpainenkaan olleet.

Plur-ple on kokoelman lakoista se violetimpi ja DBMM sinisistä tummempi. Mukavia tuttavuuksia molemmat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MoYoun Doodles 03-laatta on vähän outo. En ole ihan varma, miten sitä tulisi käyttää mutta minä nyt leimasin sillä tällä tavoin:) Ensin leimasin kaksi kynttä samasta kohtaa laattaa ja sen jälkeen annoikin mennä, joka kynteen vaan kuva vähän eri paikasta. Anarkiaa! Kerran täällä vaan eletään!

Leimauslakkana saattoi olla Rican Blackout, hurmoksessani unohdin laittaa senkin ylös.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Random-leimaus näytti kivalta. Pitäisi useamminkin antaa sekopäisesti mennä eikä aina vaan hyssytellä.

chg_plurple_5
Tykkäsin kynsistä. Entinen Sissi olisi rypistellyt otsaansa sille, että leimaukset ovat vähän vinossa jaadajaada (ja kyllä nyky-Sissikin saattoi mainita tästä kynsisiskoille chatissa) mutta who cares? Kynsijutut on paljon kivempia jos niitä ei tee ihan niin vakavissaan. Ensi viikolla kukaan ei enää muista, että leimauksessa oli reikiä tai päällyslakka levitti vähän leimoja. Vai mitä?

41 thoughts on “Kapinallinen leimaus

 1. Taidan koko ajan enemmän ja enemmän haluta näitä ihania ChG:n lakkoja. <3
  Ja enkä edes aluksi huomannut leimojen erilaisuutta, tekstiä lukiessa vasta. :)

  1. Nää on kyllä olleet kevään paras ostos vaikka muitakin kivoja lakkoja olen hankkinut. Sijoitin kokoelman ihan erikseen laatikoissakin ajatuksella, että käytän niitä nimenomaan liukuväreissä ja vesimarmoroinneissa ja ne on helposti saatavilla. Suosittelen!

 2. No nyt on lakkaus minun makuuni!:) Hieno on lopputulos ja leimojen pieni vinoon meneminen taitaa olla pikemmin sääntö kuin poikkeus. ;)

 3. Aivan upeat kynnet! Jotenkin tulee mieleen intiaanit tästä leiman ja liukuvärin yhdistelmästä. Sanoin jo ei sekä tälle laatalle että lakoille, mutta nyt… ehkä :).

 4. On ihanat kynnet! Ei pitäisi joo ottaa liian vakavasti, elämä on helpompaa jos ei liikaa stressaa (tosin siis itse ehdottamasti olen tässä vasta opetteluvaiheessa). Täytyykin liukuvärjäillä pian taas pitkästä aikaa!

  1. Tosiaankin homma on paljon mukavampaa jos ei tuijota jokaista virhettä otsa kurtussa. Olen tehnyt sitä paljon ja ehkä vasta nyt alan oivaltaa, että ei kannata. Kukaan muu ei pieniä failuja huomaa kuin itse:)

 5. Kynsien lakkaamisen pitäisi tosiaankin olla kivaa ja näissä kynsissä näkyykin se lakkaamisen riemu :). Tykkään kovasti tämän lakkauksen väreistä ja eikös noiden doodles-laattojen leimausten pidäkin mennä inasen vinoon. Aivan ihanat kynnet!

 6. Voi video miten upeat kynnet! Mulle iskee aina semmonen ”byhyhyy mä oon ihan huono koristelee kynsiä byhyhyy!”-olo ku luen sun blogia. Sä oot vaan ihan huippu! <3

 7. Upeat värit ja muutenkin kokonaisuudessaa tosi hieno lakkaus! Ja kyllä se niin on että lakkaus- tai mikä tahansa muu harrastus on kivaa niin kauan kun sitä ei tee otsa kurtussa :)

  1. Aivan näin! Ja kun niitä kynsiä yleensä katsellaan se muutama päivä korkeintaan niin ihan turha harmitella jos vähän menee jossain pipariksi. Kokonaisuus ratkaisee:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *