Kaikki on kultaa mikä kimaltaa

Disclaimer: postaus sisältää varvaskuvia ja tarpeetonta höpinää. Ainakin teitä on varoitettu.

Ostin Cleopatran hetken mielenhäiriössä mielijohteesta. Olin menossa eräällä kirppikselle kun huomasin, että viereen oli avattu kauneushoitola jonka kassatiskillä pönötti China Glazen teline. Ennen kuin ehdin ajatella yhtään järkevää ajatusta, löysin itseni sisältä liikkeestä räpläämästä lakkoja ja aurinkoisen kevätpäivän hullaannuttamana kaivamassa kukkaroa esille. Lakoista oli joku avajaistarjouskin mutta onneksi siellä ei ollut mitään muuta mielenkiintoista ja pääsin kohtuullisin kustannuksin ulos.

Kuten moni muukin, myös tämä lakka hautautui Helmerin uumeniin ja oli jo vähällä lähteä kiertoon koska ei se sitten tikutettuna niin vaikuttava ollutkaan: turhan peittävä topperiksi ja aika huonosti peittävä sellaisenaan käytettäväksi.

Sadepäivän ratoksi järjestelin testaamattomien lakkojen tikkuja ja päätin antaa Cleopatralle kuitenkin mahdollisuuden. Pohjalle laitoin kerroksen kullanväristä lakkaa antamaan peittävyyttä ja sen jälkeen kolme kerrosta glitteriä. En oikein välittäisi ajatella lakan poistamista mutta vitsit, tämähän on aika hieno! Kultaisen lisäksi joukossa on ainakin sinistä ja turkoosia mikroglitteriä antamassa pikanttia lisäväriä. Sormenkynsiin en välitä näitä glitterpommeja yksistään levitellä mutta töpöteltynä tämä voisi olla kiva.  Laadustakaan ei löytynyt mitään huomauttamista, kynsinauhoja en edes siistinyt sillä lakat olivat siellä missä pitikin ja varpaissa se ei ole niin tarkkaa. Tästä ei jäänyt edes mitenkään röpelöistä pintaa, yksi kerros päällyslakkaa riitti tasoittamaan.

Ainakaan toistaiseksi en raaski Cleopatrasta luopua. Vertasin tätä saman merkin I’m Not Lioniin mutta leijonalakka ei ole ollenkaan näin keltainen.

China Glaze Cleopatra

Saanhan muuten edelleen perustella näitä hankintojani myös sillä, että tänään tulee kuluneeksi 2,5v siitä kun lopetin tupakoinnin, tuon pahalta haisevan, rahat ja terveyden vievän harrastuksen? :)

Ja vielä OT. Nyt näyttää sieltä, että nurmikollemme on laskeutunut ufo ja vienyt uima-altaan mennessään. Onko nää nyt niitä kuuluisia pelto- eikun pihakuvioita?

Huomatkaa myös akuutti haapaongelma. Onko kenelläkään vinkkejä, miten niistä pääsee eroon?? Mielellään lopullisesti.

18 thoughts on “Kaikki on kultaa mikä kimaltaa

 1. Onnea tupakoimattomuudesta, hieno saavutus! Ja mikä säästetty rahamäärä :D Sietääkin ostella lakkoja.

  Tuli tosta ruohokuviosta mieleen, että meidän takapihalla kun oltiin lapsia, oli teltta niin kauan että ruoho muuttui ihan kirkkaan keltaiseksi :D Vanhemmat kiitti…Ja sen jälkeen telttaa piti siirtää vajaan viikon välein.

 2. Tsemppiä tupakoimattomuuteen, hienosti olet vetänyt tähän asti :) Ison summan siinä kyllä säästää, eihän sitä edes tajua. Ja voivoi noita haapoja! :DD

  1. Haapoihin ei taida auttaa kuin kaataa iso puu joka säteilee noita ympäriinsä:D Savuttomuuteen tahdonvoima ja yhtenä motivaattorina myös bf, joka ei voi sietää tupakanhajua;)

 3. Onnea hienosta saavutuksesta! Kyllä noilla rahoilla voi vähän kynsilakkoja ostellakin ;) Tuo kultainen lakka on kyllä tosi nätti ja sopii kesävarpaisiin kuin nenä päähän – ihan hyvä hankinta siis!

 4. Fiuuu! Melkoinen säästetty rahamäärä. Just raha muakin motivois lopettamaan (tietty myös terveysvaikutteet jne), mutta en oo vielä onnistunut. Oon kokeille nikotiinikorvaustuotteita (olin purkka suussa ja laastari lantiolla 24/7), niillä meinas pää seota ja pyörin kärrynpyöriä pitkin seiniä. Oon yrittäny lopettaa vaan jättämällä tupakoinnin, lienee sanomattakin selvää, kuinka siinä kävi. Oon syönyt reseptillä saatavaa tupakoinninlopetuslääkettä, ja siinäkin kävi kehnosti, kun tuli elämässä pieni myllerrys siinä kohtaa, kun olin jo tupakoimatta, mutta psyykkinen riippuvuus oli vielä vahva. Tavoitteena olisi tämän vuoden aikana vielä yrittää lopetusta, josta toivottavasti tulisi lopullinen, aseena tuo reseptilääke. Se kuitenkin toimi fyysisiin viekkareihin mainiosti. Kun sais vaan motivaation täysin kasaan.

  Ja kaunis on lakka! Mä en ymmärrä, miksi jotkut ihmiset ei pidä varvaskuvista (ja vissiin joitain ällöttää myös peukalot?!), musta varpaat on just hauskat :)

  1. Mulla on näitä lopetuksia ja aloituksia takana lukuisia eri keinoin toteutettuna. Kyllä se tahdonvoima vaan toimii parhaiten, vaikka tuolloin 2,5v sitten kyllä popsin kuurin Zybania mutta ei se toiminut samalla tavoin kuin jokunen vuosi aiemmin sitä kokeillessani. Se toinen reseptilääke ei toiminut lainkaan.
   Luonteen lujuutta ja motivaatiota toivotan kovasti jos päätät lopettaa<3

 5. Näyttää muuten pullossa vielä keltaisemmalta, kuin kynsillä. Vai johtuuko siitä alla olevasta lakasta..? Ihanan kimallusvarpaat kuitenkin, kyllä kelpaa :). Itse oon mennyt ranuilla (siis varpaissa) koko kesän ja just huolsin geelit kuntoon taas. Välillä mietin, et ois ihana lakata kunnon kesävarpaat, mut sit en saa aikaiseksi tai sormet huutaa lakkaa kynsille :).

  Ja omg! Missä uima-allas?!? :D

  1. Toi pullokuva vaan on ehkä vähän huono. Mutta on tuo semmoinen keltainen kultainen kyllä, siksikin ero I’m Not Lioniin on selkeä.

   Uima-allas sai nyt lähteä, se oli mennyt täyteen kaikkea roskaa enkä jaksanut enää putsata sitä. Ensi kesänä sitten uusi yritys, ehkä. Ehkä luen näitä postauksia ja toteankin, että ei:D

 6. Mä vinkkasin miehellekin, että jos lopettais polttamisen, että mitä kaikkea sillä voiskaan tehdä ;)
  Murahti, mutta jäi miettimään asiaa ;)
  Hieno juttu, että oot pystynyt lopettamaan, onnittelut!

  Tuo lakka on kyllä melkoisen juhlava!

  1. Eli sun mies lopettaa tupakoinnin ja sä saat ostaa kynsilakkoja? Kuulostaa hyvältä! :D

   Se on kyllä ihan tosi suositeltava päätös joten kannustan vilpittömästi kaikkia:)

 7. Yksi tupakanvihaaja onnittelee! :) hienoahienoa! Tosiaan turhin asia mihin voi rahaa laittaa. Pystyy itsensä tappamaan ja terveytensä pilaamaan halvemmallakin! Ja tuolla rahalla saa lakkoja vaikka kuinka paljon ;) jajajajajja ihanat varpaat!

  1. Kiitos Essi:) Tosiaan tässä päätöksen pitämisessä painaa paljon sekin, että seurustelen ihmisen kanssa joka ei voisi seurustella tupakoitsijan kanssa. Ja kyllä mä sen ymmärrän, moneltakin kantilta. Joten ostelen hyvillä mielin lakkoja palkkioksi onnistumisestani:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *