Kalsariraitaa

Innostuin teippimanikyyrista koettuani kerran onnistumisen iloa. Kynsiteippi tosin kuuluisi maata kiertävälle radalle ja lähdinkin etsimään vaihtoehtoisia välineitä teippailuun. Ebayn ihmemaasta löytyi jotain pienoismallien koristelussa käytettävää teippiä, jota tilasin innoissani rullan testiin. 
Oikeasti: kuka pystyy käyttämään kynsiteippiä mihinkään?? Pitäisi säätää jokin direktiivi tai asetus, joka kieltäisi moisen tuotteen myymisen kokonaan tai vähintään asettaisi sen luvanvaraiseksi. Teippi on vihoviimeistä kamaa joka on varmasti syyllinen lukuisiin perheriitoihin, avioeroihin ja sisällissotiin. Omani ainakin ottavat lentoa sillä tämä askarteluteippi osoittautui paljon käyttökelpoisemmaksi. Ralliteipiksi nimeämäni tuote on 1,5mm leveää ja paljon tukevampaa kuin kaikkialle kiinni tarraava, rypistyvä ja uhkaavaa otsasuonien pullotusta aiheuttava kynsiteippi. 
Teippailin ihan hurmoksessa paitsi nimettömät, vielä peukalotkin.  Hyvä tuli vähällä vaivalla!
Lakoiksi valikoituivat hiljattain kotiutuneet Bariellen Blue Cotton Candy ja Essien Who Is The Boss. Tilasin kokeeksi muutaman Essien lookfantastic.comilta ja harmikseni ne olivat kapeasutisia. Lähetys saapui oikein hyvin pakattuna mutta toimitusaika oli kolme viikkoa eli kohtuullisen pitkä, liekö tarpeen tilata toiste näillä spekseillä, kapeasutisia kun saa helpommallakin.
Barielle Blue Cotton Candy on erittäin hyvälaatuinen lakka, voisin verrata koostumusta vaikka Essien The Girls Are Outiin sillä tämä on samanlainen. Kaksi oivallisesti levittyvää kerrosta riitti peittämään kynteni. 
Nimettömät ja peukalot puolestaan saivat alleen kaksi kerrosta Who Is The Bossia, joka oli melkoisen ohutta lirua mutta nätti kuin sika pienenä. Teippien päälle tuli vielä kerros BCC:a. Yksivärisiin kynsiin lisäsin pitsi-kukkadecalit. Minulle tuli raidallisista kynsistä mieleen elokuvien vankila-uniformut.
Tykkään näistäkin! Vähän epä-sissi linja siis jatkuu, vaikka meinasin tässä välissä julkaista ns. sissimmät kynnet mutta en malttanut kuitenkaan:) 

Barielle Blue Cotton Candy & Essie Who Is The Boss

Seuraavat n. 1,5 viikkoa menevätkin karvaisissa merkeissä kun muuan blogikollegan haukut saapuvat meille lomahoitoon. Joko postaustahti harvenee, koska en ennätä enää lakata kynsiä tai sitten se kiihtyy, koska en saa öisin nukuttua tuijottavien silmäparien vuoksi.

Se jää nähtäväksi:)

26 thoughts on “Kalsariraitaa

 1. Kiva lakkaus ja tosi hienot ja suorat raidat! Itse en saa lähellekkään tuollaisia aikaan…johtuisiko nyt siitä että käytän juuri sitä kynsiteippiä? :D

  1. Ei se teippi ainakaan hommaa helpommaksi tee. Oletko irrottanut teipit heti vai antanut lakan kuivua ensin? Kannattaa irrottaa ne lähes saman tien niin kuivuvasta lakasta ei jää röpelöä. En tosin käsitä, miten onnistuin tekstuurien kanssa kun niitä piti laittaa kaksi kerrosta:D

 2. Nätit kynnet, ehkä otsikosta johtuen mulle tulee noista raidoista mieleen enemmänkin pyjama kuin vankilapuku :D
  Ja kiitos vinkistä paremmasta teipistä, klikkailin heti tännekin päin tulemaan!

  Kaikki oli nukkumassa kun omia teippauksia harrastettiin, joten perhekriisiltä vältyttiin, mutta otsasuoni pullisteli siihen malliin, että on pakko olla samaa mieltä siitä, että kynsiteippi pitäis hävittää maailman kartalta. Lopullisesti.

  1. On niin helppo olla samaa mieltä. Teippihän ei toimi koristelutarkoituksessakaan, koska ei pysy kynsillä repsottamatta. Omituinen keksintö!
   Ja nyt kun mainitsit pyjamasta, niin tosiaan, kyllä:)

 3. Sun kirjotuksia on aina niin mahtavaa lukea ja kynnet on aina niin kauniita! <3 nyt vasta uskalsin laittaa kommenttia vaikka jo yli vuoden seurannu sun lakkailuja :D

 4. Mää olen vielä toistaiseksi välttynyt suuremmilta ärsytyksiltä kynsiteipin suhteen, mutta tää lähtee kyllä tilaukseen paksumman leveytensä ansiosta! Ei tartte enää asetella kahta kynsiteipin palaa vierekkäin puolta tuntia että saa paksumpaa raitaa aikaiseksi…

  Upean värinen tuo Barielle!

  1. Tykkään kans kovasti väristä ja laatu oli myös ihan huippu. Vinkkinä vielä, että samaista teippiä saa esim. 2,5mm leveänäkin vaikka rajauksiin tms :)

 5. Oi hitsi, molemmat lakat on ihan super nättejä ja kynnet on taas kerran upeat! Ja tosiaan, kiitos hirmusesti tuosta teippivinkistä, pitää pistää tilaukseen pikimmiten. :)

 6. Tämä näyttää hyvältä! Tuo teippi näyttää juuri sopivan leveältä. Jos omistaa tällaiset megakynnet niinkuin minä, niin se normaali kynsiteippi on todella pikkuruista. Siinä palaa käpy, kun yrittää sitä taiteilla kynsille. Ja ihanan värisiä lakkoja!

  1. Tavis-kynsiteippi on 1mm leveää, tai kapeaa….jotkut ovat laittaneet kaksi rinnakkain mutta menee jo sellaiseksi näpertelyksi, ettei ainakaan mulla riittäisi hermot. Tätä samaa teippiä muuten sai vähän leveämpänäkin :)

 7. Kivat! Itsellä tarkoitus taistella teippien kanssa huomenissa :D Wish me luck!

  Mulle tuli tuosta raitakynnestä mieleen ne sellaset aurinkosuojat (markiisit?). :D

  1. Millos nähdään tuloksia? :)
   Mulle tuli nyt markiisista mieleen mikko alatalo joka lauloi telkkarissa joskus vuosia sitten ”markiisin alla aina on kesä” Yhhyh.

 8. Ja mä oon väkertänyt teippailit tähän asti maalarinteipistä, aattelin siirtyä jossain vaiheessa helppouteen ja tasapaksuihin raitoihin kynsiteipin myötä, mut ei vissiin kannata :D Mut joo oikein nätit kynnet jälleen kerran!

 9. Ihanat, varsinkin nuo raitakynnet! Jännästi sopii tuo hempeä kukkanen kuitenkin muihin kynsiin :)Mä kokeilin kans teippailua pitkästä aikaa, eikä mennyt niin pieleen, etteikö voisi kohta taas kokeilla :D

  1. Joo, ihan yllätyin itekin että kukka sopi noin hyvin, nuo oli pitkään maanneet laatikossa kun ei sopivaa lakkausta tuntunut löytyvän:)
   Teippailu on kivaa kun se onnistuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *