Kaksi helppoa kynsitutoriaalia

Lumista lauantaita!

Tein LivBoxin blogiin kaksi helppoa tutoriaalia helmikuun LivBoxissa tulleilla Sally Hansenin ja IsaDoran geelilakoilla. Välineet lakkauksiin löytyy jokaiselta kotoa eikä erityistaitoja vaadita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IsaDoran geelilakoilla syntyivät yksinkertaiset ystävänpäiväkynnet ja Sally Hansenin lakoilla pirteät pilkkukynnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tutojen lisäksi LivBoxin blogissa on myös arvonta, jossa kolme onnekasta saa itselleen IsaDoran lakkasetin ja Quick Dip -kynsilakanpoistoaineen.

Itsehän otan nyt kolan ja lähden pihamaalle harrastamaan vähän erilaisia kädentaitoja. Kesä voisi oikeastaan jo tulla, jos multa kysytään…

14 thoughts on “Kaksi helppoa kynsitutoriaalia

  1. Niin ihanat ja raikkaat noi pilkkukynnet! Mut mä en vaan osaa. Mun pilkut on aina jotain mielipuolisia vinokkaita. Ostin oikein dotting toolinkin mutta silti. Onko se nyt niin vaikeeta?? Ilmeisesti on. :P Äh.

    1. Kokeilepa pyöräyttää vähän dotting toolia samalla kun nostat sitä kynneltä. Sitä kannattaa myös pitää aika pystyssä pilkutellessa, ei ei samalla tavalla kuin kynää pidetään kädessä. Toivottavasti tästä olis apua:)

      1. Hei kiitos vinkeistä! Mietin, että mulla on varmaan myös ollut liikaa lakkaa pilkkurin päässä ja sitten se on lötsähtänyt kynnelle eikä todellakaan hienoksi pilkuksi. :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *