Kameleonttilakka

Termolakat tulla tupsahtelevat säännöllisesti uudelleen ja uudelleen kynsikansan tietoisuuteen. Lähinnä näitä lämpötilojen mukaan sävyä vaihtavia lakkoja on nähty indiemerkeillä, mutta nyt Color Club on julkaissut Heat Index-nimeä kantavan kokoelman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sain kokoelmasta pari lakkaa itselleni ja valintani olivat nyt nähtävä Belly Flop sekä vihreä I’m Not A Temp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä olen sen verran lapsenmielinen, että saatuani lakan kynsille jäin pitkäksi aikaa pelleilemään kahden vesiastian kanssa; toisessa oli kylmää ja toisessa lämmintä vettä. Huusin tietenkin muun perheen ihastelemaan ja ihmettelemään jänniä kynsiäni, pitihän riemu jakaa jonkun kanssa.

Lämpimässä lakka on magentanpunainen ja kylmässä se muuttuu violetiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitä pitemmät kynnet, sitä paremmin värin muuttuminen tulisi näkyville, mutta aika kivasti mäkin sain eroja esiin omilla kynsilläni. Käytin apuna mm. kylmäkallea.

Lakan koostumus ei ollut ihan paras mahdollinen, tarvitsin kolme kerrosta jellykoostumuksista lakkaa kynsilleni ja vaikka yksittäinen kerros kuivui nopeasti, kolme kerrosta yhteensä kesti pikakuivattajasta huolimatta tavallisia lakkoja kauemmin kuivua.
Lisäksi lakan väri muuttuu jo levitysvaiheessa, mikä tuottaa hieman lisähaastetta lakkaamiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitään koristeluja en malttanut lakan päälle laittaa, tästä irtosi tarpeeksi hupia ihan tällaisenaan.

Hauskaa vai ei, miten on?


Kynsilakka saatu blogiyhteistyön kautta. 

14 thoughts on “Kameleonttilakka

 1. Kaunis väri näissä on ja kivasti väri vaihtuu. Omille töpöille en ole yhtäkään thermo lakkaa hommannut, lienee turhaa hommatakkaan mutta hauska näitä on toisilla ihastella :)

  1. Kovin lyhyillä kynsillä väri näyttäytyy lähinnä siinä perusmuodossa, tietty voi huvitella liottamalla näppejä kylmän veden alla:) Ei munkaan kynsillä pituus riitä kauhean ihmeellisiin vaihteluihin. Talvella vois tietty olla aika jännä lakata tällä!

  1. Tää on kyllä kiva väri sekä kylmänä että lämpimänä! Eipä mullakaan oikein vaihtelua näy ilman jotain apukeinoja:)

 2. Kysymys: pysyivätkö eri värit kuinka kauan kynsillä? Ts. jos käyttää kylmää kynnellä että saa violetin näkymään niin näkyikö väri kauankin vai lähtikö heti huoneenlämmön vaikutuksesta muuttumaan takaisin pinkiksi?

  1. Ei se kovin kauaa pysy, muuttuu pikkuhiljaa takaisin siihen sävyyn minä se on kynsillä. Jotain minuutteja korkeintaan.

 3. Päheet kynnet!
  Nyt on blondin pakko tunnustaa suunnaton typeryytensä, jotta tiedät, miksei meikä ole täällä juuri kommentoinut. Kävin täällä todella, todella moneen kertaan, mutta aina sen sun purkkiksen linkin kautta. Uudelleen ja uudelleen. Tajuamatta (idiootti!), että linkki vie todellakin vain ja ainoastaan siihen yhteen blogikirjoitukseen, eikä aina uusimpaan postaukseen. Niin että tässähän olen nyt sitten klikkaillut itseäni siihen yhteen ja samaan postaukseen ja miettinyt, että milloinkahan se Sissi ehtii tehdä uuden päivityksen.
  Otan nöyrästi vastaan virtuaalisen aasitötterön päähäni ja menen nurkkaan istumaan. Tarpeeksi kauan hävettyäni käyn lukemassa nää postaukset täältä…

  1. Voi ei <3 Kuule tekevälle sattuu ja aivot kun ylikuormittuu ja -kuumenee niin eipä sitä vaan aina huomaa kaikkea:) Nyt kuitenkin oot oikeassa paikassa ja hyvä niin. Yhden postauksen vielä julkaisin tänään Purkkiksessa mutta jatkossa sitten täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *