Kaikki vesimarmoroi…

…joten minäkin. Onnistuin varsin kivasti, vasurissa ehkä vesi oli vähän kylmää kun havaitsin, että lakka pyrki hieman kuplimaan. Oikeaa tehdessä ei ollut ongelmia ja vaihdoin siis veden välissä.

Käytin Sally Hansenin lakkoja jotka olen todennut erittäin hyviksi tähän tarkoitukseen. SH:t ovat uudistuneet joten näitä pulloja ei kaupoista enää välttämättä löydy ja nykyisten toimivuudesta en osaa sanoa. Päällyslakan kanssa meinasi mennä pieleen kun tavallinen kirkas lakka lähti levittämään värejä ja ehdin laittaa sitä kolmeen kynteen ennen kuin tajusin asian. Konadin Top Coat pelasti.

Valkoista Sallya on pullon pohjalla vajaa sentti ja olen marmoroinut sillä kolmet kynnet. Pullo ei ole mikään järkyn suuri (9,17ml) mutta lakkaa kyllä kuluu tässä hommassa reippaasti.

Surullisen kuuluisa vasemman käden etusormen kynsi katkesi taas viime viikolla kun rakensin ulkona kissatarhaa. Tai oikeastaan ei katkennut mutta antoi periksi siitä liimatusta kohdasta joten nyt se on tuollainen nysä. Onneksi sentään se ehti kasvaa noinkin pitkäksi liimapaikkojen avulla, siitä on jo useampi viikko kun katkoin sen alunperin.

Edit. Nyt kun katselin tätä postausta varakoneeni värivammaiselta näytöltä, kynsien värit kyllä näyttävät ihan joltain muulta kuin ovat oikeasti. Punainen lakka on ihan puhdas punainen, mutta kuvissa se näyttää kirsikanpunaiselta.

Aurinko oli lakannut paistamasta kun ehdin ulos kameran kanssa:(

Tässä ensin se ei-niin-onnistunut vasen käsi:
Oikea:

Vasen peukalo

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine Snow (pohjalakkana, 2 kerrosta)
-Sally Hansen Insta-Dri Whirlwind White (vesimarmoroinnissa)
-Sally Hansen Rapid Red (vesimarmoroinnissa)
-Inm Out The Door -pikakuivattaja
-Color Club väritön lakka strassien kiinnittämiseen
-Konad Top Coat -päällyslakka
-strasseja
Toivotan vielä kaikille oikein hauskaa vappua, olkaahan ihmisiksi:) Minua ei saisi enää kirveelläkään mihinkään vappukarkeloihin joten kippistän lasillisella Etelä-afrikkalaista Shirazia täältä kotisohvalta verkkarit jalassa;) Salut!

17 thoughts on “Kaikki vesimarmoroi…

 1. Oi miten ihana. Uskaltauisinkohan minä joskus uudelleen kokeilemaan. Eka kerta meni kaikkea muuta kuin putkeen, joten olen vähän sen kanssa arkaillut.

  Kivaa vappua sinnepäin.

  T: toinen joka istuu kotisohvalla myöskin ne verkkarit jalassa :D

 2. Tosi kivat! Ehkä minäkin joskus kokeilen..sittenkun oon yksin kotona ettei mies ja lapsi säikähdä sitä todennäköistä kirosanojen tulvaa:D
  Hyvää vappua!

  T:Kolmaskin kotona vappua viettelevä, tosin collarit jalassa :)

  1. Kannattaa ryhtyä puuhaan oikeassa vireessä ja ajan kanssa, kiireessä varmasti lentelee ärräpäät;)

   Nää mun verkkarit on varmaan 20v vanhat harmaat Adidaksen collarit joihin mahtuisi kolme takapuolta, niin isot ja venyneet nää on:D Mutta ei hierrä eikä kierrä jne….

 3. Kauniit kynnet ja ihanat värit! Mäkin olen istunut vain kotona vesimarmoroiden, kun kipeily yllätti. Muutama kynsi kupli niin pahasti, että piti aloittaa homma alusta. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *