Kaksi Minniä yhdellä iskulla

Edellisessä postauksessa jäin odottelemaan luovuuspuuskaa jota ei tullut, mutta sentään näin vähän enemmän vaivaa tällä kertaa kynsien kanssa.

Postauksen lopussa on muuten taas varvaskuvakin ja varoitan siitä näin hyvissä ajoin etukäteen:)

Lakkauksen pohjaksi laitoin kaksi kerrosta OPIn Chic From Ears To Tail -lakkaa. Yksinään käytettynä tämä vaatisi kolmannenkin kerroksen peittävyyteen mutta liukuvärjäyksessä riitti kaksi. Lakan laatu on ihan hyvä, minun uurteisilla kynsilläni raidoittumaan taipuvat lakat raidoittuvat varmasti ja niin tämäkin mutta toinen kerros tasoittui jo hyvin.

Tämän jälkeen tein liukuvärin CFETT:lla (nyt saa käyttää jo lyhenteitä!) ja saman Couture De Minnie -kokoelman Innie Minnie Mightie Bowilla (joka sekin lyhenee näppärästi IMMB:ksi. Jösses näitä nimiä!)

Anyway, molemmissa lakoissa on shimmeriä, CFETT:ssa se ei oikein näy mutta IMMB:ssa hyvinkin. Varmasti kaunis lakka yksinään käytettynä myös.

Liukuvärin päälle kerros pikakuivattajaa ja leimat valkoisella Konad-lakalla Pueenin laatasta 43. Kuvista näkyy, että voima se on joka jyllää, olen taas jyrännyt laatan komeille naarmuille:D Mutta oikeasti: kun yritän käyttää vähemmän habaa, lakkaa jää laatan pinnalle ja kuviosta ei tule terävää koska stamperi ottaa laakkaa mukaansa myös laatan pinnalta. Missä vika? Ja tätä esiintyy laattamerkistä riippumatta.
No, omatpahan ovat laattani joten saan vaikka ajaa caterpillarilla niiden yli jos haluan:D

Lopuksi vielä Essencen Studio Nails BTGNTS* High Gloss (!!) -päällyslakka joka ei levitä leimoja mikäli sitä on siveltimessä riittävästi ja liikkeet ovat tarpeeksi ripeitä.
Minulla ei ihan jokaisen kynnen kohdalla ollut mutta pieniä virheitä ei erota kuviosta äkkivilkaisulla.

Kynsinauhojen siistiminen oli vihoviimeistä puuhaa ja lotrasin niille reilusti öljyä koettelemuksen jälkeen. Sitä näkyy vähän kuvissakin, koettakaa olla kuin ette huomaisikaan. Leimauksetkaan ei ole täydelliset mutta kelpaavat minulle koska rimani ei tässä kohdin ole kovin korkealla:)

Ystävänpäivä meni jo mutta onpahan sydämellinen meininki <3

OPI Innie Minnie Mightie Bow & Chic From Ears To Tail
PUEEN 43

Ja sitten lopuksi se lupaamani varvaskuva. Kynsillä on kaksi kerrosta Kiko 640 Poppy Red -lakkaa jonka pullosta ei nyt valitettavasti ole kuvaa mutta sitä voi kuvata yhdellä sanalla: IHANA.
Varpaista innostuvat voivat klikata kuvan suuremmaksi:)

Minni-lakoista siis kolme on päässyt jo testiin sillä liquid sand -lakka, Magazine Cover Mouse, kävi jo varpaankynsilläni mutta en ottanut siitä kuvia. Lakka on dupe P2 Sand Style Illegalille joka pitkällisen harkinnan jälkeen päätyi kirppiskoppaan** En oikein osannut päättää, kummasta luovun sillä P2:ssa oli vähän parempi levittyvyys mutta vähemmistömerkin edustajana se sai väistyä.

Olen tänä kesänä lakannut varpaankynsiä lähestulkoon yksinomaan tekstuurilakoilla ja testaamattomien kasassa odottaa enää Zoya Godiva.
Siis tekstuureista, muita lakkoja on jokunen vielä;)

*) Better than gel nails top sealer
**) Lakalle löytyi jo uusi koti:)

48 thoughts on “Kaksi Minniä yhdellä iskulla

 1. Ootko kokeillut muoviskrabaa? Tuo laatta näyttää siltä, että kaikki metalliset skrabat pitää viedä hyvin kauas sinun käsistä :D

  Miulla on käytössä ihan tommonen vanha muovikortti (vanha S-etukortti), toimii ihan hyvin eikä naarmuta laattoja vaikka kuinka käyttää habaa:)

  Mutta nätit! Oikein Minnimäiset.

  1. Olen! Mitään ei tapahdu:DD Sitä lakkaa jää laatan pinnalle ja siitä se sitten siirtyy leimasimeen ja suttaa kuvion. Mulla on sekä pari erilaista muoviskrapaa että vanha joku kantiskortti mutta niillä en saa tehtyä mitään. Uah.

 2. Iiiiihanan söpöt kynnet!! Ja väritkin kohdillaan ja, ja, ja, ja… Tykkään taas ihan kympillä! Ja oi miten herkut mansikkavarpaat!

  1. Sinne kaveriksi meni Make Up Store Britta, Hits Mari Moon Cupcake, minipullossa oleva Orly Hottie sekä Revlon Starry Pink. Laitan ne _jossain vaiheessa_ fb:n kirppikselle mutta säästyy toki kuvaamisen vaiva jos saan myytyä suoraan:) P2:n hinta on 7€+ postikulut. Jos haluat sen, niin saat, nopeat syövät hitaat:)

  2. hmm, jos mä tyydyn tohon P2 pelkästään tällä kertaa vaikka huomenna onkin tilipäivä.. :D laitanko sähköpostia vai facebookissa viestiä? :)

 3. Söpöt kynnet :) Minkäs kokoisia nuo koko kynnen kuviot ovat noissa PUEEN -laatoissa? Onko about samaa kokoluokkaa kuin Bundle Monster -laatoissa?

  1. Nää on isompia, 1.8×1.4cm. Riittää just mun kynsille paitsi peukalon leimasin kahdessa osassa kun tuo osumatarkkuus ei ole parhaita puoliani:)

 4. Kaunis liukuvärjäys, olen ihan hullaantunut nyt liukuvärjäyksiin :)

  Voisikohan muoviskaraban ongelmat johtua vain vetokulmasta? Jos metallinen skraba sopii paremmin käteen ja samalla asettuu parempaan kulmaan. Kun taas muovikortit on isompia, niin niitä voi olla vaikeampi saada sopivaan kulmaan…?

  En tiedä, tuli vain mieleen. Mutta eihän metalliskraballa mitään varsinaista vahinkoa metallisiin laattoihin saa aikaan, ulkonäkö vain muuttuu jänskemmäksi :P. Ja pääasiahan on että leimauilu onnistuu, mikä ei selvästikkään tuota ongelmia!

  1. On hyvin paljon mahdollista ja jopa erittäin todennäköistä, että mä vaan en osaa:) Onneksi laatoille ei ole tuosta mun jyräämisestä kuin esteettistä haittaa:D

 5. Heh, minäkin olin tulossa ehdottamaan muoviraakelia sun laattaressuille ;) Onpa ylisöpöt kynnet kyllä. Ja minä voin kyllä valmentaa muoviraakeloinnissa, sillä itselle se on ihan ehtottomasti toimivin ja hyvin onnistuva metodi, vaikken muuten leimailupäällikkö olekaan.

  1. Muistan yhä Emman järkyttyneen ilmeen kun se näki kuinka runtelin laattaa skrapalla:D Kyllä tähän kieltämättä vähän harjoitusta kaivattaisiin samoin kuin koko leimaustouhuun joten otan mielelläni vinkkejä vastaan:)

 6. Nämä ovat kyllä ihanan ällömakeat :D Kokeilin CFETT:ta vasta yhdelle kynnelle itse, ja mullakin se raidoittuu kyllä aika lahjakkaasti ja vaatii ehdottomasti kolme huolellista kerrosta. Mutta eiköhän se ole sen arvoinen :)

  Muovikorteissa on eroja, ne ei kaikki toimi kauhean hyvin, mutta kun löydät toimivan, et halua metallista scraperia enää nähdäkään. Don’t give up! :) Mulla ei tuo Essencen pikakuivattaja (tosin mulla on se perusversio eikä tuo ilmeisesti uudempi high gloss) toimi leimausten kanssa, joten käytän sitä muissa lakkauksissa ja leimojen päällä luottolakkaani Seche Viteä. Muuten olen tosi tykästynyt tuohon Essenceen, ihan mielettömän hyvä pikakuivattaja hinta-laatu-suhteeltaan.

  1. Ahaa, ajattelin näet, että muovikortti kuin muovikortti eli en ole varmaankaan testannut riittävän montaa yksilöä.

   Luulin myös, että tämä high gloss on samaa tavaraa kuin tavallinen mutta minua valistettiin yhteisen ystävämme taholta, että tässä ei ole pikakuivattavaa ominaisuutta:o Mulla on molemmat ja pidän kyllä kovasti.

 7. Mun laatoista huomaa kans, että voimaa on käytetty. :D Mutta muuten jää ylimäärästä lakkaa kuvion ympärille ja siitä seuraa suttunen leima. Joskus harrastuksen alkutaipaleella hogasin, että mun metallinen skraba on aivan inasen kaareva, eikä suora, ja epäilen sen ainaki olevan yks syy siihen, että piettää käyttää voimaa. Muovikorteissa sama juttu, piettää olla suora ja terävä, että toimii. :P

  PS. Kynnetki on ihanat, as always!

 8. Ooh, ihanat värit ja onnistunut liukuvärjäys. Mua ei vain jostain syystä tämä Minnie-kokoelma mahdottomine nimineen kiehdo lainkaan, vaikka glitter ja hiekkalakka söpöjä onkin. Oon aina pienenäkin inhonnut Mikkiä ja Minniä ja hyppinyt niiden tarinoiden yli Aku Ankoissa. :D

  Mullekin saapui tänään Pueenit, en malta oottaa niiden testausta kynsille asti. Ennustan jotain myös söpöä ja ruusuista tulevaisuudessa. :’)

  Mun ei oikeestaan ees tartte scrapata niin voimalla, ei haittaa vaikka laatassa o lakkaviiruja, kun leimasimeen nousee vain se kuvio. Aluksi en huomannut tätä, mut nykyään paljon helpompaa. En tiiä sit kyllä miksi näin on. :D

  1. Lapsuuden traumat heijastuvat harrastukseenkin:D

   Nää on kyllä ihania laattoja, voisin vain leimailla koko ajan enkä muuta tekisikään -mikä olisi ihan hyväkin, koska tarvin rutkasti harjoitusta:D

 9. Ihanan ällösöpöt kynnet! Mä kans pahoinpitelen mun laattoja, mutta en jaksa säätämään ja kokeilemaan eri välineitä. Leimailu on muutenkin jotain salatiedettä :P

  Nauroin kans tuolle sun viittaukselle varvasfetissistä :D Mutta nätit ne on, ja tekstuurit on niin kivoja varpaissa.

 10. On kyllä übersöpöt kynnet! Itseä vähän mietitytti tuo, että käytänkö kuinka paljon voimaa noiden skrapojen kanssa kun en ole sitä sen tarkemmin ajatellut, todennäköisesti käytän 8D. Sen olen huomannut, että nopeudella on jonkin verran merkitystä siihen paljonko lakkaa jää laattaan, joten sitäkin ehkä kannattaa kokeilla vertailla. Tyhmää yrittää auttaa toista kun ei itsekkään aina tiedä miten sen teen, joten parempi varmaan olla hiljaa. :D Ja mäkin taidan kokeilla varpaisiin hiekkalakkaa sun innoittamana!

  1. Sä olet mun leimailuidoli joten olen pelkkänä korvana mitä vinkkeihin tulee. Mä katoin noita omiani, kun palleroiden sisään jäi kuvio vajaaksi ja ajattelin, että ”Belegwenillä ei ikinä käy noin” :DD

  2. Mä en yleensä paina kynnelle asti sellaista kuviota vaan otan miljoona kertaa leiman uusiksi ja lopulta vaihdan kuviota kun en saa onnistumaan… Tai sitten paikkaan ne reiät siveltimellä… :D

 11. Mullakaan ei (viitaten Dimavarienin kommenttiin) lähde skrapapyyhkäisyllä kaikki lakka laatan pinnasta, mutta leimasimeen nousee vaan kuvio. Jos lakkaa taas ei jää yhtään kuvion ympärille, niin kuvio nousee vajaana tai ei ollenkaan. Hmm. Leimasimena on Magnon XL ja skrapa on Konadin joku perus.

  Mut kauniit kynnet oot taas askarellut ja laatta on todellakin runnellun näköinen :D.

  1. Jos tää leimailukin on vähän semmoista salatiedettä kuten vesimarmotointikin:D Mulla on konadin skrapa ja leimasin, johon olen pöllinyt tyynyn xl-stamperista. Se pysyy paremmin tossa konadin kaksipäisessä leimasimessa kun siitä mustasta xl-leimasimesta tyyny lähti koko ajan irti. Samoin Magnon kanssa.

   Jaa-a. Ehkä Mä Vaan En Osaa:D

 12. Vietänköhän liikaa aikaa Facebookissa, kun etsin yhden kuvan kohdalla, että ”missä hitossa se tykkäys-nappi on!?” :D
  Eli kynnet on kivat, taas!

 13. Yritin kommentoida jo eilen, mutta se katosi bittiavaruuteen… noh uusi yritys. Nätit kynnet, ihailen miten saat kyntesi aina näyttämään niin hienostuneelta. Nämäkin! Itsestäni tuntuu, että kaikki sydän-rusetti-härpäkkeet näyttää kynsillä vaan liian imeliltä.

 14. Voi että mä nauran tolle sun laattaväkivaltatilitykselle :D Mutta siis harvassa ovat asiat jotka eivät tarpeettomalla väkivallalla ratkea (..eiku) joten sama laittaa jyräten :D

  Lakkaus on IHANA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *