Kaksi superhyvää irtopuuteria

Postaus sisältää tähdellä(*) merkittyjä mainoslinkkejä
sekä pr-näytteenä saatuja tuotteita 

Mä olen irtopuuterin suurkuluttaja ja siten myös utelias testaamaan niitä. Kiinnitän meikin aamuisin irtopuuterilla ja jos meikki kaipaa freesausta kesken päivän, painelen kiillon pois Beautyblenderin Blotterazzilla ja tarpeen mukaan lisään kasvoille puuteria. Mulla kuitenkin kuluu huomattavasti enemmän irto- kuin kiinteitä puutereita.


Tämä kaksikko on ollut koeajossa alkukesästä lähtien. Sain *Laura Mercierin Loose Setting Powderin Skin Cityn pr-tilaisuudesta ja *it Cosmeticsin Bye Bye Pores-puuterin ostin itse muutama viikko sitten.

Laura Mercierin rasiassa on 29g puuteria (38€) kun Bye Bye Pores pitää tuotetta sisällään vain 6,8g (29€). Ihan suoraan näitä ei voi keskenään verrata erilaisen koostumuksen vuoksi.


Laura Mercier Loose Setting Powder sävyssä translucent on hieman kellertävää ja sisältää valoa heijastavia mineraaleja. Koostumus muistuttaa useimpia irtopuutereita. Mielestäni tämän puuterin levitys onnistuu parhaiten isolla puuterisiveltimellä. Mulla nyt on käytössä Real Techniquesin Brush Crush 300-sivellin, joka sopii hyvin kevyeen puuterointiin.

Laura Mercieriltä löytyy muuten myös silmänympärysalueelle oma puuterinsa, *Secret Brightening Loose Powder. Puuteri sisältää valkoista pigmenttiä ja kirkastaa silmänympärysihoa. Tätäkin mä haluaisin joskus kokeilla! Nimim. panda.


it Cosmetics Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder taas on todella ”pölyävää” ja kevyen hentoista koostumukseltaan. Olen testailujeni perusteella päätynyt levittämään sen isolla samettivipalla, tai jos haluan laittaa sitä vain herkemmin kiilteleviin kohtiin kasvoilla, käytän sivellintä. Vipalla painellen syntyy kuitenkin kaikkein kestävin meikkipohja ja tällöin iho myös blurrautuu parhaiten. Vaikka rasia on pieni, puuteri on hyvin riittoisaa. Nimensä mukaisesti puuteri häivyttää ihohuokosia, jotka ovat itselläni oikeastaan se suurin murheenkryyni ihossa.


Yläkuvassa vasemmalla on it Cosmetis, oikealla Laura Mercier.

Koetin ottaa kuvia puutereista iholla, mutta en saanut kamerallani oikein minkäänlaista eroa näkyviin. Tykkään tosi paljon molemmista enkä osaa laittaa näitä paremmuusjärjestykseen, sillä kummallekin on aikansa ja paikkansa. Haluaisin kuitenkin ostaa jossain vaiheessa myös Bye Bye Pores Pressed Poreless Finish Airbrush Pressed Powderin eli kiinteän version mukana kuljetettavaksi, siinä määrin paljon olen puuterista pitänyt.

Käytättekö te irtopuutereita?

6 thoughts on “Kaksi superhyvää irtopuuteria

 1. Itselleni on juuri Kicksin paketti matkalla ja siellä tuo Laura Mercierin puuteri tulossa testiin, kun siitä löytyi niin paljon ylistäviä arvosteluja netistä. Mä käytän kans irtopuuteria meikin kiinnitykseen, tosin nyt on ollut hetken aikaa käytössä vain Macin Mineralize skinfinish-kivipuuteri, kun edellinen irtopuuteri loppui, mutta kyllä irtopuuteri on vaan parempi meikin kiinnityksessä, kun sitä saa laitettua tarpeeksi ohuelti eikä jää sellainen ”kakkumainen” pinta niinkuin kivipuuterin kanssa tuntuu usein käyvän. Kivipuuterilla tykkään itse taas päivän mittaan lisäillä vähän peittävyyttä meikkiin, jos on tarve.

  1. Mäkään en tykkää liian paksusta ja ”pakkelimaisesta” puuterikerroksesta. Laura Mercierin puuterilla sellaista tuskin saa aikaan, joten uskoisin, että olet tehnyt hyvän valinnan:)

 2. iT Cosmeticsin puuteri on niin paras! Blurraa ihon lähes nukkumaisen täydelliseksi. Sitä tarvii laittaa kyllä todella vähän, vaikka kilohinta on toki arvokas moneen muuhun irtopuuteriin verrattuna.

  1. Mulla kesti muutaman käyttökerran tajuta puuterin oikea annostelu! Se on kyllä todella riittoisaa ja siinä mielessä ei kannata antaa pienen pakkauksen hämätä.

 3. Täällä käytössä tällä hetkellä Revolutionin Lace puuteri. Olen laiskistunut parin viikon aikana siihen pisteeseen etten aamulla laita edes meikkivoidetta vaan pelkästään tuon puuterin, tekee kasvoista sileännäköiset. Toinen irtopuuteri mistä oon tykännyt on nyxin hd puuteri, mutta sitä tulee käytettyä enemmän talvella.

  1. Jos on hyvä iho, niin miksi suotta käyttääkään paljon meikkiä. Mulla suurin murhe ovat ihohuokoset ja epätasainen ihon väri, mutta onneksi ne saa aika kevyellä meikillä korjattua ja etenkin tuo it:n puuteri blurraa ihanasti huokoset.
   NYXin HD on ollut mulla joskus mielessä ostaa, mutta aina on tullut jotain muita puutereita meidän väliin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *