Kalenteriyhteenveto: L’Occitane Premium Advent Calendar

Tuotteet saatu pr-näytteinä

Kalenterisaaga jatkuu L’Occitanen Premium-kalenterilla, jonka sain iloisena yllätyksenä lahjaksi L’Occitanelta. Mähän olin varautunut laskeutumaan jouluun yhden kalenterin turvin, mutta kaksin aina kaunihimpi.
L’Occitanen kalenteri on mulle tuttu jo useamman vuoden takaa perusversiona ja tämä vuosi poikkesi edellisistä siten, että sain tutustua tähän arvokkaampaan versioon. Kalenterin hinta oli L’Occitanella 89€.

Kalenteri oli toteutettu hauskalla rubikinkuutiomaisella toteutuksella ja muutamana aamuna sain tosissani etsiä päivän luukkuja. Olin aluksi varma, että osa jää varmasti avaamatta siksi, että en vain löydä päivän luukkua vaikka miten kääntelen kalenteria. Kaikki luukut kuitenkin löytyivät ja sisältö on kokonaisuudessaan nyt arvioitavana. Perusversio maksoi 54€, eli aika reipas hintaero näillä kahdella kalenterilla oli.

Shea-sarja on ikuisia lemppareitani merkiltä ja ilolla otin vastaan kaikki kuusi sarjan tuotetta. Käsivoidetta kuluu ja pikkutuubit ovat näppäriä repussa tai käsilaukussa, suihkuöljy on ihana ja samoin huulivoide. Mulla on samainen pieni tuubi mukana aina lenkillä. Misellivettä en ole aiemmin kokeillutkaan, kiva päästä testaamaan! Vartalovoide on ihan jepa ja kasvovoide oli muistaakseni tosi kiva.

Tuoksun puolesta manteli-sarja jakaa mielipiteitä mutta itse tykkään tästä kovasti. Suihkuöljyn koostumus on paras kaikista testaamistani. Käsivoide on hyvä perustuote, samoin body milk. Vartaloöljyä en ole koskaan kokeillut. Palasaippua oli joskus tosi mieleinen, mutta sitten kyllästyin palasaippuoihin ja mulla on näitä varmasti jemmassa jossain useampikin ennestään.

Cherry Blossomissa on huumaavan ihana tuoksu! Kaikki kolme tuotetta ovat tuttuja ja oli kiva saada nämä kalenterista. Paitsi ehkä palasaippua jää kuitenkin käyttämättä, ellen sitten innostu uudelleen.


Immortelle-tuotteita tuli kolme. Immortelle Precious Cream sekä arvokkaampaa Immortelle Divine-sarjaa edustavat Youth Oil sekä Cream. En ole testannut näitä aikaisemmin ja kun 50ml kasvovoiteen hinta on lähes 100€, on söpöllä 4ml purkillakin jo arvoa. 15ml Youth Oilia maksaa 54€ eli 4ml suloinen pipettipullokaan ei ihan arvoton täten ole. Nämä ovat selkein ero edullisempaan kalenteriin, siitä ei näin kalliita tuotteita ole tullut.

Aqua Réotieristä olen testannut kasvovoiteita. Kosteusgeeli on mulle liian kevyt, mutta sen sijaan hoitovesi oli erittäin mieluisa ylläri kalenterista. Tykkään tosi paljon tuotteiden raikkaasta ulkoasusta!


Terre de Lumière on merkin uusimpia tuotesarjoja. Pieni käsivoide on varsin kiva ja minikokoinen tuoksupullo todella söpö. Mä tavallaan tykkään tästä tuoksusta, mutta en oikein osaa käyttää tätä. Päiväkäyttöön tuoksu on vähän raskas ja iltamenoja mulla ei oikeastaan ole. Harmi. Mulla muuten alkaa olla aika kiva kokoelma minituoksuja L’Occitanelta:)


Katsokaa nyt tätä Verbena-tuoksua! Aivan ylisöpö ja raikas tuoksu on ihana.


Viimeisenä tuotteet, jotka ovat jääneet viimevuoden kalenteristakin käyttämättä. En vaan oikein lämpene näille shampoolle ja hoitsikalle, kunpa näiden tilalla olisi ollut jotakin muuta.

Kokonaisuutena kalenteri oli taattua L’Occitane-laatua, eli valtaosa tuttuja, turvallisia tuotteita jotka kuluvat helposti pois päivittäisessä käytössä. Kovin suurta eroa tällä premium-versiolla ja classic-kalenterilla ei ole ja sisältö on ollut pitkälti sama. Halvemmasta puuttuivat Immortelle Divine-, Aqua Réotier- sekä Terre de Lumière-tuotteet ja Verbena-tuoksu, ainakin näin pikaisesti katsottuna. Toisaalta juuri nämä eroavaisuudet tekivät kalenterista jännittävämmän, olenhan useampana jouluna jo aukonut peruskalenteria. Kaikenlainen täytesälä loisti poissaolollaan eikä sitä tämän hintaisesta kalenterista odota saavansakaan. Muistan, että jonakin vuonna peruskalenterissa on ollut pakettikortteja ja muuta outoa sinne kuulumatonta täytettä. Jokainen luukku tarjosi oikean ja järkevän kokoisen tuotteen eikä yhtään varsinaista pettymystä osunut kohdalle. Pieni miinus siitä, että kalenterin pohjasta irtosi painoväriä pöytään ja jouduin pitämään alla jotakin suojusta.

Siinä olivat minun joulukalenterini. Minikokoista kasvovettä en saanut kummastakaan kalenteristani, vaikka sellaiselle olisi ollut tarvetta:D
Millainen fiilis teille jäi omista kalentereistanne?

12 thoughts on “Kalenteriyhteenveto: L’Occitane Premium Advent Calendar

 1. Mulla oli se perusversio tästä, ja tykkäsin kovasti! Mietin pitkään tämän kalliimman ja halvemman väliltä, mutta koska kokemusta kyseisestä merkistä ei ollut vielä muuta kuin yhdestä käsivoiteesta, päädyin halvempaan. Tosi kiva sisältö! Ja korjauksena vielä, että halvemmastakin kalenterista löytyi Verbena-tuoksu :)

  1. Kiitos oikaisusta, mä katselin sisältöä vain kuvasta enkä huomannut siinä tuoksua:)
   Loppujen lopuksi eroa edullisemman ja kalliimman välillä ei ihan kauheasti ollut ja halvemmassakin oli tosi kiva sisältö!

 2. Onko tässä kalliimmassa versiossa isommat törpöt? Halvemassa käsirasvat on 10 ml, onko kalliimmassa isommat. Mulla oli ekaa kertaa tämä kalenteri ja tykkäsin kovasti :) Mantelipalasaippua on kohta käytetty eikä mistään kaupasta ole löytynyt uutta,pah.

  1. Kaikissa tuotteissa pakkauskoot on samoja, eli juuri noita 10ml käsivoiteita.

   Oletko käynyt L’Occitanen omissa liikkeissä tai katsonut merkin verkkokaupasta? Mielestäni myymälöissä on ollut mantelisaippuaa saatavilla.

  1. Loksulta tulee aika harvakseltaan uusia tuotteita ja nekin tietysti ehtivät vähän viiveellä kalentereihin, joten ymmärrettävästi sisältö on aika samantapainen vuodesta toiseen. Mielestäni tämä sopii parhaiten sellaiselle, joka tykkää muutenkin käyttää merkin tuotteita tai haluaa hyvän läpileikkauksen tarjontaan:)

 3. Päädyin tänä vuonna hankkimaan Lumenen kalenterin ”oikeaksi” kalenteriksi ja olin siihen todella tyytyväinen, paitsi siihen kasvonasmionappiin. L’Occitanen normiversion ostin joulukuun puolivälissä alesta ja hetken harkitsin, olisiko pitänyt avata heti vain kaikki sillä hetkellä ohimenneet luukut vai heti kaikki. Avastin–tietysti, heh — kaikki heti, ja sisältö oli sitä tuttua ja turvallista perus-L’Occitanea, jolle on aina käyttöä. Mua ei toisto haittaa, jos tuotteet toimii. Tykkään jopa tuosta shampoo-hoitsikkakombosta, joka monille tuntuu olevan vähän blääh.
  Teini-ikäiselle tyttärelle ostin eka kertaa Body Shopin halvimman kalenterin, ja teini(kin) vaikutti tyytyväiseltä; suihkugeelit ja vartalovoiteet oli kivoja ja säläkin, eli ne kynsiviilat ja kuorintahanskat, kelpasi.

  1. Mulle kävi viime vuonna samalla tavalla Lumenen kalenterin kanssa, sain sen käsiini alesta joskus kuun puolivälin jälkeen ja auoin saman tien kaikki luukut:D
   Seurasin parilta instatililtä Body Shopin kalenteriluukkujen aukomista ja kivoja juttuja tuli niistäkin. Onneksi kalentereista tuntuvat jääneen lähes kokonaan pois sellaiset aiheeseen liittymättömät täytesälät kuten pakettikortit ja joulukoristeet, joita niistä tuli vielä muutama vuosi sitten. Minäkin olisin ilahtunut kuorintahanskoista:)

 4. Hienoa, että tästä löytyi sulle myös vielä uutta kokeiltavaa! :) Mulla on tosi vähän kokemusta Loccitanen tuotteista, joten siinä mielessä tää kalenteri ois kyllä kiva, mutta vähän nää yhden tuotemerkin kalenterit tuntuu ”pliisuille” vaihtoehdoille, mutta ainakin oisivat semmosia takuuhyviä kalentereita varmasti :) Myös mä pohdin Ritualsin kalenterin hankintaa, niidenkään tuotteita en ole paljoa testannut, mutta ne vähätkin ovat olleet kivoja niikuin Loccitanella tai Lumenella :)
  Asoksen kalenterin olisin itseasiassa ostanut ennen LF:n kaltsua, mutta ratkasevaksi tekijäksi muodostu se, että Asoksen Hoolasta oli kahta eri sävyä ja mun tuurilla oisin varmasti saanut sen tummemman, joka mulla on jo kerran täysikokoisena lähtenyt eteenpäin :’D

  1. Asoksen kalenteri ois kyllä ollut kiva ja siinä oli hyvä hinta-laatusuhde. Feeluniquen ja Glossyboxin kalentereissa oli myös kiva sisältö mutta niiden tilaaminen Suomeen olisi kai ollut vähän hankalampaa. Nars-kalenteri oli aika huikea näistä yhden merkin kalentereista, ihastelin sitä Minnan blogissa.
   Saapa nähdä, mihin ensi jouluna päätyy kun tarjonta lisääntyy koko ajan!

 5. Mun analyysi tästä kalenterista tulee ulos blogissa muistaakseni sunnuntaina, joten en jaarittele tähän mittavaa mielipidelistaa, mutta sitä jäin kyllä ihmettelemään miksi hintaero kahden kalenterin välillä oli niin suuri kun variaatiota oli lopulta aika vähän. Joka tapauksessa tosi hyvä kaltsu, jonka tuotteista suurin osa menee ilolla käyttöön :)

  1. Oli kyllä iso hintaero vaikka tuotekattauksessa ei lopulta ollut kovin paljon eroa. Omalla rahalla ostaisin kyllä sen edullisemman:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *