Kaksi kysymysmerkkilakkaa

Ette kai luulleet jäävänne ilman viikoittaista skittletteä? Ei hätää, tässä se tulee:)

Tällä kertaa liikkeellepanevana voimana oli keskisormessa esiintyvä OPIn ihana My Current Crush, jota on kynnellä kaksi kerrosta.
Halusin yhdistää siihen vaaleamman lilan ja testaamattomista sellaista ei löytynyt, joten ”sain luvan” käyttää jotakin vanhaa lakkaa. Olen lakannut lähes vuosi sitten edellisen kerran Essien Under Where?llä ja silloin kovasti hehkuttanut sen oivallista koostumusta. Jännitti, onko lakka edelleen mielestäni hyvälaatuinen vai onko vaatimustaso kasvanut niin paljon että lakka joutaa vaikka kiertoon.

Ja miten kävi? No hyvin kävi, Under Where? on edelleen erittäin hyvälaatuinen, lähes kahdella peittävä ja itsekseen tasoittuva crelly. Silkasta lakkaamisen ilosta laitoin vielä kolmannenkin kerroksen.

Nimettömässä on tuttu Ginan White, tietenkin, ja leima on Pueenin laatasta 55. Käytin leimaamiseen OPI Dutch ’Ya Just Love OPI?a joka ei ollut ihan pigmenttisin lakka siihen tarkoitukseen ja leimasta jäi vähän haalea. Ihan nätti se kuitenkin on. Leimaustuloskaan ei ole täydellinen mutta kuten olen sanonut, en vaadi moitteetonta jälkeä itseltäni. Leimojen reunat jäävät usein vähän ”vajaiksi” tai kuva heilahtaa, koska en saa löllöstamperiakaan taipumaan kaareville kynsilleni ilman pyöräyttämistä.

Etusormen kynteen laitoin pari samaan sävymaailmaan sopivaa niittiä ja kiva perus-skittlette oli valmis. Huvitti, että sattuikin samaan lakkaukseen kaksi lakkaa, joiden nimessä on kysymysmerkki. Siitä siis poiki otsikkokin.

Kuvissa leimaus näyttää vielä haaleammalta kuin se oli luonnossa mutta ei välitetä siitä.

Viikko on taas lupsahtanut loppupuolelle. Itselläni on tiedossa tänään vähän blogihöntsäilyä ja toiveissa olisi nähdä muutamaa ystävääkin pitkästä aikaa joten fiilikset on ihan positiiviset. Mukavaa viikonloppua teillekin:)

48 thoughts on “Kaksi kysymysmerkkilakkaa

 1. Mulla on vähän ollut ajatuksena, että kun nyt haaste on ohi, niin ottaisin asiakseni 1 skittle/tte viikossa, yksi marmori viikossa ja yksi ihan-mikä-vaan viikossa. Toki aina fiiliksen mukaan! Marmorointi nyt vaan on sellainen missä aina voi parantaa ja sun skittlettet on niin ihania, että haluaa itsekin tehdä!! ♡★

 2. Aargh, oon niin rakastunu näihin tekemiisi skiletteihin.. Ei voi kun ihailla. :D Lakat sopii hyvin yhteen ja värimaailma on ihana. Koristelut juuri sopivan yksinkertaiset ja tyylikkäät. Itse olisin varmasti tunkenut jotain ylimääräistä joka olisi koitunut kynsien kohtaloksi…

  1. Kiitos kaunis:) Aika moni laittaa liikaa ja kynsistä tulee sitten levottomat ja ehkä lapsellisen näköiset. Kun tekee mahdollisimman vähän niin tulee ainakin omasta mielestäni paras lopputulos:)

  1. No se on kyllä! En tajua miksi se tikulla on tosi lähellä sitä kikon tekstuuria jonka numeroa en muista enkä jaksa kävellä tarkistamaan mutta sit kynsillä näyttä erilaiselta o.O

 3. Oi kiitos, tämän ansiosta nyt varmaan tajusin mitä Emman kanssa yrititte eilen skittleteistä neuvoa: eli valitaan yksi lakka, ja sitten voi etsiä toisen, siihen sopivan harmonisen sävyn. Näihin yhdistetään vaikka valkoista et voilà. Kiitos paljon, lähden rohkeasti yrittämään! Oli muutenkin superkivaa nähdä eilen! :)

  1. Oli kivaa!! Eiköhän me taas törmäillä:)
   Skittletten resepti kannattaa pitää mahdollisimman yksinkertaisena, mäkin näissä aloitin tuosta tekstuurista ja etsin sille kaverin, ja valkoinen taas on aina varma valinta. Ja kun ei laita kovin paljon koristeluja niin säilyy rauhallinen yleisilme.

 4. Mä en ymmärrä, miten sä aina jaksat laittaa ”sen kolmannen kerroksen” :D Just ite lakkasin Opin Solitairella ja meinasi hermo mennä, kun kaksi kerrosta ei peittänyt (ja ei saanut käyttää pikakuivattavaa).
  Niin ja kauniit kynnet. Sulla nää skittlet on niin harmonisia aina :)

  1. En mä aina jaksa mutta aika usein laitan kun muuten mua häiritsee jos smile line kuultaa valoakin vasten läpi, sitä tulee sit aina tiirailtua:D Onneks tää oli nopeasti kuivuva lakka. Solitaire ei kyllä peitä, laittaisin valkoisen alle siihenkin…muutenhan se on sangen ihana tapaus:)

 5. Oi, taas kerran todella kaunis ja harmoninen skittlette! Tuo My Current Crush näyttää kyllä upealta, vaikka olin kyllä vähän ajatellut etten tartteis sitä… Tai paremminkin en kyllä tartteis yhtään tekstuuria enää.. :))

  1. Se on kyllä tosi nätti. Mulla oli sama ajatus ennen kuin näin tän livenä ja jotenkin se sit vaan tarttui mukaan vaikka kuvittelin, että tekstuurikiintiö on täynnä…onneks nyt ei ole tiedossa mitään uusia houkutuksia:D

 6. Aivan ihana lakkaus! Iih miten upea onkaan My Current Crush, pakkohankintoihin meni. Värimaailma näissä kynsissä on kyllä todella kaunis, lila toimii aina. <3

  1. Kiitos Janna:) Kannattanee hankkia tuo lakka asap, sillä ymmärtääkseni se on limited edition eli sitä ei ehkä saa jos pitkään miettti:)

 7. Vitsit, mä en uskalla näihin skittlette-hommiin, nääs kun sinä oot niin ylivertainen, et tulis vaan paha mieli :P.
  Ihan mielettömän ihana lakkaus, jälleen kerran <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *