Kaivattu häivytyssivellin Morphelta

Mulla lähti vähän sokka irti parissa verkkokaupassa. Olin pitkään halunnut Tiitun (@tiitu_gingerbiscuit) paljon käyttämää Morphen sivellintä ja sehän oli oiva syy tilata samalla vähän muutakin, koska kuka nyt pelkkää yhtä sivellintä tilasi.

Morphen Eu-verkkokaupan tilauksella kesti pitkään tulla perille, kolmisen viikkoa. Seuranta ei toiminut ennen kuin lähetys oli Suomessa mutta sen jälkeen paketti kulki nätisti sovittuun aikaan kotiovelle Postnordista huolimatta. Postikuluvapaan tilauksen raja taisi olla 35 euroa eikä pakettia tarvinnut tullata vaikka verkkokauppa sijaitsee briteissä. En tosin ole varma, lähtikö paketti sieltä vai jostain euroopan varastolta, koska seurantatiedot olivat epäselvät.

35XO Natural Flirt Artistry-paletti tyydyttänee hetkeksi roosan sävyjen tarpeeni. En ole ehtinyt kuin pari kertaa meikkaamaan tällä ja yllätyin siitä, että vaaleatkin sävyt olivat yllättävän tummat luomilla. Pigmenttiä on hyvin ja edulliseksi paletiksi tää vaikuttaa varsin kivalaatuiselta. Normaalihinnalla paletti maksaa 28 €, mulla oli alekoodi jonka jälkeen hinta oli vain 22,40 €.

Tässä olisi sitten se hehkutettu ja kaivattu sivellin! Morphe X Jaclyn Hill JH30 Beast Mode Blender Brush on varsin isokokoinen ja pullukka häivytyssivellin, jolla kelpaa aloittaa meikin teko. Vaikka omistan aikamoisen sivellinarmeijan, mitään ihan vastaavaa multa ei löydy entuudestaan.

Kolmas ja viimeinen tuote tilauksessa oli Perk Up Cheek & Lip Color sävyssä Pink Me Up. Mä olen viimein ymmärtänyt, miksi voidemaisia poskipunia suositellaan etenkin ikääntyvälle iholle ja en enää muuta käytäkään. Puuterimaiset tuntuvat usein korostavan ihon tekstuuria eli juonteita ja huokosia. Mun iho on lisäksi kosteusköyhä ja voidemaisilla saa paljon freesimmän ilmeen.

Sävy Pink Me Up on ihan superkaunis korallipinkki jossa on aavistus hohtoa, mutta ei kuitenkaan niin, että se jotenkin korostuisi kasvoilla. Mä joudun käyttämään kasvomaskia kymmenisen tuntia päivässä ja päivän päätteeksi poskipuna on kyllä kadonnut miltei kokonaan kasvoilta, mutta en ole mitään muutakaan tuotetta saanut kestämään tätä koitosta.

Mä tein myös pienen tilauksen ColourPopille, josta on tulossa useampikin puikkoposkipuna. Sävyjen arpominen netissä on vähän onnenkauppaa mutta ainakin tää Morphen puna osui aivan nappiin.

Kirjoittelen omat postauksensa noista muista verkkokauppaostoksista, ne kun aina tuntuvat kiinnostavan ja itsekin luen tosi mielelläni niitä muiden blogeista:)

6 thoughts on “Kaivattu häivytyssivellin Morphelta

 1. Mulla on tuo häivytyssivellin sekä toinen valkeaharjaksinen pari sille. Tuo tumma on kyllä mun suosikki häivytyssivellin, tekee tosi hyvin työnsä. Ainut että näistä Morphen siveltimistä alkoi harjakset repsottamaan tosi pian, se vähän harmitti, eikä syy ole pesuhommissa koska ei muutkaan siveltimet ole rikkoutuneet. Eipä se nyt haittaa käyttöä mutta en sitten ole Morphea innostunut haalimaan enemmälti kun olen kokenut tosi paljon vaihtelua laadussa. Tuo paletti kyllä tyydyttää roosa-lila nälkää, omaan makuun ehkä liian monta samanlaista sävyä mutta toisaalta pitihän se JS Orgykin saada :D

  1. Täytyypä olla huolellinen pesuissa, mä olen varsin suurpiirteinen ja hankaan aika surutta suteja niitä pestessä. Jossain näin vinkin, että hapsottavat siveltimet vois laittaa pienen paperikartion sisälle kuivumaan, niin eivät lähtisi niin helposti harottamaan.
   Ja joo, Orgy on kyllä hyvä esimerkki siitä, että samoja sävyjä ei voi olla liikaa:D Se on muuten palettina ollut yksi eniten käyttämiäni ja vaikka äkkivilkaisulla näyttää, että pannut toistavat itseään, niin kyllä sillä saa tehtyä tosi monipuolisia meikkejä kun ottaa ne hohtavat sävyt sit jostain toisesta paletista. Erittäin hyvä kiireisten aamujen pelastaja!

  1. Mä annoin jossain vaiheessa kaikki tämän sävyiset luomivärini pois, mutta nyt sekin aukko on paikattu. En tiedä, miksi musta tuntui ettei punaisen tukan kanssa sovi viileät roosat, mutta nyt käytän niitä ilolla. Sivellin on osoittautunut tosi näppäräksi, kun tarvii saada nopeasti jotain luomelle, sillä saa nopeasti häivytyssävyt paikalleen!

 2. Kiinnostava ja kivanäköinen tilaus :)
  Kerrothan myöhemmin myös Colourpopin tilauksesta, itse nykyään vain haaveilen niistä. Asun Saksassa ja tullissa ne tilaukset lähtee bumerangina takaisin, koska ei ole saksankielisiä incilistoja.

  1. Onpa tylsä juttu! En edes tiennyt, että noin voi käydä:( Siellä on ilmeisen tiukat säädökset? Mä kun luulin, että Suomessa on tiukka kosmetiikkalainsäädäntö.
   Colourpopin tilaus on vieläkin matkalla, se on viikko sitten seikkaillut Saksassa mutta sen jälkeen seuranta ei olekaan päivittynyt. Korona on kyllä viivästyttänyt ulkomailta tulevia tilauksia tosi paljon, kun kiertävät milloin mistäkin. Ennen paketti tuli jopa alle viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *